Kurio, Android tablets για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών

Η εταιρεία Inspiration Works ανακοίνωσε τρια tablets ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 4 με 15 ετών. Από αυτά ξεχωρίσαμε το μικρό με οθόνη 7 ίντσες ανάλυσης 800×480 pixels και Android 2.3 Gingerbread που θα αναβαθμιστεί σε Ice Cream Sandwich γιατι και ο μπέμπης θέλει το παγωτό του! Ενδιαφέρον έχει η πλαστική του θήκη αλλά και το ειδικά σχεδιασμένο user interface (UI).

Πηγή

Σχόλια

  • Εγώ σε καμία περίπτοση δεν το θεωρώ σωστό αφτό - το να μπένουν στην καταναλοτηκή παγίδα της σύνχρονης πραγματικότητας, τα παιδιά απο τόσο μικρή ηλικία- για πνευματικους λόγους κυρίος. Επήσεις δεν γνωρήζει κανένασ τι επιπτώσεισ θα έχει ένα παιδη στο να παρακολουθεί μέσα απο μία οθόνη ενώ είναι μόλης 4 ετών! Επίσεις πόσο εκπαιδευτικό θα μπορεί να είναι αφτό το επιχείρημα μιας και έχει ένα λειτουργίκο που χαρακτηρίζετε καθαρά για gamers ( και αφτο το παρατηρούμε απο την 3η εικονα του άρθρου) και αυτό δεν είναι άλλο απο το Android. Πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να δωθούν τέτοια τεχνολογικά ''επιτεύγματα'' στο χώρο της εκπαιδεύσης.

  • Μην παρετε τετοιο πραγμα για τα παιδια σας θα ειστε απλα τραγικοι..!!!Ειμαι 19 χρονων και ευχαριστω την μανα μου που στην παιδικη μου ηλικια δεν μου ειχε ιντερνετ,facebook,twitter κτλ κτλ..αφηστε τα παιδια σας να ζησουν πραγματικη παιδικη ηλικια..αφηστε να βγουν εξω να παιξουν να διασκεδασουν κτλ..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.