Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Τρίτη, 22/12/2015 · Νίκος Καϊμακάμης
To NVIDIA Shield Κ1 αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα tablets που θα πάρουν το λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow. To NVIDIA Shield K1 είναι εφοδιασμένο με Android Lollipop και κυκλοφόρησε ανανεωμένο πριν από έναν μήνα περίπου.
Το NVIDIA Shield K1 είναι ένα gaming tablet που αναμένεται να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που φέρνει το Android 6.0 Marshmallow, όπως είναι το ανανεωμένο Google Now on Tap, η καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Το 8ιντσο tablet έχει την ικανότητα του gaming streaming, ενώ η NVIDIA έχει φροντίσει να αλλάξει την εφαρμογή της κάμερας, ενώ ο χρήστης βρίσκει προεγκατεστημένο και το Fallout Shelter game.
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
Να πω και γω την απορία μου.
Έχω το mipad με τον ίδιο επεξεργαστή γιατί ρε φιλε δεν παίρνει update και έχω μείνει στο 4.4.4 KitKat???
Γιατί???
tampletakias γιατί η κάθε συσκευή εχει πολλά διαφορετικά εξαρτήματα και κάθε αναβάθμιση χρειάζεται αναβάθμιση και στους drivers αυτών των εξαρτημάτων που πρέπει να φτιάξει και δώσει ο εκάστοτε κατασκευαστής.Σχετικά με το θεμα μπράβο στην nvidia που εμαθε απο τα λάθη της με το tegra 2 ,στο μέλλον ίσως πάρω ενα tablet της μια και είναι απι τα πιό δυνατά και τα αναβαθμίζει άμεσα.