Nokia N1 tablet: Βγαίνει πρώτη φορά εκτός Κίνας με τιμή 270 δολάρια

Το Nokia N1 tablet βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Κίνας και διατίθεται στην Ταϊβάν με τιμή γύρω στα 270 δολάρια Αμερικής. Η πορεία του στην Κίνα ήταν πολύ καλή καταφέρνοντας να ξεπουλήσει μέσα σε λίγα λεπτά. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να διατεθεί και σε άλλες περιοχές, αλλά δεν γνωρίζουμε αν σε αυτές θα είναι η Ευρώπη.

To Nokia N1 tablet έχει πρόσβαση στο Google Play Store και σε όλες τις υπηρεσίες της Google. Σχεδιάστηκε από την Nokia και παράγεται από την Foxconn που έχει αναλάβει την διάθεσή του.

Έρχεται με οθόνη 7.9 ιντσών LCD ανάλυσης 1536×2048 pixels, Gorilla Glass 3 και 324ppi, 64-bit επεξεργαστή Intel Atom Z3580 2.3GHz, PowerVR G6430 GPU, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Η κάμερα είναι 8 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, έχει μπαταρία 5300mAh και προ-εγκατεστημένο Android 5.0.

Περιμένουμε να μάθουμε μετά την Κίνα και την Ταϊβάν, ποια θα είναι η επόμενη αγορά που θα επισκεφθεί το Nokia N1 tablet. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το hands-on του techblog:

Nokia N1 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

Nokia N1 tablet: Βγαίνει πρώτη φορά εκτός Κίνας με τιμή 270 δολάρια, Nokia N1 tablet: Βγαίνει πρώτη φορά εκτός Κίνας με τιμή 270 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikosar

Ενθουσιασμένος….
Μπράβο στη Nokia….
Πολύ καλό ‘ εργαλείο ‘ με πολύ καλές προδιαγραφές και στη σωστή τιμή, ελπίζω μόνο, στην Ευρώπη να έχει ανάλογη στρατηγική τιμής …

Darth

βρε την Foxconn είπε να βγει και έξω

9gag

ειναι ωραιο το ατιμο αρκει να ερθει σε δελεαστικη τιμη. αν και κατα την γνωμη μου αργησε πολυ να ερθει..οντως ειναι Foxconn και οχι NOKIA αλλα και παλι δεν δικαιολογειται τοσο μεγαλη καθυστερηση για την παγκοσμια αγορα…

οπως και να χει το πραγμα..καλως να μας ερθει σε ωραια τιμουλα! 🙂

Makis

Αν και όταν έρθει προς τα ‘δω κοντά στα 350 ευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.