Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

Στην έκθεση CES 2016, η Samsung ανακοίνωσε τη νέα σειρά Samsung Galaxy TabPro S με Windows 10 και από πολλούς θεωρήθηκε ότι επιχειρεί να συναγωνιστεί τα Surface της Microsoft (και όχι μόνο). Ωστόσο στην επίσημη ανακοίνωση δεν είπε πόσο θα κοστίζουν. Μαθαίνουμε όμως σήμερα από πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία.

Σύμφωνα με το All about Samsung, το βασικό μοντέλο του Samsung Galaxy TabPro S, Wi-Fi-only και Windows 10 Home έχει τιμή 999 ευρώ. Η έκδοση με Windows 10 Pro είναι 100 ευρώ πιο ακριβή. Το TabPro S με Windows 10 Pro και LTE είναι στα 1199 ευρώ.

Να πούμε όμως ότι τουλάχιστον συμπεριλαμβάνεται το πληκτρολόγιο μέσα στο κουτί, Bluetooth Pen και multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) θα πωλούνται ξεχωριστά.

Δεν διευκρινίζεται για ποια από τις εκδόσεις (128GB/256GB), είναι οι παραπάνω τιμές, όμως στο Amazon.de αναφέρεται ότι τα 128GB κοστίζουν 999 ευρώ και είναι η μόνη επιλογή που εμφανίζεται στη λίστα του Amazon. Φανταζόμαστε ότι τα 256GB μπορεί να κοστίζουν 100 ευρώ παραπάνω.

Το Microsoft Surface Pro 4 με Intel Core m3, 128GB SSD, stylus και Windows 10 Pro κοστίζει 999 ευρώ, αλλά δεν έχουμε AMOLED οθόνη και το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά στα 120 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση CES 2016

samsung galaxy tabpro s price, Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

samsung galaxy tabpro s price, Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

samsung galaxy tabpro s price, Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

samsung galaxy tabpro s price, Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

samsung galaxy tabpro s price, Samsung Galaxy TabPro S: Με τιμή από 999 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρηςhotel

Πόοσο;;; χάρηκα που τα είπαμε με κέρδισε το μόντελιινγκ…

παπαροκας tiamat

Xaxaxa ουτε 500 δεν αξιζει η σαπιλα!

Λευτέρης

Θα πουλήσει το αστρονομικό ποσό των 60 κομματιών.

Ο λογικός καταναλωτής θα προτιμήσει κάτι πιο επαγγελματικό, πχ iPad pro.

Μιχαλης

Απατο θα πάει.!
Ολοι οι επαγγελματίες που θέλουν ένα σοβαρό εργαλείο θα πάνε προφανώς σε ipad Pro. Με mobile OS κάνεις τα πάντα πλέον.

John N

Παρακαλω καποιος ας τον μαζεψει τον Λευτερη. Γελαν και οι κοτες μαζι σου. Αμα θελει καποιος ενα προιον που απευθυνεται καθαρα σε επαγγελματιες θα προτιμησει το Surface Pro η το Book. Προβατοειδη ατομα του τυπου Λευτερης θα έπρεπε να εκλειπουν διοτι νοθεουν την κοινη γνωμη ΟΤΑΝ διατεινονται κατι διχως κανενα επιχειρημα.

o.k.man

Μπα! σίγουρα θα προτιμήσει το the best —> Surface Pro 4 ή Surface Book !

Angel

Ουτε iPad pro ουτε αυτο, οι επαγγελματίες πανε μονο σε Wacom cintiq

ChrisG

Μιχάλης,Λευτέρης,Κώστας,Μάκης,Τάκης κλπ δεν ξέρω πόσα ονόματα θα βγούνε ακόμη…σοβαρευτείτε.το ipad pro είναι είναι ένα απλό ipad air υπερμεγέθη με την διπλάσια και άνω τιμή.αυτή δεν είναι επαγγελματική επιλογή αλλά φανατική επιλογή βάσει μάρκας και ονόματος.οι επαγγελματίες πάνε σε sp4.το συγκεκριμένο του άρθρου αν πέσει η τιμή κάνα 200άρι θα είναι vfm για ότι θα προσφέρει.αυτά και απλά.τουλάχτιστον έχει και πληκτρολόγιο σε σύγκριση με κάποιους άλλους που γελάνε και οι πέτρες.

