TechDeals, BlackBerry Playbook 16GB με 199.90 ευρώ

Το γαλλικό ηλεκτρονικό κατάστημα Fnac έχει εκπτώσεις και ξεπουλάει το tablet BlackBerry PlayBook 16GB με 199.90 ευρώ! Το κατάστημα στέλνει Ελλάδα αρκεί να δημιουργήσετε έυκολα και γρήγορα ένα λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα. Τα έξοδα αποστολής με DHL Express είναι 13 ευρώ, δηλαδή συνολικά θα σας έρθει 212.90 ευρώ. Εγώ μόλις το τσίμπησα.

update: Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η προσφορά άνοιξε και πάλι με 199 ευρώ. Δείτε το εδώ.

update: Παιδιά φαίνεται ότι δεν κράτησε για πολύ η προσφορά. Έχουν περάσει μόλις 20 λεπτά από τη στιγμή που δημοσίευσα το άρθρο και τώρα το εμφανίζει με την κανονική του τιμή! Η εικόνα παρακάτω είναι δική μου από το site της Fnac για του λόγου το αληθές! Κρίμα…

update: Αν δεν σας το εμφανίζει με την τιμή της προσφοράς πηγαίντε σε αυτό το link και κατόπιν επιλέξτε το από τη λίστα με τα υπόλοιπα tablets.

Το BlackBerry PlayBook 16GB με 199.90 ευρώ το ανακαλύψαμε εδώ.

BlackBerry PlayBook
Λειτουργικό σύστημα: BlackBerry Tablet OS
Επεξεργαστής: 1GHz Dual Core
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 7 ιντσών, LCD, 1024×600 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel και 3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: ?
Wi-Fi n, Bluetooth 2.1, HTML 5, micro USB, HDMI
Μπαταρία: ?
Διαστάσεις: 130x194x10 χλστ.
Βάρος: 425 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2012 19:07

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.