MSI W20, Ένα Windows tablet χωρίς ανεμιστήρα

Η MSI παρουσιάζει ένα Windows 8 tablet, με επεξεργαστή AMD A4, ο οποίος καταφέρνει να λειτουργεί χωρίς να έχει ανάγκη την ύπαρξη ενός συστήματος ψύξης. Το MSI W20 αντλεί την ισχύ του από ένα chip με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τον AMD A4 1200 dual, μέσα σε ένα πλαίσιο με οθόνη 11.6 ιντσών.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 1366×768 pixels με τεχνολογία IPS, ενώ έχει μνήμη RAM 2 GB και εσωτερική μνήμη 128GB. Για τα γραφικά φροντίζει η AMD Radeon 8180. Στο κομμάτι της συνδεσιμότητας υπάρχει Wi-Fi, Bluetooth και μπαταρία 3478 mAh. Οι διαστάσεις του είναι 309x195x10 χλστ. και το βάρος του 679.5 γρ.

Πηγή

Σχόλια

  • άντε το συγκεκριμένος επεξεραστις ξέρουμε ότι είναι χαμηλής κατανάλωσης άντε και υποσυστήματα τις broadcom είναι αλλα με αυτήν οθόνη ips υψηλής φωτεινότητας η συγκεκριμένη μπαταρία είναι για κλάματα

  • Κώστα κάνε μια δοκιμή το T 100 της Asus αν μπορείς να το βρεις.Το νεξους 7 lte υποστηρίζει 4g κοσμοτε ή βονταφον;

  • Νομίζω πως ούτε τα tablets με intel clover trail έχουν ανεμιστήρα. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Επιπλέον η ταμπλέτα ζυγίζει κοντά 700γρ. χωρίς να είναι καν 3g. Είναι βέβαια 11.6 αλλά παραμένει μεγάλη και βαριά.

  • Γειά σας,ο baytrail είναι χειρότερος σε γραφικά;Ενα benchmarks test θα λέει πολλά γιατί σκευτομαι να να πάρω ενα windows tablet πρωτη φορά, ειδικά μετα απο τις τιμές που ακουστικάν για bay ttail tablets.

  • Λοιπόν, σύμφωνα με μετρήσεις της MSI (στην σελίδα του προϊόντος) η GPU είναι 5 φορές ταχύτερη από της Intel, όσο για την μπαταρία λένε ώς 6 ώρες αναπαραγωγή βίντεο - ώς 9 ώρες κανονική χρήση. Δεν είναι πολύ, αλλά πάντως είναι τουλάχιστον διπλάσιος χρόνος από ένα απλό λάπτοπ. Φαντάζομαι θα έχει και διπλάσια τιμή όμως..

  • @alxgiann
    Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις αλλά από ποια GPU της intel είναι ταχύτερη αυτή της AMD;
    Γιατί από Οκτώβριο και μετά θα η intel θα διαθέσει τους Bay Trail που θα έχουν ισχυρότερη GPU με υποστήριξη μάλιστα Directx11.

  • Αντιγράφω από την ιστοσελίδα της MSI: " Featured in the MSI W20, the latest AMD Dual-core A4 A-Series is a power-sipping mobile processor for tablets with the Windows 8 OS. The MSI W20 with APU is 5x faster on 2D/3D graphics performance than Atom UMA. "
    Στην εικόνα αναφέρει ως συγκρινόμενο το chipset: Intel Z2760 clover trail.
    πηγή: www(τελεία)msi(τελεία)com/product/windpad/W20-3M(τελεία)html

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.