Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Huawei Mate 10 lite με οθόνη αφής 5.9 ιντσών LCD IPS Full HD+ (2160×1080 pixels), οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSillicon Kirin 659, μνήμη RAM 4GB, διπλή κεντρική κάμερα 16MP + 2MP και διπλή selfie κάμερα 13MP + 2MP με LED flash.

Το Huawei Mate 10 lite ενσωματώνει μνήμη 64GB, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD, είναι δίκαρτο 4G, έχει μπαταρία 3340 mAh και τρέχει Android Nougat 7.1 με EMUI 5.1. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τρος τα τέλη Νοεμβρίου με τιμή κάτω από 400 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Δείτε το συγκριτικό βίντεο Mate 10 Pro vs Mate 10 lite.

Huawei Mate 10 lite ελληνικό hands-on review, Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Mate 10 lite ελληνικό hands-on review, Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Mate 10 lite ελληνικό hands-on review, Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Mate 10 lite ελληνικό hands-on review, Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Huawei Mate 10 lite ελληνικό hands-on review, Huawei Mate 10 lite ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Κινητάρα , αν είχε και AMOLED θα ήταν τέλειο.

Γιώργος Κ.

Στα 350 είναι μονόδρομος γιατί έχει παρεμφερή χαρακτηριστικά με ένα mate 9. Κοντά στα 400 όχι.

kalotatos

χωρις gorilla glass και με την θαμπαδα στην οθονη δεν το βλεπω να περναει honor 7x (οταν βγει)

John

Έχει gorilla glass (αν και στις προδιαγραφές δεν αναφέρεται ποιο) και optical image stabilization στην κάμερα. Η οθόνη προφανώς δεν είναι στα επίπεδα AMOLED της Samsung όπως στα S8 , S8+ κτλ γιατί είναι παλιότερης τεχνολογίας (IPS) , δεν είναι και χειρότερη από άλλες IPS όπως στο iphone 8 κτλ όμως.

John

Τελικά δεν έχει Optical image stabilization , κοίταζα τις προδιαγραφές του Mate 10 , όχι του lite.

kalotatos

δεν με απασχολει τοσο η θαμπαδα οσο το gorilla glass που δεν βλεπω καπου να λεει οτι εχει!!
@John αν βρεις καποιο σαιτ που να λεει το αντιθετο μπορεις να το ανεβασεις??

mech.al.

micro usb type b einai fail to etos 2017 gia kinito me timi 400 euro

Nickolas

Ο Κωτσόβολος το έχει βάλει προπαραγγελία στα 349, αλλά όπως είπαν και παραπάνω, όλα τα νέα κινητά θα έπρεπε να βγαίνουν με usb type c ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής. Επίσης απουσιάζει NFC και τέλος ο επεξεργαστής είναι κατηγορίας P9 lite. Οι κάμερες πάντως μπρος πίσω φαίνονται καλές οπότε κάπως σώζουν την κατάσταση.

vkrd

Σε ολο το βιντεο ακουγεται ενας ενοχλητικος θορυβος

Vasilis T.

Καλησπέρα και από μένα,θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις:
1)fast charge φόρτιση έχει;
2)fm radio;
3)CAM: σταθεροποιητή ;
4)SAR VALEU μπορούμε να βρούμε ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Βασίλης.

VasilisBelbas

Σκέφτομαι να το αγοράσω. Πιστεύω οτι οι καμερες ειναι πολυ καλές.Στα ιδια λεφτα θα μου προτείνατε κατι αλλο;

