LG OLED55CX6LA review: Η τεχνολογία OLED στα καλύτερά της

, LG OLED55CX6LA review: Η τεχνολογία OLED στα καλύτερά της

Κάθε φορά που η LG κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο τηλεόρασης OLED περιμένουμε με ανυπομονησία να το δοκιμάσουμε για να ανακαλύψουμε πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει η εικόνα στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

Η OLED55CX6LA είναι το προσιτό μοντέλο της εταιρείας για το 2020 με gaming προσανατολισμό με την κορυφαία σειρά της LG για φέτος να ακούει στην κωδική ονομασία GX. Την σειρά CX ή C Ten όπως θέλει να την αποκαλούμε η LG θα την συναντήσετε σε τέσσερις διαφορετικές διαγώνιους 48, 55, 65 και 77 ιντσών.

Η τηλεόραση έχει πάχος μόλις και όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη, τόσο λεπτότερη φαίνεται σε σχέση με το μέγεθός της. Υποστηρίζει τα πρότυπα HDR10, Dolby Vision και HLG HDR. Δεν υποστηρίζει HDR10+ όπως άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο Dolby Vision είναι πιο διαδεδομένο από το περιεχόμενο HDR10+.

Όλες οι έξυπνες λειτουργίες είναι ενσωματωμένες στην πλατφόρμα webOS της LG. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατή με Apple TV+, Google Play, Netflix, Rakuten, YouTube και Amazon Prime Video. Όταν κάποια από αυτές τις εφαρμογές προσφέρουν ήχο Dolby Vision ή / και Dolby Atmos η τηλεόραση είναι θέση να τις υποστηρίξει. Η υποστήριξη της Apple επεκτείνεται στα AirPlay 2 και στο HomeKit.

Παρόλο που δεν έχει αλλάξει ριζικά για αρκετές γενιές τώρα, το λειτουργικό σύστημα webOS παραμένει εύκολο στη χρήση και προσαρμόζεται στις ανάγκες μας προσφέροντας πολλές επιλογές περιεχομένου καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην οθόνη μας. Είναι full εξοπλισμένη φωνητικά, με υποστήριξη για το σύστημα ThinQ της LG, το Amazon Alexa και το Google Assistant και δεν έχει την ανάγκη σύνδεσης εξωτερικών συσκευών ακρόασης.

Το magic remote τηλεχειριστήριο της LG, παρουσιάζει ενδιαφέρον με τον ασυνήθιστο τρόπο που σας επιτρέπει να δείχνετε στην οθόνη για να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε και μετακινηθείτε στις λίστες μενού πάνω και κάτω μέσω ενός κάθετου τροχού.

, LG OLED55CX6LA review: Η τεχνολογία OLED στα καλύτερά της

Υπάρχει επίσης η επιλογή HGIG, η οποία επιτρέπει σε συμβατές κονσόλες video games να αναλάβουν οι ίδιες την διαχείριση του HDR. Μιλώντας για παιχνίδια, στη λειτουργία Game Mode, η τηλεόραση έχει καθυστέρηση εισόδου λίγο πάνω από τα 13ms και πρόκειται για μια καλή τιμή.

Η συνεργασία της LG με την NVIDIA εξασφαλίζει μικρούς χρόνους απόκρισης στα παιχνίδια και εξασφαλίζει ότι ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης ταιριάζει με τις διακυμάνσεις των καρέ του παιχνιδιού, ακόμα και σε υψηλή ανάλυση. Η OLED55CX6LA είναι η πρώτη στον κόσμο τηλεόραση με συμβατότητα G-SYNC.

Όπως συμβαίνει με τις τηλεοράσεις OLED, έτσι και η OLED55CX6LA προσφέρει εξαιρετική απόδοση της αντίθεσης, του κοντράστ που λέμε. Η LG έχει εργαστεί σκληρά για να επιτύχει πραγματικά μαύρο χρώμα και ταυτόχρονα να διατηρήσει λεπτομέρειας στις σκιές. Έτσι, οι σκοτεινές σκηνές φαίνονται πολύ φυσικές και συναρπαστικές.

