TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Ανακαλύψαμε το δίκαρτο smartphone Alcatel 890D με 59 ευρώ και στα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt. Εισαγωγικό μοντέλο με οθόνη 2.8 ιντσών resistive που θέλει πίεση για να ανταποκριθεί, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (είναι και της μόδας το Frozen Yogurt!). Το Alcatel 890D προορίζεται για όσους θέλουν ένα κινητό που να δέχεται δύο κάρτες SIM, να είναι smartphone και να κοστίζει λίγο.

Alcatel 890D Dual
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 Froyo
Επεξεργαστής: 420MHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM:
3G/ HSPA
Οθόνη: 2.8 ίντσες, LCD, 320×240 pixels, resistive
Κάμερα: 2 Megapixel, όχι LED flash, VGA video 640×480 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 150MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1000 mAh
Διαστάσεις: 110x58x12.6 χλστ.
Βάρος: 100.7 γρ.

, TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

καλή πρόταση και για τη παραλία!!! 😉

Techνό

Υπόψιν ότι θα τρέχει τα εντελώς βασικά από εφαρμογές (Opera και αν)

Nikos K.

Και στο plaisio 59€ το εχει

keysmith

Καλή φάση αφού έχει GPS, Wifi, ΒΤ και είναι δίκαρτο. Το ότι είναι android είναι ένα ακόμα προσόν. Τι άλλο θέλει κάποιος με.. 60€?? Ένα δίκαρτο με σκέτο BT και VGA κάμερα χωρίς χωρίς τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά πόσο νομίζετε έχει?
Πάντως επειδή είναι “άσχημο” για τα γούστα μου, δεν θα το έπαιρνα.. 🙁

George

Εγώ έλαβα sms από τη Voda, ότι το δικό τους smart II το δίνουν 69 από 99

diem

@George αν ισχύει αυτό, το Smart 2 είναι αρκετά ανώτερο θα έλεγα…

Livagoth

Το είχα πριν πάρω το Galaxy Y Pro Duos, μια χαρά είναι για τα βασικά αλλά μην περιμένετε ταχύτητες φόρμουλα 1.

Livagoth

Ξέχασα να αναφέρω πως, με LauncherPRO το κινητό κερδίζει πολύ σε ταχύτητα σε σχέση με τον stock launcher.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.

TechDeals Android Smartphones Sony Ericsson Android Smartphones Tech Deals

TechDeals, Sony Ericsson Xperia Arc S με 269 ευρώ

To Sony Ericsson Xperia Arc S με οθόνη 4.2 ίντσες Mobile Bravia Engine, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και κάμερα 8.1 Megapixel με φακό Sony Exmor R έχει αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και σήμερα μπορείτε να το αποκτήσετε από τα καταστήματα Media Markt με τιμή 269 ευρώ. Το Xperia Arc S είναι λεπτό με […]