HTC Desire HD full video παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Desire HD μέσα από τέσσερα χορταστικά 10λεπτα βίντεο για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες και τις χάρες του τέρατος. Με επεξεργαστή 1GHz, 768MB RAM, οθόνη αφής 4.3 ιντσών S-LCD και το νέο HTCSense user interface, το Desire HD κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο με τιμή 599 ευρώ.

HTC Desire HD
Επεξεργαστής: 1 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 with HTC Sense
Οθόνη: 4.3″, 480×800 pixels, Capacitive, 262k χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, dual LED flash, 720p HD video recording
RAM: 768 MB
ROM: 1.5 GB
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n
Έξοδος ακουστικών: 3.5mm, micro-USB
Motion G-sensor, Proximity Sensor, Ambient Light Sensor
Κάρτα μνήμης: microSD
Μπαταρία: 1230 mAh
Διαστάσεις: 123x68x11.8 χλστ.
Βάρος: 164 γρ.

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2010 22:04

Σχόλια

  • Η οθονη ειναι σιγουρα SLCD? Εχω την εντυπωση οτι ειναι απλη LCD (οπως και στο HD7?)

  • Πότε έρχεται στην Ελλάδα; Η τιμή του θα είναι παντού η ίδια ή με συμφέρει να το πάρω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα?

  • Πολύ καλό το κινητό αλλά νομίζω θα έχουμε πάλι θέμα με τη μπαταρία... Είδωμεν...εγώ προσωπικά θα περιμένω και το HD7 να δούμε τι καινούργιο θα μας δώσουν τα win7...so far so good για το desire hd. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κυκλοφορήσει μέσα Νοέμβρη.

  • Ήθελα να ήξερα τι διάολο έχουν πάθει εκεί στην HTC με τις μικρές μπαταρίες. Είναι δυνατόν να παρουσιάζουν κινητό με τόσο ενεργοβόρο hardware και να το εφοδιάζουν με 1200mAh; Είπαμε περιορισμός του κοστολογίου με πρακτικά ανύπαρκτη storage memory 1.5GB, άντε και με τις απαράδεκτες πλαστικές λεπτομέρειες όπως τα καπάκια, αλλά να πάρει η ευχή και στην μπαταρία; Μετά ας μην αναρωτιόμαστε γιατί πουλάει το στα θεωρητικά "ακριβότερο" iPhone.

  • Φοβερη παρουσιαση ! Υπερπληρης ! Συγχαρητηρια Κωστα !
    Οσο για το κινητο , ειναι τουμπανο αλλα αμαν πια με τις τσιγγουνιες στην μπαταρια.. Τιναι αυτο το πραγμα με την HTC ρε γαμωτο...? Εχθρα εχει με τις μεγαλες μπαταριες ? Που ηταν το δυσκολο να βαλει μια 1500αρα τουλαχιστον ????

  • μπραβο κωστα πολη καλη παρουσιαση...!!! ΕΚΑΝΕΣ καλη δοθλεια...!!! εγω ηθελα να σε ρωτησω ποσω θα ειναι η τιμη του και απο που με συμφερει να το παρω...!!! ευχαριστο....!!!!!

  • Ωραίο το κινητό. Πολύ καλύτερο απο το galaxy κατα την γνώμη μου. καλήτερη ποιότητα κατασκευής και γενικά η htc κάνει γρήγορες αναβαθμίσεις, έχει το htc sense κλπ. Την sumsung δεν την εμπιστεύομαι.

    Αλλά η μπαταρία είναι πολύ μεγάλο fail. Είναι φορητή συσκευή και η μπαταρία είναι το ποιό σημαντικό . Μπορεί όπως λές στο βίντεο να κρατάει καμια μέρα αλλά αμα δεις βιντεακια και χρησιμοποιήσεις το gps σε κανα 4ωρο έχει κλατάρει η μπαταρία.

    Ηταν ο λόγος που πούλησα το προηγούμενο desire. Πίστευα οτι κάτι θα κάνει με το θέμα μπαταρίας.

    Α ρε HTC....

  • Κώστα εκεί με την κάμερα που άγγιζες την οθόνη μια φορά δεν έκανες zoom, απλά εστιαζες..επειδή στο 4o βιντεάκι λες οτι ζούμαρες..!

  • Παιδιά ναι έχετε δίκιο για τις επισημάνσεις:
    Όχι ζουμ αλλά focus (εστίαση) και επίσης σε ότι αφορά τη μπαταρία αντιγράφω την διόρθωση του spiroslouis1 από το YouTube, "Επίσης μια επισήμανση η χωρητικότητα της μπαταρίας μετριέται σε μιλιαμπερόρια όχι μιλιαμπέρ (μιλιαμπερ=mA=ρεύμα= mili Amper) - (μιλιαμπερόρια=mAh=χωρητικότητα μπαταρίας=mili Amper Hour)".

