Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το δίκαρτο 4G smartphone Realme X2 Pro με οθόνη 6.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED (1080×2400 pixeλ, 90Hz), επεξεργαστή Snapdragon 855+, μνήμη 12GB, 256GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD), τετραπλή κάμερα 64MP + 13MP + 8MP + 2MP και selfie 16 MP.

Το Realme X2 Pro έρχεται επίσημα στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τιμή 599 ευρώ και ενσωματώνει μπαταρία 4000 mAh με γρήγορη φόρτιση 50W (Super VOOC), στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και NFC. Το σασί του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει γυαλί μπροστά-πίσω Gorilla Glass 5.

Τρέχει Android 9 (ColorOS 6.1) και αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Android 10. Αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο μαζί με τα Realme 5 Pro και Realme 5.

Δείτε το hands-on video review και θυμηθείτε το unboxing video.

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

, Realme X2 Pro ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Μια παρατήρηση, ραδιόφωνο fm από ότι ξέρω δεν έχει

fotis

Αν θες ανέβασε εδώ τις φώτο που τράβηξες από την κάμερα του x2 pro ή και κανά βίντεο να δούμε τι παίζει με ποιότητα και σταθεροποιητή. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.