Αν και ακούγεται ότι η Samsung είναι ο μοναδικός προμηθευτής των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που συνθέτουν το νέο iPad, τελευταίες πληροφορίες βάζουν στη συζήτηση και την LG. Πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg αναφέρουν ότι την οθόνη του νέου iPad διαγωνίου 9.7 ιντσών, υψηλής ανάλυσης 2048×1536 pixels (264 ppi) και τεχνολογίας Super High Aperture, κατασευάζει η LG Display Co Ltd.
Η LG κατασκευάζει την οθόνη Super High Aperture του νέου iPad
Τετάρτη, 14/03/2012 · Κώστας Βλαχάκης
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε δημοπρασία 2010 iPad με υπογραφή του Jobs & iPhone του 2007
Παρασκευή, 15/09/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Ο οίκος δημοπρασιών RR Auction προσφέρει σπάνια προϊόντα που αφορούν στην Apple και γίνονται περιζήτητα από τους απανταχού συλλέκτες.
Meta: Συνεργασία με LG για το VR headset των 2.000 $ που έρχεται το 2025
Τετάρτη, 06/09/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Νέα είδηση για τη Meta και για μια επερχόμενη συνεργασία με την LG για ένα νέο VR headset που θα κυκλοφορήσει το 2025.
Η LG μοιράζεται το όραμά της για μια βιώσιμη ζωή [IFA 2023]
Πέμπτη, 31/08/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους καταναλωτές από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τις τελευταίες καινοτομίες της στην IFA 2023 στο Βερολίνο της Γερμανίας (1-5 Σεπτεμβρίου).
Ρομπότ CLOi: Κορυφαίες επιδόσεις και αξιόπιστη εξυπηρέτηση
Παρασκευή, 21/07/2023 · Τάσος Παπανικολάου
Με έξι τροχούς και αυτόνομη ανάρτηση, το νεότερο ρομπότ εξυπηρέτησης της LG προσφέρει βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών σε χώρους εστίασης.
μου αρέσει που οι apple-fanboys κοκορευονται οτι η apple εφτιαξε την καλυτερη οθονη…η lg εβαλε το χερακι της!!!
Έτσι κι αλλιώς, τις οθόνες των iMac η LG της φτιάχνει, ακόμη και την Apple Cinema Display!
και που είναι το παράξενο δηλαδή …??? σιγά την εταιριαρα την apple…..
Οχι μονο των imac,και του iphone lg ειναι.Τα υπολοιπα μερη samsung,συναρμολογηση στην Κινα…και μετα σου λεει η ‘δυτικη’ απαντηση στην τεχνολογια!!!Lol!