Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Παρασκευή, 22/11/2013 · Τάσος Βαρνάβας
Οι κατασκευάστριες smartphones Nokia, LG και Sony θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται και στην αγορά των tablets, ενώ αντίπαλοι τους, όπως οι HTC, Motorola Mobility και BlackBerry, το πιθανότερο είναι να εστιάσουν αποκλειστικά στην αγορά των smartphones, παρά τις φήμες για το αντίθετο σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία. Μετά την ανακοίνωση του Nokia Lumia 2520 με την οθόνη των 10,1 ιντσών, η Nokia αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της με ένα ακόμη tablet με διαγώνιο οθόνης 8 ιντσών.
Το φημολογούμενο Nokia Lumia 2020 αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 (λογικά, θα το δούμε στο Mobile World Congress τον Φλεβάρη το οποίο θα επισκεφτούμε για ακόμη μία φορά). Η LG θα συνεχίσει την προώθηση του LG G Pad 8.3, και σίγουρα στο προσεχές μέλλον περιμένουμε περισσότερα μοντέλα. Η Sony, αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της το 2014 με μία νέα σειρά tablets, μετά την ανακοίνωση του high-end Sony Xperia Tablet Z πέρυσι.
Από την Κίνα, περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις, και πιο συγκεκριμένα από τις Huawei και ZTE, οι οποίες θα επικεντρωθούν στις κατηγορίες των entry-level και mid-range συσκευών. Οι Acer, ASUSTek, Lenovo και Samsung, έχουν ήδη κυκλοφορήσει tablets σε αυτές τις κατηγορίες, οπότε περιμένουν ο ανταγωνισμός στις συγκεκριμένες κατηγορίες συσκευών (κάτω των 200 δολαρίων) αναμένεται να είναι πιο μεγάλος από ότι στην αγορά των smartphones.
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
Τα πράγματα είναι απλά για την νοκια βγάλτε απλά ταμπλετ με πραγματικά Windows σε λογική τιμή! Και θα πιάσει πρωτιά για πλάκα!
Ακόμα και 500 να το κοστολόγηση πάλι θα πουλήσει! Οι τωρινές τιμές είναι απαγορευτηκες!
αν το tablet z ηταν τοσο καλο το z1 θελω να δω ποσο θα’ναι..
ερχεται και το note 12,2.. ,χαμος στο ισιωμα!!!!
με την έλευση των Win 8.1 δεν βλέπω καν τον λόγο να κοιτάξω σε iOS ή Android τάμπλετ. Είμαι ανάμεσα σε 2520 και Surface 2 αν και αυτός ο νέος snapdragon 805 με βάζει σε σκέψεις να περιμένω λίγο.
με 320€ παίρνεις το Vivo smart της ASUS, με Intel Atom sto 1.8, καλύτερος απο τους quad που βρίσκεις στα android….με 2GB ram και win8 x86…στις ίδιες τιμές κινούνται τα android και με μάπα hardware…
Το tablet z ηταν πετυχημένο για να δουμε τι θα πάρει σειρα ,πάντως για nexus 8 αργούμε ακομα