Τεχνολογία

Το KFC προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους μέσω VR

Με ένα VR παιχνίδι, το οποίο είναι σε μορφή Escape Room σκέφτεται η KFC να εκπαιδεύει τους μελλοντικούς υπαλλήλους της. Ωστόσο, όσοι το δοκίμασαν λένε ότι είναι άκρως σουρεαλιστικό.

Θεωρητικά, ο μελλοντικός υπάλληλος μαθαίνει μέσω του παιχνιδιού πώς να ετοιμάζει και να τηγανίζει το περιβόητο KFC. Αν κι ενδιαφέρον σαν ιδέα, ο David Lumb του Engadget λέει ότι σίγουρα στο δεκάλεπτο αυτό παιχνίδι ο μελλοντικός υπάλληλος δεν θα μάθει πώς να τηγανίζει κοτόπουλα ή πως να γίνει καλύτερος υπάλληλος.

Το παιχνίδι ονομάζεται “The Hard Way” και περιγράφεται σαν να το έχει σχεδιάσει ο Jigsaw με μια δόση τρόμου, σουρεαλισμού και χιούμορ.

Ο David Lumb παραδέχτηκε ότι κόλλησε σε κάποιες δοκιμασίες, όπως η συναρμολόγηση του κοτόπουλου, αλλά ομολόγησε ότι ίσως τον απέσπασε ο κούκος του ρολογιού που χτυπούσε.

Επίσης όταν του έπεσε ένα κομμάτι κοτόπουλο, ο Colonel Sanders πέταξε laser από τα μάτια του για να του το ξαναβάλει στο τραπέζι.

Πάντως αυτή δεν είναι η τελική έκδοση του παιχνιδιού και είναι πιο πολύ ένας διασκεδαστικός τρόπος από την KFC που θα ήθελε να το προσθέσει στην εκπαίδευση των υπαλλήλων.

Η KFC φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το εν λόγω παιχνίδι στους χρήστες του Oculus Rift, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο οι παίκτες να το απορρίψουν κατευθείαν θεωρώντας ότι είναι ένα διαφημιστικό των KFC.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.