NVIDIA Shield Tablet: Επιστρέφει ως Κ1

Tο NVIDIA Shield Tablet K1 είναι η επανεμφάνιση του NVIDIA Shield Tablet, το οποίο επιστρέφει με τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra K1. Το NVIDIA Shield Tablet είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra Κ1, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.2 GHz και έχει μνήμη RAM 2 GB. H εσωτερική του μνήμη είναι 16 GB και μπορεί να δεχτεί κάρτες microSD. 

Έχει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση Full HD, πίσω κάμερα 5 Megapixels και ακόμα μία κάμερα 5 Megapixels εμπρός. Το στοιχείο που αξίζει να τονίσει κανείς είναι το SMX Kepler GPU, το οποίο αναλαμβάνει τα γραφικά και προσφέρει καλές επιδόσεις ακόμα και για το gaming. Οι διαστάσεις είναι 221 x 126 x 9.2 mm,  ζυγίζει 390 gr και τρέχει λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop. H ενδεικτική τιμή του στις ΗΠΑ είναι 199 δολάρια.

H NVIDIA είχε αποσύρει τα tablets της από την αγορά εξαιτίας φαινομένων υπερθέρμανσης νωρίτερα φέτος, στοιχείο που είχε ως αποτέλεσμα τη συνολική απόσυρση του μοντέλου. Τώρα, επανέρχεται το tablet με νέο όνομα και την υπόσχεση ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα από τα προβλήματα του παρελθόντος.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.