Samsung Galaxy Tab 3 10.1, “Επιβεβαιώνονται” οι πληροφορίες του Techblog

Πάμε καπάκι στη δεύτερη “επιβεβαίωση” των αποκλειστικών πληροφοριών για τα specs του αναμενόμενου Samsung Galaxy Tab 3 10.1 που πρώτο σας μετέφερε το Techblog και έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites. Αυτή τη φορά η ρώσικη ιστοσελίδα Hi-Tech Mail κάνει λόγο για ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, μέχρι και τις διαστάσεις δίνει ίδιες με αυτές του Techblog.

Τότε είχε κάνει εντύπωση σε αρκετούς που κάναμε λόγο για διπύρηνο επεξεργαστή και 1GB μνήμη RAM, φαίνεται όμως ότι έτσι θα είναι τα πράγματα και στις 20 Ιουνίου όπως αναμένεται μεταξύ άλλων να ανακοινωθεί επίσημα το Galaxy Tab 3.0 10.1.

Ποια είναι η πρώτη επιβεβαίωση που αναφέρουμε στην αρχή του άρθρου μας; Η ονομασία του tabletόφωνου HTC T6.

Για να κρατάμε και μια πισινή οι επιβεβαιώσεις δεν έχουν έρθει ακόμα από τις ίδιες τις εταιρείες αλλά από άλλα sites που όμως είναι πασίγνωστα για τις αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιέυουν πριν κυκλοφορήσουν συσκευές. Θα τα συζητήσουμε όμως όλα και επίσημα όταν αποφασίσουν οι εταιρείες να μας τα πουν. Κοντή γιορτή και Techblog!… 😉

Samsung Galaxy Tab 3 10.1, Samsung Galaxy Tab 3 10.1, “Επιβεβαιώνονται” οι πληροφορίες του Techblog

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρησταρας η christaras

κωστα θα μου εκανες μεγαλη χαρη αν μου εξηγουσες την διαφορα αναμεσα σε galaxy note galaxy tab και οτι αλλο galaxy tablet υπαρχει γιατι θελω να αγορασω και εχω χαθει λιγο. ευχαριστωωωω!

Αθανάσιος Α.

H συσκευή ΝΟΤΕ 10.1 Ν8000, της οποίας είμαι κάτοχος, έχει wacom digitizer και μνήμη RAM 2GB

k.boug

Σημερα βλεπω ειναι μερα αποκαλυψης..πολλα νεα μπραβο σου!!!
φτιαξε μας και με ενα Note3 και βαλε υποψηφιοτητα για δημαρχος!!!

χρηστοφερ η christofer

ευχαριστω κωστα

tsele

Ετσι ρε techblog με τις αποκλειστικότητες σου! Γιατί πολύ άλλοι εκεί έξω έλεγαν “techblog is really unreliable. He is a guy here that makes websites just to upload rumors”

Χρήστος Παπαντωνίου

Ένα site σε μία πολύ μικρή χώρα σε σχέση με άλλες, με ελάχιστες smart devices σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στο εξωτερικό έχει καταφέρει σε λίγα χρόνια λειτουργίας να γίνει αρκετά γνωστό για την ποιότητα των ειδήσεων, την πληθώρα του και την εγκυρότητα των αποκλειστικών. Μην ξεχνάμε ότι Xperia Tipo και Huawei Ascend W1 είχαν εμφανιστεί αρχικά στο techblog… Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του techblog, μην πτοείστε από ανόητα σχόλια και συνεχίστε την σπουδαία προσπάθεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.