OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το OnePlus 5T με οθόνη αφής 6.01 ιντσών τεχνολογίας Optic OLED με ανάλυση 2160×1080 pixels, dual camera 20MP + 16 MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, μποστινή κάμερα 16 MP, επεξεργαστή Snapdragon 835 και μπαταρία 3300 mAh με γρήγορη φόρτιση.

To OnePlus 5T ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, λειτουργία Face unlock, είναι δίκαρτο 4G και τρέχει Onygen OS πάνω σε Android Nougat 7.1.1.

Δείτε επίσης το unboxing του OnePlus 5T με το μαγικό κοπίδι!

Το OnePlus 5T κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις με 6GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη (η έκδοση που σας παρουσιάζουμε) και τιμή 499 ευρώ και με 8GB RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 559 ευρώ. Το OnePlus 5T το αγοράσαμε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus εδώ και δεν πληρώσαμε τελωνείο γιατι μας ήρθε από την Πολωνία.

OnePlus 5T hands-on βίντεο, OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

OnePlus 5T hands-on βίντεο, OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

OnePlus 5T hands-on βίντεο, OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

OnePlus 5T hands-on βίντεο, OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

OnePlus 5T hands-on βίντεο, OnePlus 5T ελληνικό hands-on video παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Το περιμένω πώς και πως.

Μία αμφιβολια είχα για την κάμερά του, αλλά είδα αρκετά reviews, είδα και samples και αναθεώρησα προς το καλύτερο.

Ήδη βγήκε και η OREO beta.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και πάλι Κώστα.

KostasB

@nikos2017 η Oreo beta είναι για το 5 όχι για το 5Τ. Βέβαια δεν νομίζω πως θα αργήσουν να την δώσουν και για αυτό.

vladimiros

Οποιος θελει επιδοσεις και καλη κατασκευη παει σε αυτο το κινητο,βασικα κατασκευη πλεον εχουν ολες οι εταιριες..οποιος παιρνει 5Τ δεν σημαινει οτι ειναι ψαγμενος..γιατι υστερη σε καμερα και οθονη απο αλλες ναυαρχιδες,απο καμερα ειναι πισω απο Sammy,Iphone,k Huawei,δηλαδη κονταρει Sony,Lg θα ελεγα..εκει ειναι το επιπεδο του κινητου! και απο οθονη θα ελεγα ειναι πισω απο τις τρεις εταιριες που ειπα..
Το ξαναλεω την επιτυχια του πρωτου OP δεν εχει κανει κανενα,οταν πρωτοβγηκε το OP1 ηταν ισαξια του τοτε Samsung,lg,k Sony,εκτος απο κατασκευη γιατι η Sony ηταν 1 χρονο μπροστα απο ολα!

sifis

Χορταστικο hands-on οπως μας εχεις συνηθισει, και με προσωπικη αποψη οχι απλη παραθεση τεχνικων χαρακτηριστικων, που τα βρισκουμε ευκολα παντου.
Και αναρωτιεμαι τωρα εγω αξιζει τα λιγα παραπανω ευρω απο το honor v10 που ερχεται; με καλυτερη ισως καμερα αλλα ips οθονη αντι για oled…

giannis

Κώστα μπορείς να μου στείλεις το order number σου; με έχουν ταλαιπωρήσει. Παρήγγειλα με priority shipping και παρέλαβα σήμερα. Μου είπαν ότι αν τους δώσω ένα order number όπως το δικό σου(free shipping που παρέλαβε πριν απο μένα) θα μου κάνουν refund τα έξοδα αποστολής.

Παπαροκας tiamat

φοβερό hands on παλι… standard απο τον μετρ hands one ακια της ελληνικής επικράτειας κωστα..
το κινητό φαίνεται πολύ καλο… μαρεσει που δεν ειναι με γυαλι οπως ολα! δεν μαρεσει ομως που εχει φυσικά κουμπιά για σίγαση!
οχι… θα το ήθελα πιο μονοκόμματο και minimal…

εχει καποιους γνωστους περιορισμους το OIS, το οτι δεν είναι αδιάβροχο και μη στέρεο ηχεια…

εξακολουθω να πιστεύω οτι το sony XZ 1 κ ας ειναι κακασχημο είναι πολυ πιο πλήρες πακέτο και σίγουρα ειναι το φθηνότερο με τον 835…

μαζι με το essential βεβαια γιατί κ αυτό επεσε τοσο λενε στο Amazon.

