LG ThinQ AI 2021: Το WebOS 6.0 κάνει την τηλεόραση πανέξυπνη!

, LG ThinQ AI 2021: Το WebOS 6.0 κάνει την τηλεόραση πανέξυπνη!

H τηλεόραση διαχρονικά είναι μια συσκευή για να παρακολουθούμε αγαπημένες μας σειρές, ταινίες, αθλητικά γεγονότα, για να παίζουμε video games και γενικά για να προβάλουμε υλικό για τη διασκέδασή μας. Η LG έρχεται να το αλλάξει αυτό καθώς με τις νέες τηλεοράσεις LG του 2021 με WebOS 6.0 και ThinQ AI που μιλάει ελληνικά* με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το αναβαθμισμένο LG ThinQ AI στο WebOS 6.0 υποστηρίζει φωνητικές εντολές στα ελληνικά και κάνει το χειρισμό της τηλεόρασης και ολόκληρου του σπιτικού μια εύκολη υπόθεση μα πάνω από όλα, διασκεδαστική.

Με το τηλεχειριστήριο στα χέρια μας, πατάμε το κουμπί με το χαρακτηριστικό σχέδιο του μικρόφωνου και απλά μιλάμε στην τηλεόραση στην γλώσσα μας – στα ελληνικά – και εκείνη μας καταλαβαίνει!

Οι δυνατότητες χειρισμού της τηλεόρασης μέσω του LG ThinQ AI με φωνητικές εντολές στα ελληνικά είναι πολλές και μπορούμε να εκτελέσουμε διεργασίες απλές αλλά και πιο σύνθετες.

Το νέο LG ThinQ AI αναγνωρίζει περισσότερες από 250 διαφορετικές εντολές στα ελληνικά.

Για παράδειγμα μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ήχου ή να μεταβούμε απευθείας σε ένα κανάλι αναφέροντας το όνομα του. Yπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στις ειδοποιήσεις για τα αθλητικά για να μη χάνουμε λεπτό από τις διοργανώσεις.

Η τηλεόραση μαθαίνει τι μας αρέσει και μας προτείνει περιεχόμενο που ταιριάζει στις ανάγκες μας. Στο οικοσύστημα της LG με ThinQ ΑΙ οι συμβατές συσκευές καταλαβαίνουν τη γλώσσα και λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Μέσω του LG ThinQ AI στα ελληνικά αλλά και του webOS 6.0, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγχουμε αλλά και να ενημερωνόμαστε μέσω των τηλεοράσεων LG του 2021 με τρόπο που από σήμερα δεν θα είναι ο ίδιος.

Τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG με WebOS 6.0 και LG ThinQ με φωνητικές εντολές στα ελληνικά, αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι.

*Δυνατότητα κατανόησης περιορισμένων προτάσεων & εντολών.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.