    Fadasma, και εμένα μου έκανε εντύπωση! :p

  • πολυ καλη παρουσιαση!αρνητικο το μεγεθος της μπαταριας αλλα με πολλα συν η συσκευη!εχω το galaxy s αλλα τουλαχιστον σε ποιοτητα κατασκευης η htc ειναι μπροστα!γιατι σας φανηκε περιεργο aeroplane mode+wifi?

  • εχθες μου ηρθε απο play247...
    μεχρι τωρα οι εντυπωσεισ αριστες.
    αριστη αποκριση οθονης,παρα πολυ γρηγορο (δεν σκαλωνει με τιποτα) ,η 8αρα camera πραγματικα με εχει εντυποσιασει..ειναι εξερετικη τοσο σε φωτογραφιες(μερα νυχτα) οσο και σε video.για την μπαταρια δεν εχω βγαλει συμπερασματα ακομα αλλα μου φεναιται λιγο καλητερη απο αυτη του απλου desire.αριστη ποιοτητα κατασκευης(με το κακαπι δεν εχω κανενα προβλημα).
    αθτα παιδια..αν εχει κανενασ καμια απορια ρωτηστε...

  • super ειναι...
    μπραβο τελεια δουλεια μας καλυψες .
    μονο για την μπαταρια σκεφτομαι ποσο θα αποδιδει.
    ελπιζω την τριτη θα εχει ερθει οπως λεει και η vodafone.

  • Παιδια http://www.clove.co.uk Αξιοπιστο site και πολυ καλες τιμες. Απο Play 247 παλι εισαγωγης παιρνεις και οχι απο Ελλαδα οποτε γιατι να το πληρωσετε πιο ακριβα?

  • Nα ρωτησω αν γνωριζει κανεις το νεο HTC Sense θα το βαλουν στα παλια μοντελα η νο κοκο;

    Λαμογια εκ μερους της HTC να σε αναγκαζει να αγοραζεις νεα μοντελα μονο για το Sense που απλα δεν εχει διαθεση να ενσωματωσει στα ξεπερασμενα της μοντελα (μολις λιγους μηνες πισω) μοντελα.

    RDX Devs πλεον ειναι η μονη λυση

  • Αυτο με την αναμονη το εχουν ολα τα blackberry εδω και πολυ καιρο.Το κιν δεν μπορω να πω οτι ειναι και ομορφο ασε που ειναι και τεραστιο, η cpu του ειναι ολα τα λεφτα.

  • Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Κώστα. Έκανες φοβερή δουλειά! Είδα ακριβώς ότι ήθελα να δω.
    Ανυπομονώ να ρθει για να το πιάσω και στα χέρια μου. Θα το έπερνα στα σίγουρα αλλά δύο πράγματα με χαλάνε. Το μέγεθος... παντόφλας στις 4.3΄ που είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου και η μπαταρία όπως επισήμαναν όλοι σχεδόν οι προγράψαντες. Είδομεν.

  • Βασικα Κωστα τωρα που το βλεπω με ολη αυτη την παραμετροποιηση και τα κατεβασματα απο το web αν δεν τα κατεβαζει στην SD ολα τα προηγουμενα μοντελα με την μηδενικη ROM θα ειχαν μεγαλο προβλημα. Γνωριζεις που κατεβαινουν ολα αυτα τα themes, walls etc?

  • Ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε ένα βίντεο που να δείχνει πως παίρνει τηλέφωνο;
    Πως κάνεις αναζήτηση τις επαφές όταν πρόκειτε να κάνεις κλήση;
    Πως γίνεται να κάνεις σίγαση σε μάι κλήση και πολλά άλλα χρήσιμα πραγματάκια.

  • @cVlachakis
    Απ' όσο γνωρίζω, το YouTube έχει ανεβάσει το περιθώριο της διάρκειας του video που ανεβάζει κάποιος στα 15 λεπτά (οπότε μην αγχώνεσαι τόσο με το δεκάλεπτο)!
    Ερώτηση: Πουλάει η HTC εξτρά μπαταρίες με περισσότερες mAh? Εννοείται ότι θα πρέπει να ταιριάζει η μπαταρία στη συγκεκριμένη συσκευή.
    Προχθές 4/11 έδωσε η HTC το 2ο software update OTA (αρκετά μεγάλο) για το DesireHD με software number: 1.32.405.6. Βελτιώνει το screen control και την απόδοση του Youtube client.

  • Μετα την παρακουλούθηση και των 4 βίντεων εχω τις εξις αποριες και προβληματα¨
    1ο προβλημα roll στα windget (Part 1)
    2ο η πλοήγηση ειναι δωρεαν...ενοώ εχει χάρτες? (Part 3)
    3o η καμερα μπορω να πω οτι δεν τρελαθηκα.περιμενα κατι ποιο καλο...
    4ο Ποιο να πάρω το Samsung GalaxyS ή το HTC Desire HD ?

