Samsung: Δοκιμάζει tablet με τεράστια οθόνη 18.4 ιντσών

Η Samsung μας έχει συνηθίσει να μην φοβάται να κάνει πράγματα που την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν εξωφρενικά στην αγορά. Ένα παράδειγμα ήταν η κριτική που δεχόταν για το μέγεθος της οθόνης στην σειρά Note και όχι μόνο, και τελικά σήμερα οι 5.5 και 6 ίντσες έχουν υιοθετηθεί σχεδόν από όλους.

Τι γίνεται όμως στα tablets; Μετά την αύξηση των ιντσών στα smartphones, το επόμενο βήμα είναι να δούμε και τεράστια tablets; Αυτό φαίνεται να δοκιμάζει η Samsung η οποία εισήγαγε για δοκιμή στην Ινδία tablets με οθόνη 18.4 ιντσών.

Τα έγγραφα δείχνουν συνολική τιμή 3261 ευρώ, που σημαίνει 465 ευρώ το κάθε ένα. Η τιμή φαίνεται πολύ οικονομική, αλλά λογικά είναι για τα protoypes και όχι η τιμή για τους καταναλωτές, διότι με τόσο μεγάλη οθόνη σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι τόσο οικονομικό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του γιγάντιου tablet, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μετά τις δοκιμές και τις αξιολογήσεις, η παρτίδα θα καταστραφεί λογικά για να αποφευχθούν οι διαρροές και είναι πιθανό να μην το δούμε ποτέ στην αγορά. Θα θέλατε όμως ένα τέτοιο tablet;

Πηγή

Σχόλια

  • Χαχαχαχα προχθες φανταζομουνα τι ωραια θα ηταν αν εβγαζαν μεγαλα ταμπλετ για να βλεπουμαι τις ταινιες μας εκει και να πεταγαμε εντελος τα λαπτοπ και σημερα διαβαζω αυτο το αρθρο χαχαχχα
    Πιστευω θα κανει καλες πωλησεις τετοιο ταμπλετ και θα αντικαταστησουν εντελος τα λαπτοπ

  • Σεν ακούγεται άσχημο. 18αρα οθονη/ταμπλετ (με ενα extra πληκτρολογιο και μια βαση στηριξης + καλος επεξεργαστης και ram.) οτι πρέπει !!!

  • Παιδιά αφήστε τα καρπούζια, τους δίσκους και τις ρακέτες, πιο κοντά σε ταψί για φόρμα του κέικ πλησιάζει, νομίζω....
    Πέρα από την πλάκα όμως, χρειάζεται και πιστεύω θα προχωρήσει γιατί όλοι θέλουμε μεγάλες οθόνης μιας και έχει πολλές εφαρμογές ( παρουσιάσεις, media υλικό, ακόμη και gaming, μετατροπή με πληκτρολόγιο και ποντίκι σε pc, κ.α. ).
    Αρκεί να έχει μικρό βάρος και φυσικά ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ.

  • @Αλέξανδρος
    Λογική τιμή και samsung δεν πάνε μαζί. Κάτω από 1000€ δεν παίζει. Και λίγα λέω.

    Όσο για την φέτα και το καρπούζι θα συμφωνήσω, είναι όντως τρομερός συνδυασμός. Η φέτα σπάει την γλύκα του καρπουζιού και το καρπούζι την αλμύρα της φέτας, με αποτέλεσμα μία πολύ ισορροπημένη γεύση! Λευτέρης και Κώστας Παρκάς, γιατί τυχαίνει κι έχετε ίδια εικόνα;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.