Τα επίπεδα του μαύρου χρώματος παραμένουν αναλλοίωτα ανεξάρτητα από τη γωνία που παρακολουθείτε τηλεόραση σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις τεχνολογίας LED/LCD. Το εφέ της σαπουνόπερας όταν παρακολουθήσαμε παλαιότερες κινηματογραφικές ταινίες που έχουν μαγνητοσκοπηθεί στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο μειώνεται αισθητά επιλέγοντας την λειτουργία Cinema Clear.

Το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας AI Picture Pro της LG αυξάνει την ευκρίνεια και τη λεπτομέρεια της εικόνας από πηγές HD προσθέτοντας ελάχιστο θόρυβο με την χρωματική απόδοση και τον τόνο του δέρματος να παραμένουν εξαιρετικές. Οι λειτουργίες Dolby Vision IQ και AI Brightness Control είναι εδώ και κάνουν σημαντική προσπάθεια για να αυξήσουν την φωτεινότητα της τεχνολογίας OLED.

Ο ήχος της LG OLED55CX6LA είναι ιδιαίτερα καλός και ξεχωρίζουν οι λειτουργίες AI Sound Pro που προσφέρει ένα ηχητικό αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερο από το μέγεθος της τηλεόρασης με τα εφέ να ξεχύνονται μέσα στο χώρο και να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά και η επιλογή AI Sound προσφέρει πολύ πιο δυνατό και εντυπωσιακό ήχο καλύτερο θα λέγαμε από την προεπιλεγμένη λειτουργία Dolby Atmos.

Συνολικά η LG OLED55CX6LA είναι μια τηλεόραση με gaming προσανατολισμό που βελτιώνεται σε σχέση με τους προκατόχους της σε κάποιους βασικούς τομείς προσφέροντας καλύτερη κίνηση και λεπτομέρεια στο σκοτάδι έχοντας με έναν απίθανα λεπτό σχεδιασμό.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Όσο το φαινόμενο και πάθηση των Oled οθονών το Burn-in περιμένει στην γωνία για να κάνει την εμφάνιση του οι OLed Tv’s πρέπει να αποφεύγονται, εκτός… Αν έχεις τέτοια εγγύηση από την εταιρία που να σου εγγυάται πως για 10 χρόνια όσα Burn-in βγάλει θα σου την αντικαταστήσουν, Αν έχεις όρεξη κάθε φορά που θα εμφανίζεται το Burn-in να τρέχεις την Tv για αντικατάσταση, και Αν αντέχεις να μένεις για ημέρες χωρίς Tv εως ότου ελεγχθεί και εγκριθεί η αντικατάσταση για να πάρεις νεα TV καθώς αν μια οθόνη βγάλει Burn-in δεν επισκευάζεται. (υγ. Επειδή Ελληνική αντιπροσωπεία-εισαγωγέας για την LG δεν υπάρχει και μας τις στέλνουν από Ιταλία, τι παίζει? βρέθηκε Έλληνας? με τις επισκευές και αντικαταστάσεις κλπ θέματα σε ποιους απευθύνονται όσοι αγοράζουν LG προιόντα ???)

Μακης

Δεν ξερεις που σου πανε τα 4!!Κανενα burn in δεν υπαρχει ακομη και να παιζεις ολη μερα..Εχουνε γινει τεστ στο εξωτερικο που το αποδεικνυουν..Την παραπληροφορηση σου αλλου μεγαλε..Εχω ολεντ απο το 2016 και την εχω ξεσκισει..Ολα τελεια πανε..

amateur361

δεν σε παίρνει φιλεΜακη, πάρτο αλλιώς ,ο GREG είναι από τους καλύτερους τεχνικούς που έχουμε, και να ακούς με προσοχή αυτά που λέει

