Το επόμενο iPad mini θα έχει οθόνη Retina με 324 ppi [φήμες]

Αυτό που έκανε τους περισσότερους που στραβοκοιτάνε την Apple να βρουν πάτημα να κατηγορήσουν την “ανεπάρκεια” του iPad mini είναι η χαμηλής ανάλυσης οθόνη με τα 162 ppi. Τώρα ακούγεται ότι το επόμενο μοντέλο mini θα έχει οθόνη με ανάλυση Retina 2048×1536 pixels, δηλαδή 4 φορές πάνω από το τωρινό μοντέλο των 1024×768 pixels. Εφόσον το μέγεθος της παραμείνει στις 7.9 ίντσες τα ppi σε αυτή την ανάλυση θα είναι 324.

Σημειώστε ότι το iPad 4 Retina έχει 264 ppi με ανάλυση 2048×1536 pixels στις 9.7 ίντσες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Απριλίου 2013 9:02

Σχόλια

  • Πέφτω από τα σύννεφα, δε το περίμενα, κάτι μου λέει ότι στο iPad mini 3 θα βάλουν και 8mpx κάμερα.

  • Apple: Σε ποια κατηγορια τιμης δεν εχουμε προιον? Καπου εκει μεταξυ mini και κανονικου ipad/iphone. Α ωραια βαλτε το.

    Η βαρκα εγειρε. Το υπολοιπο το ξερεις.

  • Ελα βρε τι κανετε ετσι, δεν μπορουσανε εκεινη τη στιγμη να βαλουνε υψηλοτερη αναλυση, δεν τους το επετρεπε το μεγεθος της οθονης, ερε κατι μπατσες που θελουνε....

  • Δεν πιστεύω οτι θα έχει retina... σιγά μη βάλουνε και το πουλάν απο 350ευρώ για να κανιβαλήσει τις πωλήσεις του ipad που είναι ακριβότερο.

  • Θα είναι όμως:
    Πιο βαρύ;
    Πιο ζεστό;
    Πιο συχνά φόρτιση;
    Πιο ακριβό;

    Αν όχι στα πρώτα 3 από τα 4, τότε θα είναι ένα βελτιωμένο προϊόν.

  • Εγω θέλω tablet αλλά δεν ξέρω ποιο να παρω!iPad mini(non retina) ή Google nexus 7?Θέλω οποσδηποτε απάντηση!Α και ξρερετε πόσο θα κάνει περίπου το retina?

  • Φίλε @ george,
    Μπορεί το iPad mini και το Nexus 7 να ανήκουν στην ίδια κατηγορία, αλλά το iPad mini είναι αρκετά ακριβότερο. Αν δε σε ενδιαφέρει η οικονομική διαφορά, τότε θα σου πρότεινα να αγοράσεις το iPad mini. (Για ακόμα καλύτερα περίμενε το iPad mini 2 που θα έχει και retina οθόνη και η τιμή δεν θα αλλάξει).

  • Λίγο δύσκολο να χει το mini μεγαλύτερη ανάλυση άπο το κανονικό pad μπορεί να βγάλουν μια οθόνη με περίπου ιδία pixels ή και λιγότερα. Να το πω αλλιώς,το μικρό ψάρι δεν μπορεί να φάει το μεγάλο..!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.