konstantinos

Καλησπερα κωστα συνονοματε πολυ ωραιο αρθρο…Απλα θελω την βοηθεια σου αν ειναι δυνατον σε παρακαλω πολυ…επειδη δεν παιζουν λεφτα και θελω κινητο τωρα και θα ξαναπαρω σε 2 χρονια γτ δεν παιζουν πολλα…ειμαι αναμεσα στο honor 8 vs honor 9 vs huawei mate 10 lite…Αν βρω το 1 280€ το 2 360€ και το 3 320€ μεχρι χριστουγεννα ή black friday…ποιο αξιζει να παρω για σενα???
Με ενδειαφερει ενα κινητο να εχει καλη καμερα φωτεινοτητα μερα και αναλυση οθονης,καλη καμερα πρωι βραδυ (εστω και μικρη διαφορα ποιο ειναι καλυτερο),καλη αποκριση gps,να μην κολαει σε Multitasking,και καλη μπαταρια να βγαζει τουλαχιστον μια μερα με δεδομενα και wi fi ανοιχτο και φουλ ιντερνετ!
Ειλικρινα θα με σωσεις γτ δν εχω δουλεψει κανενα απο τα 3 μοντελα αναμενω με ανυπομονησια αμμεσα την απαντηση σου ευχαριστωω πολυ και παλι εκ των προτερων!!

Gvirginia

@konstantinos

Honor 9 > Honor 8 > Mate 10 Lite

Δες και βιντεάκια (η δες τα από κοντά) γιατί πχ το Mate είναι κάπως μεγαλύτερο αλλά έχει και μεγαλύτερη οθόνη.
Φούλ ίντερνετ εξαρτάται τι εννοείς. Είναι διαφορετικό να διαβάζεις πχ αυτό το site όλη μέρα και διαφορετικό να βλέπεις βίντεο. Στο πρώτο, κρίνοντας από το P9 Lite που έχω, όλα θα σου βγάλουν μία ημέρα στάνταρ.

Αν δε σε νοιάζει η έλλειψη 18:9 οθόνης (bezelless) τότε πήγαινε βουρ για Honor.

Konstantinos

Καλησπερα δεν με πειραζει να εχει μεγαλη οθονη καλο ειναι αυτο,,,αλλα αν ειναι το Honor 9 να εχει το ιδιο φωτεινη και καλη αναλυση οθονης,ποιο απο τα 3 εχουν καλυτερη καμερα πρωι-βραδυ?Και φυσικα να μην κολαει σε multitasking…και βαση τιμης γτ εχοθν διαφορα και τα 3 απο ενα 60 το ενα με το αλλο να δω αν αξιζει..Ευχαριστω παντως!

Gvirginia

Κανένα δε θα σου κολλάει σε multitasking. Εμένα σπάνια τρώει σκαλώματα, αλλά έχει 2GB RAM και χειρότερο επεξεργαστή.

Το Mate 10 Lite δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα, άρα δε μπορώ να πω αν έχει καλή κάμερα ή οθόνη. Λογικά θα είναι χειρότερο από το Honor 9 μιας και είναι σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής.

Το Honor 9 φαίνεται να βγάζει πιο φωτεινές φωτογραφίες στο σκοτάδι σε σχέση με το Honor 8 αλλά χάνει στις λεπτομέρειες (πόσο καθαρές φαίνονται οι γραμμές σε κάποια αντικείμενα κτλ). Το 9 έχει πιο φωτεινή οθόνη από το 8.
Το θεωρώ καλύτερο μιας και θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις από το 8.

Κοίτα, το Mate 10 Lite είναι μεσαίας κατηγορίας κινητό ενώ τα άλλα δύο είναι ναυαρχίδες του 2016 και του 2017.
Προσωπικά θα πήγαινα στο Honor 9, μιας και το έχει μεγάλο κατάστημα με δυνατότητα δόσεων. Αλλιώς λόγω χρημάτων θα συμβιβαζόμουν στο 8.
Στο Mate θα πήγαινα ΜΟΝΟ αν ήθελα μεγάλη οθόνη.

Χρήστος Χρηστάκης

Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας εάν είναι εύκολο. Σε αυτα τα λεφτά που το βρέσκουμε τώρα λόγο χριστουγέννων σε μεγάλες εταιρίες. Ποιο θα επιλέγατε στο ίδιο budget, το χρειάζομαι κυρίως για φωτογραφίες και video λόγο δουλειάς. Κάθε γώμη μετράει ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.