Motorola Xoom 2, Πρώτες φωτογραφίες από το επόμενο μοντέλο

Πριν μερικές ημέρες είδαμε κάποιες πρώτες φωτογραφίες ενός Motorola tablet με οθόνη 7 ιντσών. Σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες άλλες που απεικονίζουν το επόμενο 10άρι tablet της σειράς Xoom, το Xoom 2. Είναι νωρίς ακόμα να γνωρίζουμε τι επεξεργαστή θα φοράει και άλλες λεπτομέριες για την οθόνη του, γνωρίζουμε όμως ότι θα έχει το ίδιο βάρος με το Xoom 1, δηλαδή θα είναι βαρύ!

Πηγή

Σχόλια

  • φαντάζομαι θα το κοστολογήσουν γύρω στα 1200 ευρώ αν κρίνω από το xoom 1. μάλλον εκεί στη motorola την αξία την κρίνουν ανάλογα με το βάρος!! δε θα αγόραζα με τίποτα το κουμουτσο-xoom.

  • οσον αφορα την τιμη εχω δει οτι το transformer στα multirama το εχει 399! μα που παει η μοτο με αυτες τις τιμες! το xoom1 ειναι πανακριβο!

  • παιδια για φανταστητε ομως οτιο οταν πρωτοβγηκε το xoom ο μονος του αντιπαλλος ηταν το iPad 1. Σε συγκριση με το τελευλευταιο το xoom ειναι πολυ υπερανω (διπυρινος επεξεργαστης, μεγαλυτερη οθονη, honeycomb κα) αρα λογικο ηταν η μοτο να το υπερκοστολογουσε. Δεν συμαινει οτι επειδη ηρθε στην Ελλαδα τωρα συγκρινετε με τα υπαρχον δεδομενα...

  • ειναι η ακριβοτερη ταμπλετα....με 511 παιρνεις πλεον το transformer μαζι με το πληκτρολογιο του τι λεμε τωρα....

  • και κατι πολυ σημαντικο (και συγνωμη για το συνεχομενο post) τι cpu θα φοραει αραγε? αν παλι ειναι δυπηρινο και σε συνδιασμο με τις υψηλες τιμες τις μοτο, δεν θα εχει καμια τυχη. τα 4πυρηνα ειναι προ πυλων και θα βοηθησουν πολυ τις ταμπλετες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.