TechDeals, Samsung Galaxy Tab 8.9 3G με 299 ευρώ

Ανακαλύψαμε το διπύρηνο tablet Samsung Galaxy Tab 8.9 με λειτουργικό σύστημα Android 3.2 Honeycomb και υποδοχή για κάρτες SIM και γρήγορο ίντερνετ 3G με 299 ευρώ στα καταστήματα Πλαίσιο. Πρόκειται για μια πολύ καλή τιμή που περιλαμβάνει τη δυνατότητα 3G ενώ έχει και τον δοκιμασμένο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2. Σημειώστε ότι η Samsung έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση του tablet σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy Tab 8.9
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.2 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 Dual-Core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA+ (21Mbps)
Οθόνη: 8,9 ίντσες, 1280×800 pixels
Κάμερα: 3 Megapixel με LED flash και δεύτερη 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 6000 mAh
Διαστάσεις: 230,9×157,8×8,6 χλστ.
Βάρος: 470 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 17:10

Σχόλια

  • Σημειώστε ότι η Samsung έχει δεσμευτεί για την αναβάθμιση του tablet σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

    Εκτος και αν το εβαλε τωρα ο Κωστας..διαβαστε παιδια λιγο πιο προσεχτικα , μην βιαζεστε στο να κανετε το πρωτο comment ..:P

  • Wow! Πρωινοί - πρωινοί όλοι!!! :) Καλημέρες!

    Παιδιά εμένα μου εμφανίζει στην ιστοσελίδα του Plasio.gr "299,00 €
    Tιμή newsletter μόνο για σένα!" και δεν είμαι μέλος ή κάτι άλλο.

    Μου ήρθε νωρίτερα newsletter από το Plaisio και σας έχω δώσει το ίδιο το link που έλαβα. Για προσπαθήστε και με αυτό https://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-8-9-P7300-Black-GT-P7300FKAEUR.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120615-Best-Buys&NewsLetterActivate=E1B6105B15BFE1F19014001CC494B4FA

  • Τώρα μάλιστα!! Πάντως το ταμπλετάκι είναι τέλειο και στα λεφτά του με 3g δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή...

  • Η τιμή ισχύει μόνο για όσους έχει έρθει newsletter. Στους υπόλοιπους το βγάζει 349€.

  • Solon, Με το link που δίνω λογικά τώρα πρέπει να εμφανίζεται σε όλους μιας και δεν είμαι μέλος ή συνδεδεμένος για να με καταλαβαίνει και να το δείχνει μόνο σε εμένα. Και σίγουρα όποιος ενδιαφέρετε πραγματικά να το αγοράσει, στα 299 θα το πάρει ;)

    https://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Samsung-Galaxy-Tab-8-9-P7300-Black-GT-P7300FKAEUR.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20120615-Best-Buys&NewsLetterActivate=E1B6105B15BFE1F19014001CC494B4FA

  • Όντως με τον ερχομό των WINDOWS 8,οι τιμές των Ανδροειδών κόπηκαν στη μέση.Φιλική συμβουλή περιμένετε λίγο ακόμα γιατί η MICROSOFT είναι πολύ σκλήρή για να πεθάνει..........

    • GTAR13, Τα Windows 8 tablets θα ξεκινήσουν να πωλούνται μαζικά προς τα Χριστούγεννα και με τιμές πάνω από 500 ευρώ. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει άμεση σύγκριση σήμερα με κάποιον που θέλει με 300 ευρώ να τσιμπήσει ένα αξιόλογο 3G tablet.

  • @cVlachakis
    Όντως είναι πολύ καλή πρόταση για 3g tablet και μεγάλο συν η οθόνη του που είναι πολύ ανώτερη από τα υπόλοιπα κινεζοειδή που κυκλοφορούν με ανάλογες τιμές, αλλά έχει το μεγάλο μείον να μην δέχεται κάρτες microSD που σημαίνει πως μένεις με τα 16gb που έχει η ταμπλέτα. Καλό θα είναι να το λάβουν υπόψη τους όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν.

  • Ναι, εξαρτάται τι ανάγκες έχει ο κάθε ένας. Εμένα για παράδειγμα δεν με απασχολεί η "περιοριμένη" χωρητικότητα των 16GB σε καμία συσκευή. Θυμάμαι όταν είχα το iPhone 3GS 16GB ότι πάντα ήταν με 8GB ελεύθερα!

    Στα συν του tablet πρόσθεσε και το GPS ;)
    Το άλλο το τσέκαρες με το link που δίνω; Το βλέπεις κανονικά. σωστά; ;)

  • Δεν είναι κακή προσφορά, αλλά προσωπικά παρήγγειλα προ λίγων ημερών το Asus TF300 32GB (Tegra 3, WiFi) από USA με τελική στα 290 ευρώ + μεταφορικά, το οποίο είναι κατά πολύ καλύτερο (σιγά το 3G, κάνω share το 3G μέσω WiFi από το Galaxy S2 και είμαι ΟΚ).

  • Καλησπέρα,
    Κώστα είμαι αυτός που σου έστειλε πριν 2-3 μέρες το e-mail για το motorola XOOM. Μπορώ να πω πως μόλις είδα αυτή την τιμή όχι μόνο απέκλεισα το xoom αλλά παρρείγιλα κιόλας και το samsung!! Ευτυχώς που μας ενημερώνεις γιατί δεν θα μάθαινα ποτέ για αυτήν την προσφορά! Πραγματικά πιστεύω είναι αρκετά value for money!

  • @Beholder

    Να ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο?
    Κουφια η ωρα , αλλα δεν υπαρχει σοβαρη περιπτωση απο USA , να περασει τελωνειο;

    Ας απαντησει και οποιος αλλος ξερει , γιατι μεχρι τωρα , απ οσα εχω διαβασει και με USPS ειναι 50% να περασει , σε τετοιου ειδους "ακριβα" προιόντα ..

  • και εγώ πήρα την μαλακία το new ipad, android ρε και πάλι android με την μ@@@@α που έμπλεξα

  • Beholder απο που παρηγγειλες το Asus TF300 290 ευρω.πολυ καλη τιμη και εχω ατομο να μου το φερει αλλα δεν το βρισκω τοσο φτηνο

  • Παιδιά προς ενημέρωση όλων για να το αγοράσετε στην αναγραφομένη τιμή πρέπει να είστε μέλος στο plaisio.gr και να σας έχει έρθει σε e-mail ο κωδικός της προσφοράς

  • @takis1994:
    Εγώ τα αγοράζω και πάνε σε δικό μου άνθρωπο στο USA, και αυτός στη συνέχεια μου τα στέλνει. Εως τώρα τουλάχιστον, δεν έχω πρόβλημα με το τελωνείο.

    @tolko21:
    Το αγόρασα από το Amazon.com, used ως "Like New", στα 358$.

  • Πριν απο λιγο καιρο εκανε 299€ στο mediamarkt το 10.1 (P7500) με 3Gκαι τα παντα και λετε το 8.9 ευκαιρια;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.