275.3 εκ. tablets θα διατεθούν το 2015, Τα μισά θα είναι iPad

Αύξηση 245.9% το 2015 στις πωλήσεις των tablets αναμένει η εταιρία ερευνών iSuppli. Η συνολική διάθεση συσκευών tablets εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 275.3 εκ. ενώ φέτος αυτά θα είναι 58.9 εκ. Τα επόμενα χρόνια πάνω από τα μισά tablets που θα πωλούνται θα συνεχίσουν να είναι iPad και αυτό αναμένεται να αλλάξει τα έτη 2014-2015 μιας και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θα διαθέτουν κάποιο μοντέλο tablet στην αγορά.

Τι και αν παραιτήθηκε από το τιμόνι της Apple ο Steve Jobs, όταν αναφερόμαστε σε tablets το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το iPad. Στα κινητά βέβαια δεν ισχύει το αντίστοιχο για το iPhone.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 11:01

Σχόλια

  • Μαλιστα! Κι ειμαι εδω και μια βδομαδα στα φορτε μου με το θεμα. Θελω οπωσδηποτε μια ταμπλετα και πια οχι μονο για διασκαδαση αλλα και για δουλεια. Τοσο καλο ειναι πια το ipad ρε γμτ; Εχουν βγει αρκετα καλα android tablets. Ποια πιστευετε Κωστα και παιδια οτι ειναι μια καλη value for money γιατι διαβαζω πολλα και θελω γνωμες πριν την αγορα, την οποια αν και βιαζομαι θα περιμενω μεχρι να παρω κατι "τιμιο" !

  • Τεχνολογική πρόβλεψη για 3-4 χρόνια από τώρα; Καλύτερα να πας σε χαρτορίχτρα! :-p

    Παίζουν πολλά στη μέση, οπότε δεν νομίζω να είναι εύκολο να προβλεφτεί ποια θα είναι η κατάσταση τότε!

  • Προσωπικά μπορεί να μην υποστηρίζω την Apple, παρά μόνο για τα Mac και το iPad το οποίο είναι απίστευτο απλά, πιστεύω η καλύτερη ταμπλέτα μακράν.

  • Υστερα απο πολυ διαβασμα και ατελειωτες ωρες στο youtube να κοιταω συγκριτικα παρηγγειλα χτες απο US το Acer Iconia, λογω του usb.
    Κωστα συγχαρητηρια για το site, με βοηθησες αρκετα, οπως επισης και τα σχολια απο τους επισκεπτες!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.