Αυτό μπορεί να είναι το “μυστικό” Microsoft Surface

Microsoft Surface πατέντα, Αυτό μπορεί να είναι το “μυστικό” Microsoft Surface

Εικόνες από την αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιας συσκευής που λέγεται ότι πρόκειται για ένα Microsoft Surface ήρθαν στη δημοσιότητα.

Εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη ότι η Microsoft εργάζεται σε μια συσκευή που είναι σαν αναδιπλούμενο notepad και μοιάζει αρκετά με το Courier concept.

Νωρίτερα μέσα στο έτος μια πατέντα παρείχε μια περιγραφή για μια τέτοια συσκευή. Η νέα πατέντα που ήρθε στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα είναι πιο λεπτομερής.

Microsoft Surface πατέντα, Αυτό μπορεί να είναι το “μυστικό” Microsoft Surface

Η αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εντοπίστηκε αρχικά από το MSPU, αφορά σε μια “αρθρωτή συσκευή” και έχει κατατεθεί από μηχανικούς του Microsoft Surface.

Η συσκευή φαίνεται ότι έχει δύο ξεχωριστές οθόνες, οι οποίες διπλώνουν ή ενώνονται όπως το Lenovo Yoga Book. Σύμφωνα με τις εικόνες, η συσκευή διπλώνει κι από τις δύο πλευρές και μπορεί να τοποθετηθεί η μία οθόνη δίπλα στην άλλη ώστε το περιεχόμενο της μίας να συνεχίζει στην άλλη.

Η πατέντα δεν αναφέρεται στο λογισμικό της συσκευής αλλά εστιάζει στο γεγονός ότι διπλώνει με διαφορετικούς τρόπους.

Microsoft Surface πατέντα, Αυτό μπορεί να είναι το “μυστικό” Microsoft Surface

Καμία από τις εικόνες δεν δείχνει τη συσκευή με γραφίδα. Το αν η εν λόγω συσκευή θα καταφέρει να βρεθεί στην αγορά παραμένει άγνωστο, καθώς και προηγουμένως η Microsoft εξέταζε την ιδέα του Surface Mini. Εν τέλει όμως, ο CEO Satya Nadella ακύρωσε το πρότζεκτ, λίγες εβδομάδες πριν την παρουσίαση του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

μπορεί και να το πούνε και surface yoga!!! χεχεχε!!!!

ΑντώνηςΤ

Αυτό το φαινόμενο που όλες οι εταιρίες καταθέτουν σαν ευρεσιτεχνία ότι αυτονόητη λειτουργία (μπούρδα) τους κατέβει δεν μπορώ να το καταλάβω. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Microsoft.

Στο τέλος θα καταθέτουν ευρεσιτεχνίες για την γωνία που θα κρατείτε το tablet από τον χρηστή… η Apple τις 43 μοίρες, η Microsoft τις 44 μοίρες και η οποιαδήποτε άλλη μικρή τις 43,99 για να μην συμπέσει με τις άλλες και φάει μήνυση.

Gvirginia

@ΑντώνηςΤ

Συμφωνώ. Το patent trolling έχει ξεφύγει.
Είναι λογικό να πατεντάρεις κάτι για ευνόητους λόγους, αλλά το πώς κρατάς τη συσκευή ή πώς την ξεκλειδώνεις είναι ελεεινά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.