Microsoft Surface RT και Pro, Καμία ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα

Σε συζητήσεις που είχαμε πρόσφατα με στελέχη της Microsoft Hellas ρωτήσαμε για το πότε επιτέλους θα κυκλοφορήσει το tablet Surface στην Ελλάδα. Τότε είχαμε λάβει την απάντηση ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τη μεριά της μαμάς εταιρείας και ότι όλοι όσοι μιλάνε μαζί τους κάνουν την ίδια ερώτηση! Δυστυχώς κανένα νεότερο ακόμα και σήμερα που κυκλοφόρησε μια λίστα με χώρες που θα “παραλάβουν” την έκδοση Surface Pro…

Το θετικό είναι ότι η πολυπόθητη αυτη έκδοση με τα Windows 8 (full edition) θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη Μαίου σε γειτονικές μας χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και όποιος “καίγεται” θα μπορέσει να το φέρει εύκολα από εκεί.

Microsoft Surface Ελλάδα, Microsoft Surface RT και Pro, Καμία ένδειξη για το πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
haris

Το e-shop πάντως το έχει….το rt 599 και το pro 1059

techmania

Καλύτερα είναι να μην έρθει καθόλου με τέτοια τιμή…

telnet05

Ας μην ερθει καθολου με τετοιες τιμες. Αντε γεια….

Σεμε

Ξέρει κάνεις να μου πει τι διάφορα έχει το rt από το pro??

Βαγγέλης

Παιδια σοβαρολογειτε? Ξερετε τι προσφερει το pro?? Μιλαμε για FULL WINDOWS παντα μαζι σου..Εχει full compatibility με τα apps που χρησιμοποιειτε ηδη στo pc σας…Ειναι εφοδιασμενο με i5 τριτης γενιας και 4 gb ram.. Σκληρο 64GB ή 128GB..Για να μην μιλησω για Full Sized Usb port…Μην λεμε οτι θελουμε.. Για καποιον που το χρειαζεται οχι απλα ειναι τελειο..Μιλαμε για ενα φορητο desktop..

telnet05

Ε τοτε παιρνεις ενα κανονικο φορητο με οθονη αφης και σου μενουν και ρεστα… 400 ευρω και αν….

Βαγγέλης

καταλαβαινεις οτι φορητο στις 10.1 σημαινει netbook.. Δεν νομιζω να υπαρχει netbook με full HD αναλυση + ολα τα υπολοιπα που προσφερει το συγκεκριμενο tablet..

telnet05

Το καταλαβαινω αλλα την τιμη δεν μπορω να την καταλαβω με τιποτα.

Conx

Σωστός ο Βαγγέλης…Δεν υπάρχουν ultrabook με αυτά τα spec και αυτή την αναλυση σε αυτές τις τιμές…Είναι εργαλείο και η συγκριση με ταμπλετ δεν υπάρχει γιατί απλά εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες.

Σεμε

Μα τι το συζηταμε δηλαδη,ολοι επιλεγουμε κινητα tablet η οτιδηποτε αλλο φορητο,για να εχουμε εναν υπολογιστη μαζι μας και τωρα ερχεται η Microsoft και στο παρεχει.Μολις γινουν τα πρωτα reviews και hands on και μαθουμε αυτονομια και μνημη,θα μπορουμε να κρινουμε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.