LG OLED: Τα video games απογειώνονται με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

, LG OLED: Τα video games απογειώνονται με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Θέλεις να βλέπεις τα αγαπημένα σου video games με πραγματικά τρισδιάστατα γραφικά; Θέλεις να έχεις γραφικά γεμάτα λεπτομέρεια και να νιώθεις ο ήρωας του παιχνιδιού;

Πάμε να δούμε πως ο επεξεργαστής α9 AI μπορεί να μεταμορφώσει τα video games στις νέες τηλεοράσεις LG OLED, αναβαθμίζοντας τη διασκέδασή σου στα games από PC και κονσόλες νέας γενιάς.

Διαχρονικά, το να συνδέσουμε μια τηλεόραση ή ένα monitor στην κονσόλα ή το PC, εξυπηρετούσε το να βλέπουμε τα video games σε μεγαλύτερη οθόνη. Σήμερα όμως, το που θα συνδέσουμε το PC και την κονσόλα μας μπορεί να βοηθήσει στην ποιοτική αναβάθμιση της απεικόνιση των γραφικών και να συμβάλλει στο να αλλάξει επίπεδο η διασκέδασή μας.

Οι τηλεοράσεις επόμενης γενιάς δεν είναι απλά έξυπνες τηλεοράσεις, με τις νέες LG OLED να αποδεικνύουν πως πλέον έχουν και…“νοημοσύνη”. Αυτό επιτυγχάνεται με τον επεξεργαστή α9 AI, ο οποίος με τη βοήθεια του machine και deep learning, αναβαθμίζει την απόδοση, κάνοντας τα video games να προβάλλονται άψογα και να τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Ο επεξεργαστής α9 AI της LG διαθέτει τη λειτουργία AI Picture Pro, η οποία βοηθάει στο να αναγνωρίζει αντικείμενα στην οθόνη, όπως πρόσωπα και σώματα και ξεχωρίζει το προσκήνιο από το φόντο, ενώ επεξεργάζεται κάθε αντικείμενο ξεχωριστά για να κάνει τις εικόνες πιο ρεαλιστικές.

Με την ικανότητά του να ανιχνεύει το είδος περιεχομένου, ο επεξεργαστής α9 AI βελτιστοποιεί περαιτέρω την ποιότητα εικόνας από τα γραφικά που ξεπηδάνε από το PC ή την κονσόλα, αλλά και την ποσότητα φωτός και τις συνθήκες περιβάλλοντος, αλλάζοντας επίπεδο στη διασκέδασή μας.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής ενσωματώνει μια νέα έκδοση του AI Sound Pro της LG, η οποία διαθέτει δύο σημαντικές προσθήκες. To virtual surround 5.1.2 προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική ηχητική εμπειρία μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης, ενώ η Αυτόματη Ένταση ήχου διασφαλίζει ένα σταθερό επίπεδο έντασης όχι μόνο κατά τη διάρκεια των video games, αλλά και κατά την εναλλαγή μεταξύ καναλιών ή streaming εφαρμογών.

Με τον επεξεργαστή α9 AI της LG, τα γραφικά των video games από PC και κονσόλες αλλάζουν επίπεδο. Σε συνθήκες έντονης δράσης, τα γραφικά μοντέλα, ειδικά των ανθρώπινων χαρακτήρων που εμφανίζονται στις τηλεοράσεις LG OLED, απεικονίζονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Με την πλήρη τρισδιάστατη απεικόνισή τους να μας κάνει να νιώθουμε πως το game εξελίσσεται στο σαλόνι μας και τις φωτοσκιάσεις να το κάνουν να μοιάζει πραγματικό.

Η δυνατότητα του διαχωρισμού του προσκηνίου από το φόντο στα video games όπου υπάρχουν πολλαπλές εναλλαγές δράσης και η γραφική απεικόνισή τους, αναβαθμίζουν τις δυνατότητες της κάρτας γραφικών του PC ή της κονσόλας, και το αποτέλεσμα να είναι πλούσια γραφικά, γεμάτα λεπτομέρειες που καθηλώνουν.

Ο επεξεργαστής α9 που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, δείχνει πως μπορεί να μετατρέψει τις τηλεοράσεις LG OLED σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τη βελτίωση της απεικόνισης των τρισδιάστατων γραφικών σε PC και κονσόλες, ανεβάζοντας τη διασκέδαση στα ύψη.

Οι τηλεοράσεις LG OLED με τεχνολογία πανίσχυρο επεξεργαστή α9, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία gaming!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Δεν ειναι τυχαια η κορυφαια τηλεοραση για παιχνιδια παγκοσμιως!!!Συμφωνα με ολους τους ειδικους στα μεγαλυτερα σαιτ του εξωτερικου!!Οπως ηταν και περυσι η LG CX αλλωστε!!Οποιος δεν εχει δει ολεντ απο κοντα δεν καταλαβαινει τι εικονα εχουν αυτες οι τηλεορασεις!!Κανουν ολες τις αλλες λεντ,μινι-λεντ,qled κλπ να φαινονται τριτοδευτερες!!Και χωρις προβληματα burn-in παρακαλω καθως εχουν λυθει αυτα αποδεδειγμενα πλεον απο τα απειρα τεστ που εχουν γινει στο διδικτυο απο κορυφαιους ειδικους!!

Last edited 3 years πριν by Μακης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.