Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3: Ο «νέος» έρχεται, ο «παλιός» αναβαθμίζεται!

Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3, Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3: Ο «νέος» έρχεται, ο «παλιός» αναβαθμίζεται!

Το Samsung Galaxy Tab S4 βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν το επίσημο λανσάρισμά του. Η νέα κορεάτικη ταμπλέτα, ύστερα από το Wi-Fi Alliance και το GFXBench πέρασε με επιτυχία και από την αρχή πιστοποίησης Τηλεπικοινωνιών της Ρωσίας, EEC.

Στην καταχώρηση εμφανίστηκε, εκτός από το μοντέλο SM-T835, που εκτός έκπληξης θα είναι το Galaxy Tab S4, και ένα άγνωστο μοντέλο με κωδική ονομασία SM-T595. Το τελευταίο ίσως αποτελεί μία μικρότερη σε χαρακτηριστικά ταμπλέτα της Samsung, ενδεχομένως ένα tablet της σειράς Galaxy Tab A ή Tab E.

Περισσότερα στοιχεία για τις προδιαγραφές του αντικαταστάτη του Tab S3 δεν αποκαλύφθηκαν. Σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το Galaxy Tab S4, έρχεται με Super AMOLED οθόνη 10,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1600 pixels και 16:10 aspect ratio, 12MP κύρια κάμερα και 8MP για selfie, καθώς επίσης και Snapdragon 835 SoC χρονισμένο στα 2.3 GHz σε συνδυασμό με Adreno 540 GPU. H μνήμη RAM ισούται με 4GB και ο αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 64 GB. Επίσης, το νέο tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει με μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh και Android 8.0 Oreo out-of-the box.

Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3, Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3: Ο «νέος» έρχεται, ο «παλιός» αναβαθμίζεται!

Εκτός από τους νέους χρήστες η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει και τους παλιούς πιστούς της φίλους αναβαθμίζοντας και το προγενέστερο Galaxy Tab S3 με Android Oreo.

Το προγραμματισμένο εδώ και καιρό ρολάρισμα του Oreo Update σύμφωνα με το SamMobile ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο και αφορά και στις δύο εκδόσεις, Wi-Fi και LTE (SM-T820 και SM-T825) της συσκευής.
Η έκδοση του Galaxy Tab S3 Oreo είναι η T820XXU1BRE και φέρνει μαζί το security patch του Απριλίου, το περιβάλλον Samsung Experience 9.0 και φυσικά τις βελτιώσεις και τα χαρακτηριστικά του νεότερου λειτουργικού. Επίσης, η αναβάθμιση του Samsung Galaxy Tab S3 σε Android Oreo φέρνει και υποστήριξη Dolby Atmos.

Μπορείτε να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμη η νεότερη έκδοση για τη συσκευή σας μέσα από το μενού των Ρυθμίσεων και της Αναβάθμισης λογισμικού.

Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3, Samsung Galaxy Tab S4 & Tab S3: Ο «νέος» έρχεται, ο «παλιός» αναβαθμίζεται!

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Μεταξυ μας… μετα το 10.5 της apple τα περιθωρια αυτα ειναι απλα απρ;δεκτα να υπαρχουν σε 4:3 αναλογιες…. να τα κλεψει. Δεν μ απασχολει.

χρήστος

…και η τιμή αναμένεται να είναι πάνω από 500 ευρώ, σωστά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.