Lenovo LePad U1, Tablet με Android 2.2 και laptop με Windows 7

Κρατάς στα χέρια μόνο την οθόνη 10.1 ιντσών; Τρέχει Android και είναι Tablet. Το τοποθετείς στη βάση με το πληκτρολόγιο; Μεταμορφώνεται σε laptop με λειτουργικό σύστημα Windows 7 και όλες τις απαραίτητες υποδοχές σύνδεσης για τα αξεσουάρ σου! Δεν είναι μαγικό, είναι το Lenovo LePad U1 Hybrid.

– Σαν Tablet: LeOS (λειτουργικό σύστημα της Levovo βασισμένο στο Android 2.2), επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 1GHz, 1GB μνήμη RAM. – Σαν Laptop: Windows 7, επεξεργαστής Intel Core i5 1.2GHz, 2GB μνήμη RAM, 320GB σκληρός δίσκος.

Το Levovo IdeaPad U1 θα πωλείται και ξεχωριστά με 520 δολάρια αμερικής η οθόνη με το Android συν 1300 δολάρια αμερικής η βάση με το πληκτρολόγιο και τα Windows 7. Αν σας αρέσει η ιδέα με το πληκτρολόγιο δείτε και το ASUS Eee Pad Slider (μόνο με Android).





Επεξεργάστηκε την 6 Ιανουαρίου 2011 19:19

Σχόλια

  • Εκπληκτική ιδέα αλλα με κόστος 1820$ μάλλον πως είναι απαγορευτική ιδέα.
    Αν έκανε κοντά στα 1300 τότε θα ήταν ένα καταπληκτικό προϊόν με μεγάλες προοπτικές στην παγκόσμια αγορά. Η τεχνολογια υπάρχει απλά το σωστό promotion χρειαζεται!! Πάντα για το συμφέρον του καταναλωτή. Δηλαδη το δικό μας :))) !!

  • καλα αυτο ειναι τελειο.αλλα οταν ακους αυτην την τιμη μενεις.για μενα μοιαζει παρα πολυ καλο και ειναι και tablet και laptop.τι γινεται σε αυτο το CES 2011?ακουμε κινητα με dual core ,τρελα tablet,τερατα-κινητα ελεος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.