Τετάρτη
06/05/2009

Nokia Comes With Music hands on

Ολοένα και πληθαίνουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης μουσικής σε ψηφιακή μορφή. Με τη χρήση προπληρωμένων καρτών ή με την άμεση αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας, οι διαθέσιμες επιλογές είναι συγκεκριμένες. Είτε αγοράζεις ένα μόνο τραγούδι είτε ολόκληρο το άλμπουμ. Τι θα λέγατε όμως αν κάποιος σας έδινε τη δυνατότητα να κατεβάζετε όσα τραγούδια θέλετε για έναν ολόκληρο χρόνο; Με μια μικρή επιβάρυνση, η Nokia προσφέρει την υπηρεσία Nokia Comes With Music με επιλεγμένες συσκευές κινητών.

To Nokia Comes With Music δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στη χώρα μας.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Boy λέει:

    DRM Sucks!
    Από τη στιγμή που το iTunes Store το έχει εγκαταλήψει, η Nokia κάνει ένα βήμα πίσω με την εισαγωγή της στο χώρο της πώλησης τραγουδιών Online!

  2. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Boy, το DRM στην περίπτωση του Nokia Comes With Music έχει μια διαφορετική λογική. Από τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα με 60-70 ευρώ να κατεβάζεις για ένα χρόνο όση μουσική θέλεις, αν ήταν ξεκλείδωτα τα κομμάτια θα λειτουργούσε σαν torrent.

    To concept νομίζω πως είναι ότι κάθε ένα χρόνο αγοράζεις καινούργιο music phone και το έχεις φουλαρισμένο με όλα τα τραγούδια που θέλεις.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.