Sony Tablet S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich

Καλά υπάρχει ακόμα αυτό το tablet και ασχολείται κανείς μαζί του; Το έχω ξαναπεί αυτό και βρέθηκε ένας που το έχει να πέσει να με φάει! Για σένα λοιπόν φίλε του Techblog έχω καλά νέα. Το αγαπημένο σου Sony Tablet S ετοιμάζεται να πάρει αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich αν δεν έχει πάρει ήδη.

Αν με ακούς, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε!
Σε εκκρεόμητα βρίσκεται και η αναβάθμιση του μοντέλου Sony Tablet P (αυτό και αν δεν έχει αγοράσει κανένας..!).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:58

Σχόλια

  • Πο πο ... Τι ειπες τωρα ... Που το θυμηθήκατε .... Υπάρχει ακόμα αυτό το Tablet ... Καλα και γιατι δεν εχει ερθει στην Ελλαδα ... Μας πουλαει την μπούρδα το Sony Χperia που ακόμα δεν εχω καταφέρει να το πουλήσω εδω και κατι μήνες ...!!! Ελεος η Sony πια !!!

  • @kostantinos99: Ελα μου ντε..

    το εχω εδω και 2 μηνες, και πραγματικα τα σπαει.. Πολυ καλο design, πολυ γρηγορο, τρεχει smoothly και εδω και 1 ωρα που του εχω ICS δεν εχω διαπιστώσει κανενα κολλημα η κατι τετοιο..Μπορει στο ελλαδισταν να μην εχει ερθει επισημα αλλα πιστεψτε με πολλοι ασχολουνται μαζι του και για UK τουλαχιστον που ξερω σιγουρα εχει παει καλα σε πωλησεις. λετε η sony νατο αναβαθμιζε αν δεν ασχολιοταν κανεις μαζι του?? Τι ακουμε πρωινίατικα....

  • Κώστα επίσης ξεκίνησε και η αναβάθμιση του Samsung Galaχy tab της Vodafone από android 3.1 σε 3.2. το δικό μου αναβαθμίστηκε πριν 1 μέρα.

  • Φιλε αυτο λες εσυ τι ακουμε πρωινιατικα ή οτι ο άλλος ειπε μπουρδα το xperia s ρε πως φαινεται οταν ο αλλος ειναι ανιδεος!!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.