Viewsonic 10pi, Tablet με Dual OS Ready Android 2.3 και Windows 7

Η Viewsonic παρουσίασε το tablet 10pi με Dual OS Ready και επιλογή μεταξύ Windows 7 Professional και Android 2.3. Η οθόνη 10pi έχει διαγώνιο 10.1 ίντσες LCD IPS ανάλυσης 1280×800 pixels και το νέο επεξεργαστή Intel Oak Trail Z670 (1.5GHz) που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για tablets. Η μνήμη RAM είναι 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 64GB SSD. Διαθέτει δύο κάμερες (3ΜP και 1.3MP) και δύο κανονικές θύρες USB 2.0.

Η μπαταρία του Viewsonic 10pi είναι 3200 mAh, το πάχος του 18 χλστ., το βάρος του 800 γρ και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD.

Όσο και αν το έψαξα δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνεται η διαδιακασία για να κάνεις boot με το ένα ή το άλλο λειτουργικό σύστημα. Στις προδιαγραφές δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για το Android 2.3 μόνο σε ένα σημείο του διαφημιστικού pdf γίνεται λόγος για “Dual OS Ready means you can activate Android 2.3 for a complete dual boot solution with both Android and Windows”, ενώ σε ένα άλλο σημείο διαβάζω “Android 2.3, Windows 7 Professional (included)”.

, Viewsonic 10pi, Tablet με Dual OS Ready Android 2.3 και Windows 7

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος

Mαμάτο! Πότε βγαίνει…άντε μη τα πάρω γιατί έχω παραγγείλει το Touchpad από γνωστό κατάστημα από τις 27/12 και ακόμα παραλαβή περιμένουν…λες να προλάβω το Viewsonic Μέχρι να παραλάβουν!!!!

Ισίδωρος

ViewPad 10pi, μάλλον για αυτό δεν σου έβγαινε. :p

bill

αμα ερθει και σε λογικη τιμη,γιατι το προηγουμενο…

billoukosael

παιδια τι λετε να το τσιμπησω??τ τιμη περιπου εχει??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.