iPad Pro: Leaked φωτογραφίες δείχνουν προσθήκη δεύτερης θύρας

Το iPad Pro ή iPad Plus (ή όπως αλλιώς ονομαστεί) κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό ως φήμη και λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 12.9 ιντσών. Σήμερα διέρρευσαν εικόνες από την γραμμή παραγωγής, που μας δίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το επερχόμενο iPad.

Το πιο ενδιαφέρον είναι η δεύτερη θύρα που βλέπουμε στο πλάι που μπορεί να είναι δεύτερη Lightning θύρα ή USB-C, οπότε μπορεί να υποστηρίζει πάνω από μια μέθοδο φόρτισης ή μπορεί να συνδέεται με αξεσουάρ όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι. Στις φωτογραφίες βλέπουμε το ένα από τα 4 ηχεία που φημολογείται ότι θα έχει το iPad Pro, την υποδοχή για τα ακουστικά και την κάμερα.

Το iPad αναμένεται με Apple A8X ή Apple A9 chip και γραφίδα. Ακούγεται ότι μπορεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια τον Ιούνιο στο WWDC, αλλά το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί το φθινόπωρο μαζί με τα 3 iPhone που περιμένουμε από την Apple φέτος.

ipad pro θύρα, iPad Pro: Leaked φωτογραφίες δείχνουν προσθήκη δεύτερης θύρας

ipad pro θύρα, iPad Pro: Leaked φωτογραφίες δείχνουν προσθήκη δεύτερης θύρας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Πω πω , μιλάμε για την Pro έκδοση με τα 2 USB , στην προνομιακή τιμή των 300 ευρώ πάνω από το απλό μοντέλο λόγω υπερπλήρους εξοπλισμού να υποθέσω…lol…μιλάμε για τεχνολογία η Apple όχι αστεία.

almir

Χαχαχα!

Agnostos13

@Γιωργος

δηλαδη εσυ τωρα εχεις βγαλει και πορισμα…μαλιστα!
και πως θα επρεπε να ειναι (για να μαθαινουν τα γατακια στο Cupertino), για πες μας?

Ορέστης Γκιόκας
Agnostos13

Ναι οκ… Γι αυτο εχει κανει τοσο καλες πωλησεις 3 χρονια τωρα!

Ορέστης Γκιόκας

το ότι πουλάει κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι μπροστά απ τον ανταγωνισμό… αν αφαιρέσεις το μηλαρακι απ την πλάτη του πολυαγαπημενου σου ipad, δεν αξίζει ούτε τα μισά, απ την άλλη το surface είναι τίμιο εργαλείο, προσφέρει απολυτη εμπειρία χρήσης ενός αξιοπρεπεστατου laptop (για να μην πω ισχυρου), σε αντίθεση με το ipad το οποίο η πλειοψηφία των πολυαριθμων πωλήσεων σου, χρησιμοποιεί για να παίζει candy crush…

Agnostos13

@Ορεστης Γκιοκας

Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι χρηστης iPad ουτε και αντιπροσωπος της Αpple (οπως θα υπεθετε κανεις απο τα γραφομενα σου).
Στη συνεχεια, συγκρινεις το Surface Pro 3 (το οποιο δεν εχει πεισει κανενα οτι ειναι καταλληλοτερο εργαλειο για εναν επαγγελματια απο ενα laptop-οπως θα ηθελε η Microsoft) με ενα υποτιθεμενο iPad Pro (για το οποιο το μονο που γνωριζουμε ειναι οτι θα ειναι 12.9″) παίρνοντας ως παραδειγμα το υπαρχον iPad (Air;) και καταληγοντας στο συμπερασμα οτι το Surface ειναι καλυτερο laptop απο το iPad! Σε αυτο ισως και να εχεις ενα δικιο. Αλλα γιατι καποιος παει σε Surface και να μην παρει κατευθειαν ενα laptop που θα ειναι και φθηνοτερο; Επισης αν τελικα θελει tablet γιατι να δωσει τα διπλασια λεφτα και να μην παει στο (ηδη υπερκοστολογημενο οπως γραφεις) υπαρχον iPad; Οι πωλησεις δειχνουν τελικα αυτο να ειναι καλυτερο εργαλειο…για να παιζεις candy-crash σε ενα χειρουργειο, ενα πιλοτηριο ή ενα πανεπιστημιο! Εγω βεβαια μια χαρα θα επαιζα και σε ενα tablet των 50€ αλλα καποιοι αλλοι ειναι απαιτητικοι βλεπεις! Μαλλον το προβλημα ειναι οτι το Surface δεν εχει candy-crash τελικα, μηπως να το κοιταξουν εκει στο Redmond μπας και ανεβουν οι πωλησεις…;

