iPad Pro: Από 11 Νοεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων

Το iPad Pro, με το οποίο η Apple θα επιχειρήσει να σταθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως Microsoft Surface Pro 4, ανακοινώθηκε μαζί με τα νέα iPhone τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν είναι είναι ακόμη διαθέσιμο. Σύμφωνα με νέες (έγκυρες) πληροφορίες, η Apple λέγεται ότι θα διαθέσει από 11 Νοεμβρίου το μεγαλύτερο tablet που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.

H ημερομηνία ισχύει για φυσικά και online καταστήματα στην αγορά των ΗΠΑ, υποθέτουμε ότι σύντομα θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές.

Την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσουν και τα αξεσουάρ του iPad Pro, το Apple Pencil στα 99 δολάρια και το Smart Keyboard στα 169 δολάρια. Το ίδιο το tablet ξεκινά από 799 δολάρια και φτάνει στα 1079 δολάρια.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει η Apple με τις πωλήσεις του iPad Pro, αν και σε σχετικό άρθρο είχαμε δει τις φήμες ότι η Apple μείωσε τις παραγγελίες στους προμηθευτές και στην περίπτωση που δεν τα πάει καλά, στο πρώτο τρίμηνο του 2016, θα πέσουν ακόμη πιο κάτω.

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα iPad Pro;

iPad Pro: Από 11 Νοεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων, iPad Pro: Από 11 Νοεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KN

Η iPad pro δεν ειναι αντίστοιχο του Surface. Το surface ειναι ενα πραγματικό επαγγελματικό εργαλείο με κανονικά Windows και αντίστοιχες εφαρμογές, καθώς και πραγματικό πληκτρολογιο οπως καθε λαπτοπ.
Το iPad pro θα ειχε ενδιαφερον αν ερχόταν με πραγματικό πληκτρολογιο οπως οι λαπτοπ και Mac OS. Τωρα ειναι ενα iPad απλα μεγαλύτερο, ωραίο βεβαια αλλα εως εκει. Ακομα και το office της MS πρεπει να το πληρώσεις, ενω η MS το δινει δωρεαν στα αλλα τάπλετ και τα μικρότερα iPad.

NZ

Και τη σουίτα εφαρμογών γραφείου της, η Apple τη δίνει δωρεάν στις συσκευές της. Αυτό δε μου λέει τίποτα! Προσωπικά θα το αγόραζα, αν ήμουν γραφίστας ή ότι έχει να κάνει με σχέδιο (σε συνδιασμό με το iPencil). Το continuity της Apple είναι τρομερό, οπότε για κάποιον ο οποίος έχει MBP ή iMac ή Mac Pro, σίγουρα θα του λύσει χέρια σε κάποιες εφαρμογές.
Πιστεύω ότι στην πορεία η Apple θα κάνει το iOS, πιο Mac OS based. Είδωμεν.

Arispan

Βασικά ο μόνος λόγος ύπαρξης αυτού του προϊόντος θα ήταν μόνο αν είχε Mac Os.Τώρα είναι ένα μεγάλο και δυνατό tablet που είναι πραγματικά υπερτιμημένη η κοστολόγησης του και από άποψη αξεσουάρ αλλά και από άποψη συσκευής.

Mary

Μια χαρα αντίστοιχο του surface ειναι! Είδατε καθόλου την παρουσίαση του; Τρέχει το κανονικό office της ms και μάλιστα μπορείς να κανεις και σε split screen, τη μισή οθόνη word και την άλλη μισή PowerPoint, excel και λοιπά! Επίσης τρέχει τις καινούριες εφαρμογές τις Adobe που μπορείς να κανεις οτι θες σε φωτο και βίντεο, ακόμη και κανονικό Photoshop και τελος μπορείς να επεξεργαστές βίντεο 4Κ. Και σε συνδυασμό με τις εφαρμογές τις Apple και το Apple pencil πιστεύω ειναι τέλειο. Όποτε δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ μακριά απ το surface. Το μονο διλημμα για κάποιον που ενδιαφέρεται για τέτοιου τύπου συσκευές πιστεύω ειναι τιμή! Ας πουμε εγω προσωπικά σε αυτα τα λεφτά θα προτιμούσα ένα κανονικό λαπτοπ.

ΚΝ

Εννοείται ότι τρέχει ότι το απλό iPad. Η διαφορά είναι ότι πληρώνεις άδεια για το office Ms σε αντίθεση με τα μικρότερα iPad και άλλα tablet. αυτό που θεωρεί ότι κάνει ταυτόχρονα είναι αυτονόητο για το Surface και επίσης κάθε υβριδικό tablet Windows και μάλιστα και 3 ανοιχτά αρκεί στην οθόνη να μπορείς να δουλεψεις.
Ναι πράγματι δίνει ΝΖ δωρεάν τη δική του σουίτα η Apple, αλλά (έχω iPad) δεν είναι του επιπέδου office και έχει πολλές δυσβατοτητες. Μάλιστα, άλλαξα keynote με PowerPoint αναγκαστικά γιατί έκανε πολλά λάθη στις παρουσιάσεις ειδικά άμα είχαν γραφήματα. Το pages έχει λιγότερα προβλήματα και το number ελάχιστα. Δεν είναι τυχαίο πόσοι κατέβασαν τις εφαρμογές της ΜS.
Απλά το iPad pro είναι ένα μεγάλο iPad με απλό mobile λειτουργικό, μέτριο πληκτρολόγιο και μικρές δυνατότητες. Μόνο γισ ψυχαγωγία είναι πολύ καλό
Το Surface είναι εργαλείο σε όλα και για επαγγελματίες γιατί έχει κανονικό λειτουργικό με κανονικό πληκτρολόγιο. Βέβαια τη δουλειά του κάνουν και φτηνότεροι υβριδικοί windows υπολογιστές.