  • Μία ερώτηση κι από μένα (εντελώς αδαούς στα android γενικότερα), επειδή δεν είδα κάτι σχετικά με τα sms μηνύματα στα βιντεάκια, να ρωτήσω...

    1. Υπάρχει κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και Τ9 ??? Μέχρι πόσους χαρακτήρες επιτρέπει ανά μήνυμα ??? Έχει κανονικά αναφορά παράδοσης ???

    2. Υπάρχει φωνητική καθοδήγηση δωρεάν στους χάρτες (υπάρχουν προεγκαταστημένοι ή τους κατεβάζεις και εάν είναι δωρεάν ή όχι) ???

    3. Στα βίντεο το κινητό πάιζει κατευθείαν αρχεία avi με υπότιτλους ή χρειάζεται μετατροπή σε mp4 και ενσωμάτωση υποτίτλων με εξωτερικό pc πρόγραμμα ???

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.

  • @Stratos
    Το Galaxy S έχει καλύτερη οθόνη (SuperAMOLED), μεγαλύτερη μπαταρία (και εμένα προσωπικά που το έχω μου φαίνεται και πολύ καλή...), καλύτερο ήχο, νομίζω ότι είναι και 50 ευρώ φθηνότερο πλέον, είναι φορητό, πιο ελαφρύ, έχει προστινή κάμερα..
    Το Desire HD έχει SENSE (αυτό τα λέει όλα), έχει 8 Mpx με φλας (το βίντεο του Galaxy S εμένα μου αρέσει περισσότερο βέβαια), είναι καλύτερο σαν κατασκευή και έχει από την μάνα του Android 2.2 (ενώ αν πάρεις Galaxy S θα περιμένεις την αναβάθμιση...η οποία μέχρι να κυκλοφορήσει το Desire HD μπορεί και έχει κυκλοφορήσει...ήδη στην Αγγλία νομίζω κυκλοφορεί..), και έχει αυτό το "sleep mode", πως να το πω....??
    εγώ δεν θα το επέλεγα το Desire HD για το μέγεθος της οθόνης και την ποιότητα της (αμα πορωθείς με SuperAMOLED, δύσκολα ξεκολλάς...) αλλά ζηλεύω το Sense ρε παιδί μου... αν και τώρα βολεύομαι με LauncherPro και Zeam...

  • Φοβερή παρουσίαση Κώστα. Είδα όλα όσα ήθελα να δω και προσωπικά δεν μ'αρέσει τόσο πολύ το μόνο που με εντυπωσίασε αρκετά ήταν το Sense που είναι απλά τέλειο.
    Η μπαταρία με απογοήτευσε πολύ και άλλα μικροπράγματα (εκτός του πλαστικού καλύμματος από πίσω) Και όσο για το Galaxy Που αν και παράξενο τρύπωσε στην συζήτηση..Για εμένα παραμένει το πρώτο κινητό στις προτιμήσεις μου μέχρι τώρα.
    @Sratos θα συμφωνήσω και εγώ με το roll και όχι μόνο στα widgets αλλά και στα slideshow των φωτογραφιών κ.τ.λ.

  • πλαστικουρα - παντοφλα - ξεπερασμενη οθονη - no front camera - μικρη μπαταρια - καπακια παντου

    mediocracy at its best!

  • ουαου η RAM ειναι απιστευτη...πολυ καλο πρεπει να ειναι αλλα εχει ΠΟΛΥ μικρη μπαταρια για τοσο μεγαλη οθονη..και η αναλυση της οθονης ειναι μικρη για 4.3 αν σκεφτουμε το iPhone με 3.5 οθονη...

  • Κωστα στο βιντεο λες οτι δεν ακουγοντε δυνατα οι ηχοι..εισαι σιγουρος για αυτο η ειναι λιγο σιγανο..με ενδιαφερει να εχει ενα εξερετικο ηχειο το κινητο που θα παρω .. επισης η μπαταρια ειναι εσχος..χρησημοποιω το htc hero εδω και ενα χρονο και εχο μεγαλο προβλημα με την μπαταρια τ.. που ειναι 1200 .. καθε μερα πρεπι να το φορτιζω και καποτε το φορτιζω διπλη φορα σε μια ημερα..επισης εαν αφησω το φως τοθ κινητου να ειναι στην μεγιστη φοτινοτητα η οταν αναψω το gps η μπαταρια εξαφανιζετε σε λλιγοτερο απο 1-2 ορες...ελεος

  • Εχω το Desire το απλό. Είναι πολύ καλό αλλα βλέποντας και αυτό, ζήλευω...
    Η εμπιρεία στο web surfing Πρεπει να είναι παρα πολύ καλή για κινητό

  • Χαιρεται, υπαρχει μηπως η δυνατοτητα να κανετε κατι αναλογο αναφορικα με το dell streak? Πιστευω οτι θα υπαρχει αρκετος κοσμος που θα περιμενει να δει τις δυνατοτητες αυτου του tablet, ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε android 2.1 Ευχαριστω εκ τν υστερων.

