Το iPad ξεπέρασε παγκοσμίως το 1% για χρήση browsing

Το iPad από θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών δεν είναι το καλύτερο tablet που κυκλοφορεί. Έχει μειονεκτήματα και βασικότερο όλων για πολλούς η έλλειψη flash player. Όμως παρόλα αυτά το iPad κατάφερε τον Ιούνιο που μας πέρασε να έχει το 1,03% της παγκόσμιας χρήσης browsing – συμπεριλαμβάνονται όλοι οι browsers ανεξαιρέτως, desktop ή mobile.

Σκεφτείτε πόσο σημαντικό επίτευγμα είναι αυτό για το iPad όταν ο desktop Safari που μετράει 8 χρόνια ζωής έχει το 7,15% του παγκόσμιου market share ή ο Opera που μετά από 15 χρόνια παρουσίας έχει μόλις το 1,11 %.

Στον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε την “διείσδυση” του iPad στην παγκόσμια αγορά browsers και πως μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο (Αυγ.2010-Ιουν.2011) έφτασε στο 1,03% παγκοσμίως.

Τελικά η απουσία flash player δείχνει να μην αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ούτως ώστε να μειωθεί η χρήση του iPad για σερφάρισμα στο internet, πόσο μάλλον τώρα, που ολοένα και περισσότερα sites υιοθετούν το HTML5.

Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουλίου 2011 21:47

Σχόλια

  • Εγω πάντως τώρα σας γράφω απο το iPad μου. Και μάλιστα με το 3G.. Το καλύτερο για διακοπές.

  • Έμπλεξα Κώστα!! Εγώ συνήθως γράφω comments από to apple iPod touch μου και μπήκα από περιέργεια στο link που έγραψες με το jailbreak στην σελίδα jailbreakme και κατέβασα την εφαρμογή στο iPod και τώρα του έχει αλάξει τα φώτα !! (καθυστερεί του παταω να ανοίξει μια εφαρμογή και αργεί πάρα πολυ) Να κάνω restore???

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.