Sony Xperia Compact: Νέα έκδοση με Snapdragon 665 και 5.5 ίντσες οθόνη

Sony Xperia Compact, Sony Xperia Compact: Νέα έκδοση με Snapdragon 665 και 5.5 ίντσες οθόνη

Η γιαπωνέζικη κατασκευάστρια δεν τα πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά στον τομέα των smartphones. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη και κυκλοφορία νέων μοντέλων, και η τελευταία προσθήκη στη συλλογή της εταιρείας φαίνεται ότι θα είναι μία νέα έκδοση του Sony Xperia Compact.

Τι γνωρίζουμε για το νέο μοντέλο

Περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα της Sony Xperia στο MWC 2020. Εκτός από τα flagships που θα βγάλει η κατασκευάστρια περιμένουμε ότι θα διαθέσει στην αγορά και κάποια μικρότερα μοντέλα.

Sony Xperia Compact, Sony Xperia Compact: Νέα έκδοση με Snapdragon 665 και 5.5 ίντσες οθόνη

Ένα από τα αναμενόμενα οικονομικά smartphones θεωρείται ότι θα είναι μία νέα έκδοση του Sony Xperia Compact. Σύμφωνα με φήμες και αναφορές, το smartphone θα έχει 5,5 ίντσες οθόνη με αναλογία 21:9 και οι διαστάσεις του θα είναι 138×60 χιλιοστά. Επιπλέον, το Sony Xperia Compact θα διαθέτει τον Snapdragon 665.

Οι αναφορές για το μέλλον της Sony

Υπάρχουν αναφορές ότι η Sony ενδέχεται να απομακρυνθεί από την αγορά των smartphones. Ωστόσο, η δράση της εταιρείας δείχνει το αντίθετο. Βέβαια, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι οι πωλήσεις των έξυπνων τηλεφώνων της διαρκώς μειώνονται.

Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις smartphones για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 ήταν 600.000. Το συγκεκριμένο νούμερο είναι ιδιαίτερα μικρό για μία εταιρεία με το μέγεθος της γιαπωνέζικης κατασκευάστριας. Ενδεικτικά, το τρίτο τρίμηνο του 2018 είχε πουλήσει περίπου 1,6 εκατομμύρια smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τζώρτζη

Κάτω από 300 πρέπει να κάνει για να θεωρηθεί ότι αξίζει

djfapples

Η SONY είναι η κορυφή στα compact από εποχής xperia ray

JR

Κορυφή μόνο σε εμπορικά πεθαμένες κατηγορίες με λίγα λόγια.

Antonis3

Μια 5ετια πίσω έχει μείνει η Sony

djfapples

Σε ποιόν τομέα? για γράψε συγκεκριμένα

ΛΚ

Πρώτα απο ολα στο ντιζαιν ….. ενω έχει τεχνολογια φωτογραφίας τα τηλ δεν αποδίδουν οπως πρέπει ( πιθανόν λογω λογισμικού), οι οθόνες της δε διαφέρουν απο τον ανταγωνισμο ενώ παράγει η ίδια κορυφαίες οθόνες, ευκολα υπερφορτωνονται και καίει η πλάτη πολλών κινητων κτλ.
Η Sony κάποτε προ 5 ετιας καθόριζε πολλα στα κινητά …πλεον ενω έχει ολα όσα χρειάζεται για να φτιάξει τηλεφωνα για την κορυφή αναλώνεται σε διαγωνισμό άσχημων και μη υψηλών επιδόσεων κινητων. Ακατανόητο αλλα αυτο κανει.
ΥΓ. Ακομα χρησιμοποιώ ενα Xperia z ως επαγγελματικό κινητο και ειμαι ευχαριστημένος. Δεν μπορω να πω κατι αναλογο για πιο πρόσφατα μοντέλα

djfapples

To ντιζάιν φίλε είναι υποκείμενο εμένα κ το μικρό μπεζελ που έχει μου αρέσει γιατί δεν βάζει το notch μέσα στην οθόνη, είναι η μοναδική εταιρεία με 4k ανάλυση από εποχής Ζ5 premium και με όχι κορεσμένα χρώματα και αυτό υποκειμενικό αυτο όμως που μετράει για μένα είναι η ποιότητα κ η αντοχή έχω xperia P, Z2, XZ δουλεύουν όλα ακόμα μετά από πολλες τούμπες κ κακουχίες κ τώρα έχω κλείσει XPERIA 5 κ συνεχίζω

Νικος

Είπε η Sony και γέλασε το mi9 lite/ και Samsung s10e

Νικος

Η ποιότητα κατασκευής αφήνει αδιάφορους τους κατόχους σαμσούνγκ κ σία,δεν υπάρχει άλλη εξήγηση….. Ζήτω το μάρκετινγκ!!!

djfapples

Για compact μιλάμε ρε μεγάλε όχι για 6.39 κ 5,8 ίντσες οθόνης

Alex

Κάποτε η σειρά Compact είχε χαρακτηριστικά ναυαρχίδας σε μικρό μέγεθος. Το Ζ3 Compact που είχα, είχε τον 801 και τώρα το βγάζεις με 665;

R.I.P.

djfapples

Συμφωνώ 👍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.