Samsung Galaxy Tab 3 10.1 και Galaxy Tab 3 8, Επίσημα

Η νέα σειρά 3 των tablets Galaxy Tab συμπληρώνεται με τα μοντέλα Samsung Galaxy Tab 3 10.1 και Samsung Galaxy Tab 3 8 με τα τελευταία νούμερα να μαρτυράνε και τη διάσταση της οθόνης τους. Από τον περασμένο Απρίλιο πρώτο το Techblog με αποκλειστικές πληροφορίες που έκαναν το γύρο του κόσμου σας είχε ενημερώσει αναλυτικά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο Tab’s!

Η οθόνη του μοντέλου 10.1 ιντσών έχει ανάλυση 1280×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.6GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 3 Megapixel και μπαταρία 6.800 mAh.

Το 8ιντσο μοντέλο έχει ανάλυση 1280×800 pixels, επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1.5GB, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα 1.3 Megapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και μπαταρία 4.450 mAh.

Για κανένα από τα δύο μοντέλα δεν γίνεται αναφορά για τον κατασκευαστή του επεξεργαστή που ενσωματώνουν, λέγεται όμως ότι και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για Intel Atom. Θα διατεθούν μοντέλα με ενσωματωμένη μνήμη 16GB ή 32GB και με 4G/ LTE και GPS ή Wi-Fi only.

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουνίου 2013 13:12

Σχόλια

  • Πολυ ωραιο φαινεται το 10αρι αλλα ως κατοχος του πρωτου galaxy δεν βλεπω καποια σημαντικη διαφορα ωστε να σε σπρωχνει σε αντικατασταση...

  • Όντως απαράδεκτο το 10ρη να έχει μόνο 3 Megapixel και ο διπύρηνος λίγος μου φαίνεται τώρα πια. Το 8ρη υπέροχο, φέτα και αρκετά καλό από τεχνικά.

  • Ντροπη για τα 3 mp ,αλλα απο την αλλη ακομα και αν ειναι ο ιδιος σχεδιασμος ειναι ωραια!
    Βεβαια δεν θα το αγοραζα γιατι ειναι λιγο μεγαλο!

  • Η μπαταρίες τους ειναι θεικες ! Ας ελπίσουμε να κρατάνε πάνω από 10 ώρες όπως της apple !αρκει η καταναλώσει να ειναι μικρή από την συσκευή ...τα 3 mp μεγάλη ντροπή ! Για αυτό και δεν θα το αγοράσω ...

  • Dont care για τη camera! Ελεος tablet ειναι. Εδω το nexus 7 δεν εχει καθολου. Αμα ετσι οπως το κοβω ειναι και φθηνο μπορει να το τσιμπησω, αλλα περα απο τα υπολοιπα, περιμενουμε ναυαρχιδα στα tablets απο τη samsung.

  • πριν λιγο χαζευα το xperia tablet Z, και το θαυμαζα! Τωρα που ειδα το Galaxy Tab, θαυμαζω το Ζ ακομα πιο πολυ! :Ρ

  • Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας,αλλά αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος...
    Τόση ώρα κράζετε αλλά έτσι κι αλλιώς αυτή η σειρά tablet της Samsung πάει προς την μεσαία
    κατηγορία,δεν πάει να τα βάλει με το xperia z έτσι κι αλλιώς...
    Αυτό μπορεί να το κάνει η σειρά galaxy note που είναι πιο ακριβή με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά...
    Κάνω λάθος???

  • george e., Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και την τιμή τους.

  • ως κάτοχος του galaxy note 10.1 δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να αγωράσει κάποιος αυτο το μοντέλο ενώ το note 10.1 εχει RAM 2GB μπαταρία 7000 mAh camera 5mp και ιδια ανάλυση + το s Pen πού με βοηθάει αφάνταστα και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.