Μακης

Αν αυτος ο ασχετος ειναι τεχνικος τοτε εγω ειμαι αστροναυτης!!Ολο το διαδικτυο γνωριζει οτι μονο οι ολεντ αξιζουν για παιχνιδια και ταινιες και δεν εχουν κανενα προβλημα οπως ειπα!!Εχουν γινει torture test στο εξωτερικο απο αληθινους τεχνικους και δεν εχουν παθει τιποτα!!Oi Qled που αναφερει ο ασχετος πιο κατω ειναι για πεταμα καθως οταν βαζεις game mode απενεργοποιεται το local dimming και η αντιθεση γινεται τρισαθλια αρα και η εικονα(ασπριζουν τα μαυρα)!!!!!!!!!Για αυτο παραταει τις qled η samsung kai παει στις micrioled apo 2024 και μετα…Αλλα ειστε τοσο ασχετοι εδω μεσα εσεις που κραζετε τις ολεντ χωρις καν να εχετε,και πορωμενοι,που σας αξιζει να εχετε τριτοδευτερες τηλεορασεις στυλ qled!!Ολοι οι υπολοιποι θα απολαυσουμε την απολυτη εμπειρια ολεντ οπως προτεινουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Περαστικα σας ημιμαθεις!!

Georgetsl

Όταν είσαι κοτσος εκ γεννετης …δικαιολογείται το γεγονός της αγοράς oled σήμερα …ακόμα.καi στα pc σχεδον καμία εταιρία δεν βγάζει oled μόνιτορ για ευνόητους λόγους….αλλά άμα είσαι άσχετος με τεχνολογία ,προβληματικά προϊόντα θα αγοράζεις μια ζωή…..κοτσος!

GREG

Τα ψέματα σου τράβα πες τα σε κανέναν 12χρονο μπας και σε πιστέψει, όχι σε εμένα… εσύ βλέπεις την TV από μπροστά σαν θεατής και εγώ είμαι από αυτούς που την βλέπουν από πίσω, τράβα παίξε με την TV σου τώρα και άσε τα τεχνικά σε αυτούς που γνωρίζουν.

Κωστας

Εχω Lg και με πολυ μικρη χρηση εμφανισε burn-in το σημα του παπαδακη και τις οριζοντιες γραμμες!

Georgetsl

Φιλτατε , στο Σκρουτζ άμα μπεις στις αξιολογήσεις κάποιον μοντέλων oled τηλεοράσεων … Αρκετοί καταναλωτές έχουν γράψει για εμφάνιση προβληματων με burn in … Και είναι οι καταναλωτές που το γράφουν, δεν μπορεί να λένε ψέματα τοσα θύματα αγοραστές που η lg κλείνει τα μάτια σε τέτοια προβλήματα…. Διότι από την στιγμή που κάποιος αγοράζει κατι χιλιάδες ευρώ μια oled tv με υφιστάμενο πρόβλημα το οποίο δεν καλύπτει η εταιρεία , τότε είσαι θύμα ψυχαναγκασμού για να πάρεις ένα προϊόν που έχει πολλές πιθανότητες να βγάλει προβλήματα τα οποία δεν τα καλύπτει κάνεις….άμα θες να σου βάλω κάνα λινκ από το Σκρουτζ με σχόλια ,ευχαρίστως να σου στείλω καμία δεκαριά γιατί προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις σχόλια για διάφορα προϊόντα … Δύσκολη η τεχνολογία τελικά για ορισμένους…

Μακης

Εισαι ψευτης!!!!Οποιοσδηποτε μπορει να ψαξει και στο skroutz και οπου αλλου θελει!!!!!!!!!!BURN IN δεν υπαρχει και δεν θα βρει τα σχολια που λες!!!Εγω λοιπον λεω να μπουνε reddit που ειναι η μεγαλυτερη πλατφορμα παγκομιως να δουνε αν υπαρχουν παραπονα ψευταρα!!!Ειστε ολοι ασχετοι και ψευτες!!!Οποιος εχει διαδικτυο μπορει να μπει σε κορυφαια site οπως HDTVTEST,RTINGS και σε αλλα που τεσταρουν ολες τις τηλεορασεις και εχουνε κανει και τεστ για το burn in συγκεκριμενα για κατι ασχετους σαν και εσας που λετε οτι γουσταρετε και τα αποτελεσματα υστερα απο ΜΗΝΕΣ ηταν οτι οι oled ηταν τελειες σαν την πρωτη μερα!!!Εχω ολεντ 4 χρονια!!Ολα τελεια!!!Μαγκες που διαβαζετε,μην τους ακουτε ειναι ασχετοι και ημιμαθεις απλα!!Παρτε ολεντ μονο αν θελετε την καλυτερη εμπειρια ταινιων και παιχνιδιων!!!Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σας τρολ!!!!Κριμα που σε αυτο το σαιτ δεν σας κοβουνε και λετε τα ψεμματα σας χωρις καμια απολυτως αποδειξη!!!Δυσφημειτε μια τεχνολογια και σας αφηνει ο αρθογραφος να παραπληροφορειτε τον κοσμο!!!

