Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Πέμπτη, 28/04/2011 · Κώστας Βλαχάκης
Πυρετωδώς εργάζονται στη Nokia για την δημιουργία του πρώτου τους tablet που δεν θα είναι “μια από τα ίδια” όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας Stephen Elop. Βάζοντας ως στόχο το Νο1 tablet σήμερα το iPad, χωρίς όμως να το κατονομάζει κάνει αναφορά για ενδεχόμενη συνεργασία με Microsoft και Windows Based tablet ενώ δεν φαίνεται να ξεχνάει και το “δικό τους” MeeGo.
Η πρώτη απόπειρα της Nokia μακριά από τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphones με το Windows φορητό υπολογιστή Nokia Booklet έχει κριθεί αποτυχημένη και όλοι ευχόμαστε να δούμε ωραία πράγματα από εδώ και πέρα ώστε να έχουμε περισσότερες ενδιαφέρουσες επιλογές και όχι απλά επιλογές 🙂
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
Για να δούμε τι θα δούμε 🙂
Μακάρι να δούμε κάτι πραγματικά καλό και διαφορετικό από τη Nokia και σε tablet και σε κινητό. Πάντως όσον αφορά το booklet πιστεύω ήταν αποτυχία κυρίως λόγω της εξωφρενικής τιμής του, θυμάμαι που έλεγαν τότε για 600 ευρώ και βάλε. Κατα τη γνώμη μου όμως είναι οτι πιο όμορφο έχει κατασκευαστεί σε netbook.
Η nokia ποτε δεν ακολουθει μονο δημιουργει nokia for ever !!!!!!!!!