Τεχνολογία

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Πρόκειται για ένα μικρό πλυντήριο πιάτων, το οποίο τοποθετείται άνετα πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή όπου αλλού θέλετε και δεν πιάνει ιδιαίτερο χώρο, ωστόσο μπορείτε άνετα να πλύνετε 10 πιάτα ή 12 ποτήρια.

Το Tetra δεν έχει παροχή νερού και χρειάζεται μόνο να το συνδέσετε στην πρίζα. Το νερό το τοποθετεί μόνος του ο χρήστης. Κάθε πλύση διαρκεί περίπου 10 λεπτά και υπάρχει και εσωτερικό δοχείο για το απορρυπαντικό που είναι αρκετό για δεκάδες πλύσης.

Φυσικά, το Tetra συνδέεται στο διαδίκτυο και μπορείτε να το ελέγξετε από εφαρμογή, να ρυθμίσετε την πίεση του νερού, του κύκλους πλύσης καθώς και την ώρα έναρξης της πλύσης.

Το Tetra έρχεται με την τεχνολογία της εταιρείας Ohmic Array Technology, μέσω της οποίας το πλυντήριο χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια και ηλεκτρονικό έλεγχο καθιστώντας το νερό πιο καθαρό από οποιοδήποτε πλυντήριο πιάτων κυκλοφορεί στην αγορά.

Μάλιστα, λόγω αυτού, η εταιρεία δηλώνει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστείρωση βρεφικών προϊόντων, για το πλύσιμο ρούχων κι ακόμη και για το μαγείρεμα θαλασσινών!

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του έτος με τιμή στα 300 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2018 12:03

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.