  • Συγχαρητήρια!Πάρα πολύ καλή παρουσίαση.
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν την λειτουργία wi-fi hotspot την έχουν και άλλα κινητά android ,όπως το galaxy s , ή υπάρχει μόνο στο Htc.?

  • Θέλω να ρωτήσω αν το ηχείο των κλήσεων είναι και αυτό σιγανό όπως το μεγάφωνο!
    Ευχαριστώ

  • Κώστα καταρχάς συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.Το κινητό τώρα μου αφησε και καλές και κακές εντυπώσεις.Απογοητεύτηκα με το μέγεθος της μπαταρίας αλλά και την ένταση του ηχείου.Απο την άλλη εντυπωσιάστηκα με το sense το οποίο η HTC έκανε φοβερή δουλειά.Πιστεύω ότι θα έχει ένα γερό χαρτί στο μέλλον και κάπως έτσι για μένα θα έπρεπε να έιναι το android απο μόνο του.Τώρα τί να σου πώ.Εγω΄δεν θα το έπαιρνα νομίζω και λόγω ότι έχω πεί ότι δεν θέλω να πάω πάνω απο 4 ίντσες οθόνη.Πάντως είναι τουμπανάκι το τηλέφωνο και σε όσους το πάρουν καλή απόλαυση

  • κωστα γνωριζεις αν τα προηγουμενα htc(desire) θα δεχθουν αναβαθμιση με το καινουριο htc sense??

  • Μερικές παρατηρήσεις και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας:

    - Η οθόνη του Desire HD όπως και του Desire Z, είναι S-LCD.
    - Κυκλοφορεί τώρα μέσα στο Νοέμβριο από όλες τις εταιρείες κινητής με 599 ευρώ. Σε ηλεκτρονικά καταστήματα θα το βρέιτε σίγουρα και φθηνότερα με ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο.
    - Μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάτι για το αν θα βάλουν το νέο HTC Sense σε προηγούμενα μοντέλα όπως π.χ. Desire και Legend.
    - Η μπαταρία με ανοιχτό το Wi-Fi και κανονική χρήση sms και τηλέφωνα, κρατάει μια μέρα γεμάτη και κάτι.
    - Τα themes, και οι ήχοι που μπορείς να κατεβάσεις από το HTC Hub, δεν μπόρεσαν αβρω αν αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού ή στην microSD.
    - Το μεγάφωνο του κινητού δεν παίζει δυνατά.
    - Η οθόνη έχει πολύ καλή απόκριση και είναι φωτεινή με πλούσια χρώματα.

  • Ευχαριστω Κώστα για την απαντηση στο δικο μου ερώτημα.

    Εψαξες καλα τα αρχεια; Με το SwiFtp μπορεις να δεις ακομα κ το βασικο ροοτ του κινητου. Ισως εκει βγαλεις ακρη με το που αποθηκευονται

  • με καλυψες....
    με την οθονη και με την μπαταρια.
    αμα κραταει 1μερα με wifi/3g ανοικτο και push
    ειναι μια χαρα.

  • γεια σας παιδιά!!! θέλω να ρωτήσω κάτι σε εσάς που κάτι θα ξέρετε παραπάνω από μένα που είμαι καινούργιος στα Android. θέλω να ρωτήσω αν είναι προτιμότερο αν αγοράσω από site το htc Desire HD και να βάλω κάποιο πρόγραμμα γαι ελληνικά ή να περιμένω ποτέ θα το φέρουν επίσημα από αντιπροσωπεία....??????Τι είναι καλύτερο?? Please απαντήστε γιατί έχω κολλήσει άσχημα με αυτό το κινητό...
    :)

  • Γεια σας και απο εμένα. Θα ηθελα να ρωτησω αν η χρηση των χαρτων και η πλοηγηση ειναι δωρεαν η οχι. Νομίζω ότι το κιν ειναι σουπερ και με λελογισμενη χρηση κραταει 2 ημέρες σίγουρα

  • Καλη παρουσίαση, τελικά δεν απάντησες αν έχει και Ελληνικό + Αγγλικό πληκτρολόγιο ... Μπορείς να κάνεις ένα ακόμα videaki με τις Επαφες και χρηση πληκτρολογιου ? Για ολους εμας που δεν έχουμε σχεση με το Android ?

  • Hristoforos, έχει ελληνικό και αγγλικό πληκτρολόγιο και ελληνικό μενού και αγγλικό. Βίντεο μόνο για τις επαφές δεν έχω σκοπό να κάνω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.