Nexus 9 tablet, διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία- δείχνει πλαστική κατασκευή

Το Nexus 9 tablet που θα είναι κατασκευασμένο από την HTC όπως όλα δείχνουν, το το είδαμε πρόσφατα να περνάει για πιστοποίηση από την FCC και σήμερα ο upleaks διέρρευσε την πρώτη φωτογραφία που απεικονίζει την πίσω πλευρά. Λογικά το Nexus 9 δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί επίσημα.

Από την φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά εκτός από το υλικό κατασκευής που είναι πλαστικό όπως του Nexus 5 και όχι μέταλλο όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Από την FCC μάθαμε ότι θα έρθει με Bluetooth, NFC, 802.11ac, 16 και 32GB ενσωματωμένη μνήμη. Το Nexus 9 λέγεται ότι θα έχει 8.9 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560, 64-bit Tegra K1 SoC, 3GB RAM, 16-megapixel κάμερα και λογικά θα τρέχει Android L. Ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Google δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Πηγή

Σχόλια

  • Πραγματικά αν είναι έτσι θα εόναι απίστευτο. Ο σχεδιασμός του nexus 5 σε τάμπλετ που για μένα το σχέδιο αθτό είναι οτι καλύτερο.

  • Έχω το iPad mini όχι το retina αλλά το nexus 7 ειναι κατα τη γνώμη μου καλύτερο δουλεύει άψογα,αν ειναι έτσι και το nexus9 μπορεί να το τσιμπήσω.

  • Nvidia shield tablet με το k-1 το καινουργιο το διπυρηνο το τουμπανο...δεν εχει ανταγωνιστη!!! :)

  • Αν επαληθευτουν αυτα τα specs , ισως να ειναι το πρωτο android tablet που θα αποκτησω..

  • Τουμπανακι. Αν υπαρχει ενα αντροιντ ταμπλετ που να μπορει να κανεις τους devs να ασχοληθουν σοβαρα με την tablet πλευρα του αντροιντ, ειναι αυτο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.