LG Optimus Pad 3D, Κυκλοφόρησε με τιμή 649 ευρώ

Σας είχαμε ενημερώσει από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου. Το LG Optimus Pad έχει τιμή 649 ευρώ και είναι διαθέσιμο σήμερα στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών. Το LG Optimus Pad διαθέτει μια μοναδική οθόνη 8,9 ιντσών ώστε να συνδυάζει τη μέγιστη ευκολία μεταφοράς στο ένα χέρι με την ασυναγώνιστη άνεση στη θέαση.

LG Optimus Pad 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, διπύρηνος 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB (?)
3G/ HSPA
Οθόνη: 8.9 ίντσες, LCD, 1280×768 pixels
Κάμερα: 2x 5 Megapixels 3D
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, micro USB, HDMI
Μπαταρία: 6.400 mAh
Διαστάσεις: 243.8x150x12.7 χλστ.
Βάρος: 621 γρ.

, LG Optimus Pad 3D, Κυκλοφόρησε με τιμή 649 ευρώ

, LG Optimus Pad 3D, Κυκλοφόρησε με τιμή 649 ευρώ

, LG Optimus Pad 3D, Κυκλοφόρησε με τιμή 649 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iphonias

στο πλαισιο του mall ειναι με εκδοση 3,1

Sakis

H οθόνη του είναι σαν του κινητού;
Μπορεί να προβάλει 3D περιεχόμενο χωρίς γυαλιά;

Γιώργος

Τι να πω? Ωραίο tablet , φοβερό αλλά ρε παιδιά too much τα 649 ευρώ που ζητάνε.Πανάκριβα τα άτιμα είναι.Εδώ στην Ελλάδα με τα τραγικά που γίνονται στην οικονομία , είναι πανάκριβα τέτοια πράματα…

Sakis

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Κώστα!
Αν ήταν και η οθόνη 3D θα πούλαγε σαν ζεστό καρβέλι.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις ανταγωνιστικές android συσκευές σε αυτό το εύρος τιμής. Αν ήταν και η οθόνη του 3D θα “έπαιζε μπάλα” σχεδόν μόνο του.
Και πάλι όμως το βρίσκω αξιόλογη πρόταση.
Νομίζω ότι η LG έχει κάνει άλματα προόδου τον τελευταίο καιρό και σίγουρα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Thodoris

Στο παιχνίδι που λέει optimus vs ipad και έχει τον steve jobs να τρώει ξύλο… Απλά τραγικό! Και πολύ προκλητικό! Δεν νομίζετε?

manolis

δε πα να χει 100 πυρήνες, 649 ευρώ δύσκολα τα δίνει κάποιος για να πάρει Android tablet και δε λέω για Ελλάδα αλλά και για εξωτερικό που όπου και να κοιτάξεις βλέπεις δαγκωμένα μηλαράκια (iPod, iPhone, iPad)!!!!

κρίμα….

Petr@n

Το έχω αγοράσει εδω και κατι μήνες απο αγγλία και ειναι πολυ καλό. Το δικό μου όμως εχει την έκδοση 3.0 σε android και δεν διαθέτει ουτε ελληνικό μενού, ουτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να περάσω ελληνικα και το android 3.1; σας ευχαριστώ.

thanassis

Καλυτερα που δεν ειναι 3d η οθονη (για μενα παντα), μου φαινεται πολυ ασκοπη και κουραστικη η χρηση του. Το tableyακι παντως ειναι πολυ ομορφο και με συμπαθιτικα τεχνικα χαρακτηριστικα…δε θα το προτιμουσα ομως λογο του οτι η LG, αν και φαινεται να εχει κανει καλη δουλεια , ειναι λιγοτερη εμπειρη στη συγκεκριμενη αγορα (android tablets) απο αλλες κατασκευαστριες (htc,acer,hp κ.α.)

Η συμβουλη μου σε ολους τους επιδοξους αγοραστες Tablet (και κυριως αυτους που θελουν να αντικαταστησουν αυτο που εχουν) ειναι να περιμενουν μεχρι την ανοιξη που θα δουμε μηχανηματα με πολυ ανεβασμενα τεχνικα χαρακτηριστικα αφου τοτε ανεμενονται τα πρωτα tablet με tegra3….

Μάριος

Αν και κάθε άλλο παρά apple fanboy είμαι, πρέπει να παραδεχτώ ότι για να σκεφτώ να κοιτάξω οποιοδήποτε άλλο tablet εκτός του ipad 2 θα πρέπει να έρχεται με τιμή τουλαχιστον 100 ευρώ λιγότερα από αυτή του μήλου.

Η τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών που βγάζουν android tablets είναι τουλάχιστον αστεία.

antonis

Petr@n και κωστα, ηθελα να σας πω οτι μου φαινεται ψιλοαφδυνατο να μην μπορει να εχει ελληνικο πληκτρολογιο και μενου to android.. ειχα παρει το galaxy s απο αγγλια, και ειχε ελληνικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.