Ορέστης Γκιόκας

στο ότι οι πωλήσεις είναι υπέρ του ipad δεν διαφωνώ, απλά το αποδιδω στο εξαίρετο marketing της Apple και σε καμία περίπτωση στην αξία του ipad. με ρωτάς γιατί να προτιμήσω το surface pro από ένα λαπτοπ? φορητοτητα, μπαταρία, βάρος, πενακι, υβριδική συσκευή, έλλειψη ανεμιστήρα και άλλα… σε ρωτάω όμως εγώ, για ποιο λόγο να προτιμήσεις ipad έναντι του surface?! δεν έχει ούτε το 1/100 των δυνατοτήτων του ταμπλετ της Microsoft και ζητάει τα ίδια και περισσότερα λεφτά! είναι αυτό που σου λέω, όλοι θέλουν να έχουν μια συσκευή Apple επειδή απλά είναι Apple! και πληρώνουν τετραψηφια ποσά για να μπαίνουν fb και να παίζουν παιχνιδάκια της πλάκας…

Karar

@Ορεστης … Και @Agnostos ….Κάθε φορά που πάμε να διαβάσουμε μια γνώμη για αυτό που υπάρχει στο άρθρο , αρχίζει ο ένας να βρίζει την μια εταιρεία που ειναι ακριβή και να προτιμά την άλλη εταιρεία ” που ναι μεν ειναι ακριβή ” αλλά τα αξίζει τα λεφτά που ζητάει … Ήμαρτον παιδιά … Υποτίθεται ότι οι γνώμες θα έπρεπε να ειναι για το συγκεκριμένο προϊόν ….

Agnostos13

Μα ολα αυτα τα πλεονεκτηματα του Surface δεν μπορεις να τα βρεις και σε ενα συγχρονο ultrabook με πολυ λιγοτερα χρηματα; Εγω πιστευω οτι σιγουρα μπορεις και εκει ειναι που εχει χασει η Microsoft. Απο την αλλη το iPad ειναι πολυ φθηνοτερο (δεν ξερω που το βρηκες στα ιδια λεφτα) και δεν νομιζω οτι κανει το 1/100 οπως λες, απλως δεν τρεχει Windows. Κατα τα αλλα εχει αρκετες επαγγελματικες εφαρμογες οπως MS Office, Photoshop, καποια light εκδοση AutoCAD και διαφορες αλλες, οπως και αυτες που ανεπτυξαν η Apple με την IBM. Τωρα αν οι αναγκες σου ειναι τυπου ελληνικου δημοσιου που ολες οι εφαρμογες εχουν στηθει γυρω απο τα Windows XP τοτε μαλλον δεν θα σε καλυψει. Και για να φτασουμε στην ουσια η Apple εχει δειξει οτι ξερει πολυ καλα που βαζει τον χαρακτηρισμο Pro (βλεπε Macbook Pro, Mac Pro). Θεωρω οτι ενα iPad Pro δεν θα ειναι ενα απλο Air με μεγαλυτερη οθονη (αλλιως θα το χαρακτηριζε ως Plus) και θα συμπληρωσει επαξια τη σειρα. Κατ’ εμε, αν και εχει κανει καλη δουλεια η Apple με το business κομματι του iOS, θα προτιμουσα να το δω με Mac OS (θα βοηθησει και το force touch). Εκτος αν η… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.