Costas

Αφού είσαι τεχνικός πρέπει να ξέρεις ότι η LG έχει από τα καλύτερα service στην Ελλάδα μόλις μου έκανε αντικατάσταση συσκευής

john

Μπράβο που γράφεις την αλήθεια. Παλιά τα ίδια ατομα που σήμερα αμφισβήτουν το burn in στις oled διαβεβαίωναν για τις πλάσμα , ότι δεν παθαίνουν burn in κτλ Το αποτέλεσμα ήταν ότι τους πίστεψα και αγόρασα πλάσμα και μετά από 1 χρόνο έβλεπα στις γωνίες “καμένο” το λογότυπο του MEGA και του ANT1. Όποιος θέλει τηλεόραση που να την κρατήσει χρόνια μόνο led lcd. Οι oled είναι προβληματική τεχνολογία κατάλληλη μόνο για όσους έχουν 2000 ευρώ να δίνουν κάθε 2 χρόνια.

Last edited 3 years πριν by john
Κωστας

Εχω πλασμα απο το 2012 και δεν ειχα ποτε κανενα θεμα!!

aptalikos

Το θεμα του burn in υπαρχει και για τα καλα. Αν δειτε τις τηλεορασεις oled στις εκθεσεις στις γωνιες τους εκει που υπαρχουν τα σηματα των σταθμων εμφανιζουν αυτο το καψιμο, γι’αυτο και οι εταιριες προσπαθουν σχετικα συντομα να τις αλλαζουν. Προς το παρον μονο QLED απο Samsung.

Δαμιανος

Πολυ απλα οποιος θελει κορυφαια ποιοτητα και απολυτο μαυρο , και παιζει μονο παιχνιδια η βλεπει ταινιες οι oled ειναι μονοδρομος. Προφανως αμα βλεπει καποιος τηλεοραση που υπαρχουν στατικες εικονες και εχει την φωτεινοτητα στο τερμα , ο κινδυνος burn in υπαρχει. Προσωπικα εχω 2 oled εδω και 5 χρονια και προσεχω να μην εχω τερμα φωτεινοτητα και δεν εχω burn-in. Ειναι θεμα επιλογων . Μη τσακωνεστε. Η καθε τεχνολογια εχει τα υπερ και τα κατα της και διαλεγουμε αναλογα τις πτοτεραιοτητες μας.Εγω προτίμησα ποιοτητα εικονας.

Κωστας

Αρχικα ειχα αγορασει μια σαμσουνγκ Q8 η οποια ειχε ξεκαθαρο προβλημα λαγκ στην εικονα π.χ στο ποδοσφαιρο η μπαλα διαιρουταν και φαινοταν σαν 3 ή τα λαστιχα στα μονοθεσια της φορμουλα 1 φαινοντουσαν διπλα…Μετα απο κοπο πηρα τα χρηματα μου πισω και επελεξα να παρω την LG E8.Την λειτουργω με τις επιλογες που δινει η εταιρεια ως προς τα χρωματα-φωτεινοτητα και μετα απο ενα χρονο εχει κανει κατω αριστερα burn in το σημα του παπαδακη και εχει κατι οριζοντιες γραμμες. Εχει ερθει τεχνικος της LG εδω και 3 βδομαδες και επιβεβαιωσε το προβλημα,ακομα ενημερωση δεν εχω απο την αντιπροσωπια.
Σιγουρα η LG ειναι ανωτερη ως προς την αποδοση χρωματων αλλα εχει αυτο το προβλημα. Τελος οποιος δεν με πιστευει μπορω να του στειλω φωτογραφιες.