VasilisA3

Παιδιά μην τρελένεστε με τον Λευτέρη είναι ρομποτ που γράφει σε ολα τα αρθρα της Samsung την ίδια πρόταση :-P. Οσο για το εν λόγω Galaxy σε συγκριση με τον αμεσο ανταγωνιστή του το Surface Pro 4 εχει το ατου της οθόνης και του πληκτρολογίου. Αρα “σαπίλα” που λέει ο φίλος μου ο βάτραχος δεν είναι, η τιμή όμως πρέπει να γίνει λίγο πιο ανταγωνιστίκή.

Agnostos13

Το οτι το Surface ειναι ιδανικο επαγγελματικο εργαλειο μαλλον πιο πολυ μυθος ειναι παρα πραγματικοτητα.

tarif16

στη μισή τιμή να το συζητήσουμε….ομοίως και για τους ανταγωνιστές!!!

Νάσος

Όχι ρε μην μας κοροϊδεύεις, καντο 1000€ να γουστάρουμε λιγάκι… 😎

Βαγγέλης

το cube i7 stylus έχει 330 ευρώ χωρίς capital controls από bangood είναι 11 ίντσες την ίδια οθόνη το surface pro 2 και δυνατό core m επεξεργαστή με stylus και έχει τα καλύτερα reviews,το μόνο που δεν έχει είναι την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά κοστίζει και το ένα τρίτο από όλα τα υπερκοστολογιμενα windows tablets

Κάτω ο ιμπεριαλισμός της Απλ.

Εσείς που το θάβετε αναφανδόν,πόσα παίρνετε από την Απλ για να το κάνετε;
Μου θυμίζετε τα τρολ στα πολιτικά σάιτ.

Iraklis

@κατω ο ιμπεριαλισμος της απλ φιλε εισαι για γελια, σε λιγλ θα μας πεις και για την κολλεκτιβα της google και την αναρχικοσυνδικαλιστικη samsung

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτά ειναι.. Ακριβώς τα τριπλάσια λεφτα απο το Teclast x98 με ιδια specs…

ΝΙΚΟΣ

Η πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για το surface book και για τα prο δύσκολο να έρχεται μόνο από τους windows users.Η συντριπτική πλειοψηφία έχει μάθει να δουλεύει με Laptops ή pC με πολύ λιγότερο κόστος. Πάρα πολλοί apple users ,αντί να πάρουν macbook ή ότι άλλο και να περάσουν windows ,πήραν απευθείας ένα πολύ δυνατό μηχάνημα,ποιοτικής κατασκευής,με το λειτουργικό που τους δίνει ελευθερία ,συμβατότητα , υποστήριξη ,ευκολία και προοπτική λόγω ενοποίησης.
Κάτι μηχανήματα με 1 ή 2 giga ram ζωντάνεψαν και πήραν χρόνο ζωής με τα 10άρια. Αυτό λέγεται αναβάθμιση ! Μόνο για την οικονομία που έκανε(δωρεάν) σε πάρα πολύ κόσμο η Microsoft ,της αξίζουν συγχαρητήρια και σεβασμός. Και όποιος άλλος να το έκανε, το ίδιο θα έλεγα.

panos

Πόσο κολλημένη είστε βγάζει η Samsung κάτι κραζετε όλοι μέρα λες και τα αλλα έχουν 300€ κάνετε πάρτε μηλαρακι με 2000€ και μην μιλάτε

giannis

@ΝΙΚΟΣ
εχεις απολυτο δικιο. Με τα 8.1 αλλα πιο πολυ με τα 10αρια ζωντανεψε στ αληθεια το hp laptop μου με core 2 duo 2.0ghz και 3gb ram που εκλεισε 8 χρονια ζωης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.