Η νέα Club World πρωταγωνίστρια σε εκδήλωση της British Airways

Η British Airways παρουσίασε την ανανεωμένη Club World και το σήμα-κατατεθέν της, το κάθισμα που μετατρέπεται σε κρεβάτι, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τους συνεργάτες της και τον δημοσιογραφικό κόσμο στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν το κάθισμα που ενσωματώνει υπερσύγχρονη τεχνολογία και μοναδικές ανέσεις για τους επιβάτες των υπερατλαντικών πτήσεων.

Κάθε καμπίνα της Club World περιέχει 52 πολυτελή κρεβάτια που επιτρέπουν στους επιβάτες να εργάζονται, να κοιμούνται ή να ξεκουράζονται. Τα κύρια χαρακτηριστικά της καινούργιας καμπίνας περιλαμβάνουν:

• Άνετο, τελείως επίπεδο κρεβάτι 2 μέτρων.
• Το κρεβάτι αναδιπλώνεται σε σχήμα “Ζ”, πράγμα που επιτρέπει στο σώμα να πάρει παρόμοια θέση με αυτήν που έχει σε κατάσταση μηδενικής βαρύτητας.
• Ειδικό ντουλάπι για laptop, όπου οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν ηλεκτρονικά αντικείμενα, μικρές τσάντες και παπούτσια.
• Βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήση, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να παίζουν, να διακόπτουν ή να γυρίζουν πίσω μέχρι και 100 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και να παίζουν παιχνίδια σε μεγάλη, ψηφιακή οθόνη 10 ιντσών.
• Την Club Kitchen, όπου οι ε πιβάτες μπορούν να απολαύσουν ζεστά και κρύα σνακς μεταξύ των κυρίων γευμάτων.

Οι επιβάτες της British Airways μπορούν πλέον να απολαμβάνουν την ανανεωμένη Club World και στις 96 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Heathrow και JFK της Νέας Υόρκης, Έως τον Οκτώβριο του 2007 όλα τα Boeing 747 θα διαθέτουν τη νέα Club World, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η εγκατάστασή της και στα Boeing 777.

Περισσότερα για την Club World εδώ.

Επεξεργάστηκε την 21 Σεπτεμβρίου 2007 10:00

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.