Reviews

CES 2017: Αποστολή στο Λας Βέγκας [hands-on video]

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog πάει Λας Βέγκας, στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CES 2017 για να δούμε πρώτοι από κοντά και να καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις. Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας με την τεχνολογία και αυτή η χρονιά θα ξεκινήσουμε δυνατά με ανταπόκριση από το Vegas και την έκθεση CES.

Από Τετάρτη 4 και μέχρι και Σάββατο 7 Ιανουαρίου η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στην Αμερική και στο Techblog! Ακολουθείστε μας Facebook, Twitter και Instagram και κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για ελληνικά hands-on video από την πηγή!

Σε αυτό εδώ το άρθρο θα προσθέτουμε όλα τα link με τα hands-on video από την έκθεση CES 2017.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η έκθεση CES 2017, φεύγουμε από Λας Βέγκας και πετάμε για Ντιτρόιτ και το North American International Auto Show για να συμμετάσχουμε στο μεγαλύτερο σαλόνι αυτοκινήτου στη Βόρεια Αμετική με το νέο μας site Autonomous.gr για αυτόνομα οχήματα και ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η τεχνολογία μας ενώνει! Καλή τεχνολογική χρονιά!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:14

Σχόλια

  • Αυτά είναι πληρωμένο ταξιδάκι αναψυχής. Μην μου πείτε ότι είναι δουλειά μόνο γιατί όταν αγαπάς την τεχνολογία δηλαδή το χόμπι σου ουσιαστικά δεν κάνεις δουλειά αλλά το χόμπι σου.

    :) :) :) :) :)

    Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε.

  • cmvgr, Έτσι ακριβώς, το βλέπουμε σαν χόμπι!

    Μια διευκρίνιση μόνο, όλα τα έξοδα του ταξιδιού φέτος όπως και πέρισυ τα βάζουμε εμείς από την τσέπη μας γιαυτο και στα post μας δεν θα δεις διαφημιστικά μηνύματα όπως "ευχαριστούμε τον τάδε" η "τον τάδε".

    Δεν είναι κακό να στα πληρώνουν, τόσα ταξίδια έχουμε κάνει με εταιρειες αλλα επειδή στο συγκεκριμένο εμείς τα σκάμε ήθελα να το διευκρινίσω ;)

  • Καλή χρονιά Κώστα και φυσικά καλά να περάσετε στο Λας Βέγκας ( μόνο προσοχή στα........... καζίνα, "γδέρνουν" εκεί ).

  • Αλέξανδρος, Καλή χρονιά, χρόνια πολλά! Είναι η 3η φορά που πάω Vegas. Παίζω μόνο black jack αλλά εως 100-150 δολάρια. Φυσικά και τα χάνω αλλά ασχολούμε μερικές ώρες σε διάρκεια 1-2 ημερών! Μακριά από τον τζόγο παιδιά, μόνο τώρα πρωτοχρονιά με φίλους, τίποτα άλλο!

  • Περιμένω με αγωνία να δω κανένα 4κ Monitor με HDR(είπε η lg ότι θα δειξει) και το καινούριο garmin fenix 5(?),εάν παρουσιαστεί.Υγεια και ευτυχία σε όλους καλή χρονιά σε όλους!!

  • Καλημέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία και χαρα!

    Η έκθεση είναι τόσο μεγάλη που λέγεται ότι αν ξεκινήσεις να περπατάς στους διαδρόμους (χωρίς να σταματήσεις καθόλου), δεν φτάνουν οι 4 μέρες να περάσεις από παντού!

  • DimitrisΜ, Εκεί θα πάμε αν δεν μας μείνει ούτε cent! :D

    Τα λέμε από CES παιδιά!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.