Lenovo, θέλει να βάλει τη Motorola και πάλι παιχνίδι των tablets

Μπορεί η Motorola να είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την αγορά τον tablets, αλλά αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει, καθώς ο νέος της ιδιοκτήτης, η Lenovo έχει άλλα σχέδια. Η Κινέζικη εταιρεία σύμφωνα με αναφορές σχεδιάζει να κυκλοφορήσει Android tablets με το brand της Motorola, σε μια προσπάθεια να μπει ανάμεσα στους ανταγωνιστές της όπως την Apple και την Samsung.

Η Lenovo έχει ήδη τη δική της σειρά tablet, και πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο Yoga Tablet 2 Pro, που σχεδιάστηκε με την βοήθεια του Product Engineer της Lenovo, Ashton Kutcher. Παρόλα αυτά η Lenovo δεν έχει παρουσία σε αγορές κλειδιά όπως της Αμερικής και της Ευρώπης.

Η κυκλοφορία νέων συσκευών με το brand της Motorola, θα βοηθούσε να ανταγωνιστεί μεγάλα ονόματα που υπάρχουν καιρό στον χώρο τον tablet. Ειδικά αν οι νέες συσκευές είναι το ίδιο επιτυχημένες όπως το Motorola Moto X και το Motorola Moto G.

Εκτός των άλλων είναι επίσης πολύ καλή χρονικά στιγμή να μπει στο παιχνίδι καθώς η αύξηση της αγοράς είχε πέσει στο 12.4% τον τελευταίο χρόνο, και το iPad δεν κάνει τις εντυπωσιακές πωλήσεις που έκανε παλαιότερα. Οπότε είναι ευκαιρία με ένα πολύ καλό προϊόν να στρέψει το ενδιαφέρον της αγοράς πάνω της. Τέλος, οι πληροφορίες την θέλουν να έχει κατασκευάσει το πολυσυζητημένο Nexus 6 για λογαριασμό της Google οπότε έχει τραβήξει αρκετά τα βλέμματα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2014 23:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.