Stelios

Oled =burn in
Αυτά ισχύουν μέχρι τώρα 8/2020. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.

Cooltech

Tragic
Αυτές οι οθόνες δεν είναι πλάσμα. Οντως εμφανίζουν ghost image και ο λόγος που το κάνουν είναι όταν έχουν στατική εικόνα για πολλή ώρα Με λίγα λόγια αν βλέπεις ΑΝΤ1 όλη μέρα θα αποκτήσεις μόνιμα το σήμα του στην οθόνη σου αν όμως είσαι φίλος του ζάπινγκ δεν παθαίνουν τίποτα έχεις την καλύτερη δυνατή απεικόνιση χρώματος με την μεγαλύτερη αντίθεση άπαξ και συνηθίσεις σε αυτή την τεχνολογία οθόνης όλες οι υπόλοιπες σου φαίνονται υποδεέστερες,
Και όσον αφορά τα μόνιτορ υπάρχουν απλά είναι απρόσιτα τιμολογιακά
Και επειδή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ο καθένας αξιολογεί αυτό που βλέπει διαφορετικά.
Και όσον αφορά για τα τεχνικά skills του φίλου παραπάνω,
Δεν τα λέει σωστά ghost image εμφανίζουν μόνο σε στατικές εικόνες για πάρα πολύ ώρα, αν δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες είναι άψογες

Last edited 3 years πριν by Cooltech
Θωμιδης Θωμάς

Το φαινόμενο burn in υπάρχει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως πλέον με νέες τεχνικές προστατεύεται περισσότερο.

Αν πάντως κλείνει κάθε 3 ώρες για 15 λεπτά (σύμφωνα με τεστ που έχουν γίνει) δεν υπάρχει burn in

Last edited 3 years πριν by Θωμιδης Θωμάς
ΤΕΟ

ΤΟ 2016 ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ LG OLED 55E6 ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΜΕ 5 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΑΠΤΥΠΩΜΑ” EFFECT ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ !!!
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η OLED ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΑΠΤΥΠΩΜΑ” EFFECT…
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠ’ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ !!! ( “ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ OLED ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ” ).

Chris

Λοιπον, τα πραγματα ειναι απλα και χαλαρωστε. Θελεις κινηματογραφικη κορυφαια εικονα, πας OLED(με προσοχη παντα για το burn in). Θελεις να βλεπεις και Παπαδακη και μεσημεριανα και να εχεις ολη μερα ανοιχτη την tv σου, πας σε LED.

Κωστας

Στο κειμενο αναφερετε και στο νεο πσ5 και ξμποξ. Αν ψαξεις το burn in εμφανιζεται και σε παιχνιδια των κονσολων π.χ φιφα,προ κτλπ. Μια τηλεοραση που κοστιζει ανω των 2.000€ πρεπει να ειναι all around και οχι μονο για ταινιες.
Φιλικα η γνωμη μου.

Φωτης

Εχω B755αρα κ ακομα παθαίνω πλακα με την εικόνα..!!! Μετα τις oled δεν υπαρχει επιστροφή.. Ειτε βαλεις καναλια ειτε ταινίες ειτε videogames η εικονα ειναι φοβερη κ φυσική.. Σε ολα.. Κατι που μόνο οι oled προσφέρουν.. Οπως ηταν καποτε οι plasma..

