Motorola Xoom 32GB Wi-Fi, Ίδια τιμή με το iPad 2 32GB Wi-Fi [Αμερική]

Μέχρι σήμερα είχαμε δει το πολλά υποσχόμενο tablet της Motorola το XOOM, μόνο σε έκδοση 3G. Η Motorola ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυκλοφορία του Wi-Fi only μοντέλου στην αγορά της Αμερικής θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου με άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής των Η.Π.Α και τιμή στα 599 δολάρια, δηλαδή όσο και το iPad 2 32GB Wi-Fi.

Το Motorola Xoom Wi-Fi δεν θα διαφέρει σε σχέση με το 3G μοντέλο όσο αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, δηλαδή θα φοράει τον διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, 1GB μνήμη RAM, 32GB μνήμη, 5 Megapixel κάμερα και 10.1 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1280×800 pixels. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η τιμή του η οποία για την αγορά της Αμερικής διαμορφώνεται στα 599 δολάρια. Κάνοντας τη σύγκριση, βλέπουμε ότι το Xoom χωρίς 3G προσφέρεται στην ίδια ακριβώς τιμή με το Apple iPad 2 των 32 GB για την έκδοση χωρίς 3G (στην Αμερική πάντα).

Η Motorola φαίνεται να πήρε το μήνυμα και η τιμή του Xoom είναι άκρως ανταγωνιστική σε συνάρτηση με τα χαρακτηριστικά του. Στη χώρα μας γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει μόνο η έκδοση 3G.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2011 21:15

Σχόλια

  • Από τη στιγμή που το Android είναι open source είναι απαράδεκτο να το χρεώνει στην ίδια τιμή με το pad....

  • Από την στιγμή που στην Ελλάδα δεν θα έρθει έκδοση χωρίς 3G δεν το συζητάω καν το XOOM. Λογικά θα κινηθώ για IPAD 2 16GB WiFi στα 525 euro . Η διαφορά τιμής με το XOOM που θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι μεγάλη ...

  • κάτι λίγο άσχετο... αν έχεις ένα κινητό με android 2.2 μπορείς κανονικά να το χρησιμοποιείς σαν 3G hotspot για το ipad 2 wifi η γίνετε μονο με iphone?

  • Ναι, γινεται πολυ καιρο πριν το iPhone :P
    και μπορεί να "συνδεθεί" Android με iPad και iPad 2.

  • Πραγματικά απαράδεκτο αν έρθει στην Ελλάδα μόνο με 3G, όλο αυτό μου μυρίζει καρτέλ.. δεν ξέρω ρε παιδί μου, έχω ένα προαίσθημα!

  • και τι πειραζει αμα ερθει στην ελλαδα μονο το 3g?γιατι αγοραζουμε ακομα απο ελληνικα καταστηματα?
    εγω εδω και χρονια αγοραζω μονο απο το εξωτερικο.το galaxy s το πηρα απο ebay ας πουμε.
    εννοειται οτι αγοραζοντας με paypal εχεις πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια απο το να αγοραζες απο εναν ελληναρα μαγαζατορα.
    εχω συναντησει συμπεριφορες εκπληκτικες(να μου στελνουν το ιδιο προιον δυο φορες επειδη αργησε 2 εβδομαδες κτλ).

    οποτε δεν με απασχολει.ας ειναι καλα το ebay.de και ας το φερουν εδω τα καρτελ που λετε και στα 1000 ευρω.

  • Νομίζω η T-Mobile Germany ανακοινωσε την τιμή του 3G Xoom στα 699 Euro με διαθεση απο τα τέλη Απριλίου. Λογικά και η Cosmote θα ακολουθήσει.. Κρίμα παντως να μην εισαγουν και το Wi-fi only μοντέλο.

  • Ωραια ευτυχως που συγκινηθηκαν και χαμηλωσαν την τιμη.....ετσι θα αναγκαστουν και οι αλλοι να κατεβασουν τις τιμες σιγα σιγα:P

  • @marios basileiou Ποτέ η τιμή του wifi-only δεν ήταν ψηλότερη. Οι φήμες λέγανε για 599 και επιβεβαιώθηκαν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.