MeeGo, Πέθανε πριν ακόμα προλάβει να ζήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα DigiTimes, η Intel σκοπεύει να σταματήσει προσωρινά την υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος MeeGo λόγο της απουσίας ενθουσιασμού από τους developers. Το Nokia N9 μάλλον θα είναι το πρώτο και το μοναδικό smartphone που παρουσίασε η Nokia με το MeeGo.

update 10.09.2011: O Vice President της Intel δήλωσε ότι δεν θα παρατήσουν την ανάπτυξη του MeeGo.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Σεπτεμβρίου 2011 19:44

Σχόλια

  • Τι λες τωρα;; ποοο οι ανθρωποι ειναι μ******! Σορι κιολας αλλα μετα απο τοση διαφημιση και πανω που ειχαμε ψηθει μας λενε οχι;;; πανε καλα οι τυποι;κ εστω οτι βγαινει το Ν9 ποιος θα το αγορασει γνωριζοντας πως δεν θα εχει μελλον; τα συγχαρητηρια μου!

  • όσο πουλάει η μόδα, βλ. android, iOS τα υπόλοιπα λειτουργικά δεν έχουν μέλλον. Είμαι developer και είχα το N900. Το linuxaki απλα τα έσπαγε, κρίμα που δεν θα συνεχίσουν την ανάπτυξη.

  • αμα υπαρχουν λεφτα εγω θα τσιμπησω ενα n9! και οσο για εφαρμογες θα βρουμε λιγες και καλες!

  • άρα θα κυκλοφορήσει κανονικά το nokia n9 meego η όχι?? αν ναι ξέρουμε για Ελλάδα πότε και τιμή???

  • @psilos το n9 μας είχαν πει ότι θα κυκλοφορήσει κανονικά και με πλήρη υποστήρηξη του meego (παρόλο που ξέραμε ότι δεν θα το έπαιρναν άλλες συσκευές το λειτουργικό αυτό).

    Το n9 θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο 3μηνο του 2011. (ακόμα και το φυλλάδιο του πλαισίου το έχει ως preview).

    Η τιμή του ενδέχεται να είναι υψηλή, με τα σημερινά δεδομένα θα έλεγα 500-600 ευρώ.

  • Μα καλά ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας αλλά τί πράγματα είναι αυτά? Κι εγώ βρίσκω ένα σωρό αρλούμπες που ανεβάζει ο καθένας στα blogs αλλά δε θα το χαρακτηρίσω ως "Πηγή"! Αυτό αναφέρεται στο bgr.com το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα το android και τη google! Μπορώ και εγώ λοιπόν να πετάξω ένα σωρό βλακείες ότι το android είναι μια φούσκα που θα σκάσει και την έχουν βαρεθεί όλοι και ότι έχει ξεμείνει και σκέφτονται να την παρατήσουν κ μπλα μπλα μπλα! Αλλά δε φταίει κανάς άλλος! Ο κοσμάκης μόνο που δεν κάνει καμιά καταγγελία!

  • Orestis, το bgr έχει πάρει τις πληροφορίες από εδώ https://www.digitimes.com/news/a20110901PD217.html δεν γράφουν ότι να ναι εκεί, ούτε γνωρίζω αν τα "υποστηρίζουν" κάποια εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει ή διαψευστεί, θα επανάλθω με νέο άρθρο. Ειδησεογραφία δεν υπάρχει μόνο όταν ανακοινώνεται καινούργιο iPhone. Και άσχετα με το bgr, το Digitimes εγώ το σέβομαι.

  • Νομιζω οτι το ποστ θελει ενημερωση. Αναφερουν αρκετα ξενα ποστς οτι και η ιντελ ενημερωσε οτι θα εγκαταληψει το meego για να επικεντρωθει στη δημιουργια αλλων πραγματων οπως νεοι τυποι επεξεργαστων για τα υπαρχοντα κινητα-λειτουργικα (android, windows phone κλπ.)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.