NZ

Κοίτα, δε θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω τη σουΐτα γραφείου της Apple με το MS Office γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο πακέτο αυτό της MS, είναι αυτό που έχουμε χρησιμοποιήσει ΟΛΟΙ! Πάντως το νέο Office for Mac είναι εκπληκτικό.
Δεν ξέρω όμως κατά πόσο επιτυχημένο θα ήταν το iPad Pro αν έτρεχε MAC OS! Υπάρχει ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων laptop από το μήλο για αυτό.

Chaos

Λατρεύω apple αλλά το surface δεν παίζεται με τίποτα είναι ένα πραγματικό εργαλείο και όχι ένα απλό γκατζετ που εντιπωσιαζει. Από την άλλη το ipad έτσι όπως το είδα στην παρουσίαση δεν μπορώ να βρω κάποιο λόγο που να το αγοράσει κάποιος εκτός και αν είναι φανατικός της apple.

Junkermann

iPad XL είναι η σωστή ονομασία. Άκου εκεί iPad Pro. «Πίνω» μπάφο και αγοράζω iPad Pro.

_Junkermann

Nikolakis

Ρε παιδιά, το SF εχει 1500€ ενώ το ipad 800.. Εντάξει ηρεμηστε λίγο.
Πείτε μου έναν που μπορεί να δουλεύει Windows 10….με κλασσική εμφάνιση Windows, με τα δάχτυλα..!!! Μόνο με ποντίκι μπορείς. 1500€ πάντως, το macbook απλώς Γ@Μ@Ει

Arispan

@Nikolakis Το I pad pro κάνει 990 το 32 gb (nand flash όχι ssd 64 gb που έχει το surface pro) χωρίς το I pencil και το πληκτρολόγιο που κάνουν 99 και 159 ευρώ αντίστοιχα. Άρα αν τα βάλεις όλα αυτά κοστίζουν 1248 ευρω.Υπάρχει σύγκριση ανάμεσα τους;Τέλος το surface pro έχει στην χειρότερη i3 σε αντίθεση με τον a9.Ααα παραλίγο να το ξεχάσω το surface pro στην Ελλάδα κάνει 999 ευρώ και στην Αμερική 749 δολάρια με το πληκτρολόγιο.

παπαροκάς tiamat

Μary μη λες βλακιες. Το split screen που εκλεψε απο τη samsung (και που παρεπιπτοντως εκεινης κανει split σε 4 οθονες συν μικροτερα παραθυρακια στο note pro) αφορα πολυ συγκεκριμενες εφαρμογες (αυτο συμβαινει και με το samsung ομως) .
ασε που το στυλο της δεν ειναι καθολου βολικο οταν πρεπει να το κουβαλας χωριστα . Επρεπε να ηταν μικροτερο και ενσωματωμενο. Αυτη η ελεινη κουμουτσα που δινει οφειλε να ηταν προαιρετικιά.

το μηχανημα της apple καμια μα καμια σχεση σχεση με επαγγελματικο τρεχοντας το αστείο ios , αλλα δε το απαξιωνω! Νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο ipad ever και εχει τελειο baseless design

Άκαρδος

Η ονομασία “Pro” στο συγκεκριμένο προϊόν μου κάθεται στον λαιμό. Δεν γίνεται ρε Apple, να κοτσάρεις μία λέξη στο όνομα της συσκευής και να την μετατρέπεις αυτόματα σε επαγγελματικό εργαλείο, μεγαλόνωντας λίγο την οθόνη και πουλώντας τα αξεσουάρ ξεχωριστά. Και πάνω από όλα με ένα mobile λειτουργικό. Απλά δεν παίρνω στα σοβαρά καθόλου την πρόταση αυτή. Πειράματα και κοροϊδία της Apple προς το κοινό της, που και πάλι θα αποδειχθεί πως ότι προϊόν και να τους πασάρει, θα το αγοράσουν με κλειστά τα μάτια. Εμ με τέτοιους πελάτες, πως να προσφέρει αυτή η εταιρία καμία σοβαρή καινοτομία? Αν δεν ζοριστείς, δεν ξεπερνάς τον εαυτό σου. Όσον αφορά το συγκεκριμένο προϊόν? Απλά ένα μεγαλύτερο iPad για να παίζεις Angry Birds και να βλέπεις Youtube στην τουαλέτα. Όποιος διαφωνεί, πιστεύω πως λέει ψέματα και προσπαθεί να εξαπατήσει και να κοροϊδέψει τον ίδιο του τον εαυτό (ή απλά κλασσικά φοράει παρωπίδες).

Και τώρα Μηλαράδες μου, πέστε να με φάτε!!!

Χρήστος

Σοβαρά τώρα, συγκρίνουμε Windows με iOS;
Το iOS είναι πολύ καλό λειτουργικό σύστημα αλλά είναι φραγμένο από όλες τις μεριές.
Εγώ θα προτιμούσα το Surface 3 που έχει €600.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.