LG ThinQ AI 2021: Το έξυπνο τηλεχειριστήριο Magic Remote

, LG ThinQ AI 2021: Το έξυπνο τηλεχειριστήριο Magic Remote

Οι νέες τηλεοράσεις LG του 2021 με WebOS 6.0 και LG ThinQ AI που μιλάει ελληνικά* είναι εδώ και σε συνδυασμό με το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote σας προσφέρουν της δύναμη για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διασκέδασής σας!

Η καινοτομία των νέων τηλεοράσεων της LG είναι αδιαμφησβήτητα οι λειτουργίες των φωνητικών εντολών στα ελληνικά που μόνο το LG ThinQ AI προσφέρει σήμερα. Καινοτομία όμως αποτελεί και το ανασχεδιασμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote που θα βρείτε σε συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων LG του 2021 με WebOS 6.0 και κάνει τη διαχείριση και αναπαραγωγή του περιεχομένου μας, παιχνιδάκι!

Με νέα premium σχεδίαση και εργονομικό σχεδιασμό, το τηλεχειριστήριο Magic Remote προσφέρει απλότητα στη σχεδίαση και πιο φιλικές προς τον χρήστη δυνατότητες. Η σύνδεση τηλεόρασης και NFC smartphone ή tablet γίνεται πλέον με ένα μόνο άγγιγμα χάρη στο στην NFC λειτουργία Magic Τap. Ακουμπώντας απλώς τη συσκευή μας στο τηλεχειριστήριο μπορούμε να streamάρουμε περιεχόμενο από αυτή στην τηλεόραση αλλά και το αντίστροφο!

Στο ανανεωμένο Magic Remote βρίσκεται και το “μαγικό” κουμπί με το εικονίδιο του μικροφώνου, που ενεργοποιεί το LG ThinQ AI και κάνει την τηλεόρασή μας να μας καταλάβει στα ελληνικά!

Η αναζήτηση επιπλέον περιεχομένου στις νέες τηλεοράσεις LG γίνεται εύκολα με τη λειτουργία Magic Explorer που αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του Magic Link. Κρατώντας πατημένη τη ρόδα κύλισης στο Magic Remote η λειτουργία ενεργοποιείται Magic Explorer και η τηλεόραση μας παρέχει περιεχόμενο σχετικό με αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.

Με αυτό τον εύκολο και άμεσο τρόπο μπορούμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τους ηθοποιούς, τις ταινίες και τις εκπομπές που παρακολουθούμε.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG με WebOS 6.0, LG ThinQ AI με φωνητικές εντολές στα ελληνικά και το ανανεωμένο τηλεχειριστήριο Magic Remote αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.