Εικόνα στο Twitter δείχνει το Microsoft Surface Pro 8
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Τρίτη, 21/12/2010 · Κώστας Βλαχάκης
Ένα απίθανο viral video που μας προετοιμάζει για την παρουσίαση tablet από τη Motorola με Android 3.0 Honeycomb, έκανε την εμφάνιση του στο ίντερνετ και αναστατώνει. Από τις λίθινες πλάκες του Μωυσή έως το iPad και το Galaxy Tab και μέχρι το επόμενο βήμα εξέλιξης(;) αρχές του 2011, η Motorola ξέρει να κάνει marketing και να μας κρατάει το ενδιαφέρον.
Παρατηρώντας την μέλισσα να πλησάζει το λογότυπο της Motorola στο τέλος του βίντεο, καταλαβαίνουμε ότι μέσα από το tablet της Motorola θα κάνει ντεμπούτο το νέο λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε συσκευές tablet.
Kudos to Kostas K Kostas
Σάββατο, 28/11/2020 · Νίκος Καϊμακάμης
To Microsoft Surface Pro 8 θα είναι το νέο premium tablet της εταιρείας, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στον λογαριασμό Twitter του χρήστη @cozyplanes.
Δευτέρα, 02/11/2020 · Κώστας Λεοντιάδης
Μπορεί το Surface Pro 8 να μην έχει καν ανακοινωθεί ακόμα, όμως φαίνεται πως ένα engineer prototype πωλείται ήδη στο eBay.
Πέμπτη, 28/05/2020 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Τα επόμενα μοντέλα της εταιρείας αναμένεται να είναι τα Samsung Galaxy Tab S7 και Samsung Galaxy Tab S7+, για τα οποία έχουμε αρχίσει και μαθαίνουμε λεπτομέρειες.
Παρασκευή, 29/03/2019 · Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου
Η Samsung κυκλοφόρησε σχεδόν “αθόρυβα”, το νέο Samsung Galaxy Tab A 8.0 με Exynos 7904, 3GB RAM και S Pen.
To tablet των Maya έχει “2012 self-destruct feature”. Πανέξυπνο!!
Εμένα μου άρεσε στις πλάκες του Μωυσή το “can’t edit”! lol
Πολυ ωραιο βιντεακι εκαναν οντως 🙂
Ελπίζουμε να σε δούμε στην CES 2011 (έκθεση δεν είναι ή κάτι άλλο?) 😀
Έκθεση Consumer Electronics στο Λας Βέγκας http://www.cesweb.org
Όχι δεν θα πάω γιατι δεν μπορώ να αντέξω τα έξοδα ενώ δεν με έχει καλέσει και κάποια εταιρεία 🙁
Εξυπνο βιντεο, αν και το iPad δεν ειναι iPhone, θελω να δω πως θα ειναι αυτο το tablet απο την Motorola.
Κρίμα.. δεν πειράζει 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=koIzhLaRJJo
Εξαιρετικο promotional video 🙂
Οντως πολυ ωραιο!!Μου εκανε εντυπωση που εκανε αμεση συγκριση ονομαστικα (apple , samsung )
Χαχαχα πολύ γ@@@@το το βιντεάκι…μπράβο στον διαφημηστή XD
εφοσον το διξουν στιν ces 2011 μετα απο ποσο καιρο θα ερθει στην ελλαδα???
geozaxaGR, Ελλάδα δεν ξερουμε αν θα έρθει ποτέ, επίσημα. Τώρα σε ότι αφορά γενικά την κυκλοφορία του, η έκθεση CES πραγματοποιήται στην Αμερική, άρα θα έχει προτεραιότητα η εκεί αγορά, μετά Ευρώπη και Ελλάδα βλέπουμε. Μάλλον κατά τον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει Αμερική οπότε Ευρώπη εκεί Πάσχα, καλοκαίρι? Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς.
πανεξυπνο 😉 τωρα με εχει φαει η περιεργεια 😛
ξεφευγουμε τελειος με τρελου ρυθμους στην τεχνολογια, μεσα σε ενα χρονο απο το 1,6 πηγαμε αμεσως στο 2,1 στο καπακι 2,2 ειδη ξεκεινησαν και νεα nexus με 2,3 και ξεφυγαμε απο οτι φαινεται στο 3,0 και συντομα θα ερθει και αλλο, αυτα ειναι…………..