Αντωνης

Το θεμα με το burn in ισχυει στις oled αλλα ειναι δυσκολο να το παθουν….Εχω απο το 2015 την Oled EG 910V..Εχω δει απειρες σειρες-ταινιες και φυσικα την χρησιμοποιω και ως μονιτορ με για το pc μου..Στα 5 χρονια που την εχω,παρατηρω οτι εμφανιζει πολυ συχνα ghosting δηλαδη σκιες απο τα διαφορα στατικα εικονιδια παιχνιδιων που παιζω στο pc η στο ps4..Για παραδειγμα ειμαι μεγαλος φαν των Souls παιχνιδιων και μετα απο καποιες ωρες που παιζω,βλεπω ξεκαθαρα σκιες απο την μπαρα ενεργειας,το estus flask,την ασπιδα η το οπλο οταν εχω σταματησει το παιχνιδι και εχω βαλει καποιο καναλι η παω να δω μια σειρα η ταινια..ΑΛΛΑ..Το θεμα και σημαντικοτερο ειναι οτι αυτα ειναι σκιες οχι burn in..Τι θελω να πω?Οταν κλεισει η τηλεοραση και ανοιχτει μετα απο λιγη ωρα,οι σκιες εχουν εξαφανιστει…Δεν εχει δηλαδη στα 5 χρονια που την χρησιμοποιω burn in η tv,βλεπω ομως συνεχεια σκιες στατικων εικονων που οπως ειπα εξαφανιζονται εφοσον η tv κλεισει για λιγη ωρα και ανοιχτει ξανα…Ειναι ξεκαθαρο λοιπον πως αν καποιος εχει τις ΙΔΙΕΣ στατικες εικονες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και για ΜΕΓΑΛΟ διαστημα,τοτε ΝΑΙ θα του κανει burn in η tv οτι μοντελο oled και να διαθετει

ΒΡ ΝΙΚΟΣ

Στα δυόμισι χρόνια καίγονται οι μητρικές τους πλακέτες δυστυχώς.Εχω αγοράσει OLED LG.

Aristeidis

Γεια σας και από εμένα παιδιά, είμαι κάτοχος μια lg oled(b7) ακριβώς 3 χρόνια,την αγόρασα 1700 ευρώ και η εικόνα της είναι κάτι που δε μπορεί να το φτάσει ΚΑΝΈΝΑ lcd πάνελ.εχει όμως ένα δίμηνο περίπου που κάτω χαμηλά στο πάνελ έχει δύο στρογγυλά συμμετρικά burn in που φαίνονται μόνο στο πράσινο και κόκκινο φόντο.βεβαια είναι εκτός εγγύησης και η lg μου ζήτησε 1200 ευρώ χωρίς ΦΠΑ για να μου αλλάξει το πάνελ.φυσικα την θέση της θα πάρει μία sony A8h.

Stratos

Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιο ο λόγος που ιδιώτες, τεχνικοί ή οτιδήποτε άλλο και αν δηλώνουν μπορούν να υπερασπίζονται εταιρίες ή προϊόντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σε αυτη τη χώρα να αμφισβητούνται οι πάντες και τα πάντα. Προσωπικά σήμερα 16/1/21 βρέθηκα αντιμέτωπος με παρόμοιο πρόβλημα (παραμένει στο background η σκια του λογοτυπου του καναλιού αλλά πολύ περισσότερο το πλάισιο και γραμμές από τις πληροφορίες του προγράμματος όταν πατάς το πλήκτρο πληροφοριών στο τηλεκοντρολ !!!). Το τραγικότερο όλων και προς μεγάλη μου απογοήτευση ήταν ακόμα και η τοποθετηση του ανθρώπου του εξουσιοδοτημένου συνεργείου που ηρθε να παραλάβει την τηλεόραση για να την ελέγξουν μου είπε επι λέξη … κύριε και πολύ κράτησε !!! Σημειώνω ότι επικοινωνησα με την LG περίπου 2 μηνες πριν την λήξη της εγγύησης (Ιούλιος 20, λίγο πριν φύγω για καλοκαιρινές διακοπές), και επειδή μου είπαν να τους την πάω εγώ για να κάνουν τον σχετικό έλεγχο το άφησα και δεν το κυνηγησα (άλλη μεγάλη απογοητευση, να αγοράζεις δηλ. τηλ € 1.500 και να σου λέει η αντιπροσωπεία φέρτη μου στο service να την ελέγξουμε. Δηλαδή αν δεν μπορουν οι εταιρίες σε ένα προϊόν τεχνολογικά εξελιγμένο να κάνουν επιτόπιο έλεγχο στο σπίτι τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Ακόμα και στα αυτοκίνητα… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

ποιο μοντελο ειχες ακριβως?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.