αρα σε vfm εχουμε
1)xz1 champion

2)essential by rubin

3) oneplus5 t

ολα αξια παντως!

bezilys

Μεγάλο μείον κατά την γνώμη μου η μη υποστήριξη κάρτα SD και γενικώς όσα κινητά δεν έχουν κάρτα SD απλώς δεν τα κοιτάω καν δεν εννοείται έν έτη 2017 που ακόμα και κάτι μπακατελες έχουν επέκταση κάρτα SD ναυαρχίδες τύπου one plus 5t να μην έχουν απαράδεκτο!

giorgos

Το περιμένω κ εγω με την σειρά μου.Ημουν κάτοχος το 5 κ πλέον σε λίγες μέρες του 5Τ.Εχοντας το 5 εχω βγάλει τα συμπεράσματα μου.Πολυ ωραίο βίντεο Κώστα!!!!

mech.al.

Στο θέμα vfm το mi6 καμία συσκευή δεν μπορεί να πιάσει… Sd835, 6 gb ram και μια μπαταρία 3350mah που δε σε αφήνει ποτέ κατά τη διάρκεια της ημέρας… Όλα αυτά με 360 δολάρια παγκοσμίως.

Παπαροκας tiamat

mech al το vfm ειναι συνολο. η σούμα. λοιπον τελωνειο? εγγύηση? τιμη infoquest? ποιοτητα ηχου βιντεο? ηχογράφηση? ηχεια? ταχυτητα nand? αδιαβροχοποιηση? υλικα? gorilla glass που δεν εχει?

νομιζω οι βασιλιαδες του vfm υπηρξαν τα letv lecco αλλα ηταν τόσο vfm που δυστυχώς χρεωκοπησαν

djfapples

Το vfm το χάσαμε πατριώτη xz1 στα 399€

mech.al.

Πλάκα μας κάνεις ρε Παπαροκα; Χζ1 έχει 575 ευρώ στο Σκρουτζ, Εσσενσιαλ είναι στα 700 ευρώ επίσης Σκρουτζ… Τουλάχιστον το μι6 έχει τίμια τιμή για αυτά που προσφέρει, Ελλάδα από γκιαρμπεστ χωρίς τελονειο στα 360 ευρώ είναι… Εξωτερικό σε καμία χώρα χωρίς φορολογία το βρίσκεις άνετα στα 320 ευρώ (πχ χώρες μέσης ανατολης)

KostasB

Το ΧΖ1 ναι ήταν ευκαιρία στα 400€ την προηγούμενη βδομάδα την Black μαζί με το Huawei P10.
Το Essential Phone ναι ήταν ευκαιρία στα 400€ την Cyber Monday αλλά μόνο στο Amazon και έχω την εντύπωση μόνο στο αμερικάνικο Amazon.
Το Mi6 πάντως στο Σκρουτζ έχει το φθηνότερο 428€ και φυσικά χωρίς 2ετή εγγύηση για την χώρα μας (το ίδιο ισχύει και για gearbest και οποιοδήποτε άλλο κινεζομάγαζο). Αρνητικό επίσης η έλλειψη της 800άρας 4G μπάντας. Στα 500€ όμως που το φέρνει η infoquest είναι μαζί με το OnePlus 5T τα πιο φθηνά smartphone με τον SD835. Και αν δεν κάνω λάθος κάπου το πήρε το μάτι μου σε περιορισμένη προσφορά για την Black Friday στα 300€. Αυτό ναι άξιζε και χωρίς την 800άρα.

sofokles5

Ο οπτικός σταθεροποιητής που λες στο βίντεο τι είναι ή τι εννοείς??

Γιατί απο οτι είδα στα specs στο επίσημο site, στη λήψη βίντεο έχει video stabilization.

Μερκούριος

Κώστα και παίδες καλησπέρα. Γνωρίζουμε κάτι για τον ήχο του συγκεκριμένου κινητου; Αν υπάρχει κάποιο dac ήχου, την ποιότητα του ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία; όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.