Νέα tablets από τις Nokia, LG και Sony περιμένουμε το 2014

Οι κατασκευάστριες smartphones Nokia, LG και Sony θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται και στην αγορά των tablets, ενώ αντίπαλοι τους, όπως οι HTC, Motorola Mobility και BlackBerry, το πιθανότερο είναι να εστιάσουν αποκλειστικά στην αγορά των smartphones, παρά τις φήμες για το αντίθετο σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία. Μετά την ανακοίνωση του Nokia Lumia 2520 με την οθόνη των 10,1 ιντσών, η Nokia αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της με ένα ακόμη tablet με διαγώνιο οθόνης 8 ιντσών.

Το φημολογούμενο Nokia Lumia 2020 αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014 (λογικά, θα το δούμε στο Mobile World Congress τον Φλεβάρη το οποίο θα επισκεφτούμε για ακόμη μία φορά). Η LG θα συνεχίσει την προώθηση του LG G Pad 8.3, και σίγουρα στο προσεχές μέλλον περιμένουμε περισσότερα μοντέλα. Η Sony, αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα της το 2014 με μία νέα σειρά tablets, μετά την ανακοίνωση του high-end Sony Xperia Tablet Z πέρυσι.

Από την Κίνα, περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις, και πιο συγκεκριμένα από τις Huawei και ZTE, οι οποίες θα επικεντρωθούν στις κατηγορίες των entry-level και mid-range συσκευών. Οι Acer, ASUSTek, Lenovo και Samsung, έχουν ήδη κυκλοφορήσει tablets σε αυτές τις κατηγορίες, οπότε περιμένουν ο ανταγωνισμός στις συγκεκριμένες κατηγορίες συσκευών (κάτω των 200 δολαρίων) αναμένεται να είναι πιο μεγάλος από ότι στην αγορά των smartphones.

Tablets, Νέα tablets από τις Nokia, LG και Sony περιμένουμε το 2014

Tablets, Νέα tablets από τις Nokia, LG και Sony περιμένουμε το 2014

Tablets, Νέα tablets από τις Nokia, LG και Sony περιμένουμε το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Τα πράγματα είναι απλά για την νοκια βγάλτε απλά ταμπλετ με πραγματικά Windows σε λογική τιμή! Και θα πιάσει πρωτιά για πλάκα!

Ακόμα και 500 να το κοστολόγηση πάλι θα πουλήσει! Οι τωρινές τιμές είναι απαγορευτηκες!

tiamat

αν το tablet z ηταν τοσο καλο το z1 θελω να δω ποσο θα’ναι..

ερχεται και το note 12,2.. ,χαμος στο ισιωμα!!!!

Panagiotis G

με την έλευση των Win 8.1 δεν βλέπω καν τον λόγο να κοιτάξω σε iOS ή Android τάμπλετ. Είμαι ανάμεσα σε 2520 και Surface 2 αν και αυτός ο νέος snapdragon 805 με βάζει σε σκέψεις να περιμένω λίγο.

Alexboom

με 320€ παίρνεις το Vivo smart της ASUS, με Intel Atom sto 1.8, καλύτερος απο τους quad που βρίσκεις στα android….με 2GB ram και win8 x86…στις ίδιες τιμές κινούνται τα android και με μάπα hardware…

Takis

Το tablet z ηταν πετυχημένο για να δουμε τι θα πάρει σειρα ,πάντως για nexus 8 αργούμε ακομα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.