Samsung Galaxy S20 Ultra ελληνικό unboxing video

, Samsung Galaxy S20 Ultra ελληνικό unboxing video

Αυτό είναι το πρώτο unboxing video του Samsung Galaxy S20 Ultra στην Ελλάδα και το βλέπετε πρώτοι εδώ στο Techblog. Το Galaxy S20 Ultra είναι η ναυαρχίδα της Samsung στα smartphones για το 2020 και συμπληρώνεται από δυο “μικρότερα” μοντέλα, τα S20 και S20+. Όλα τα μοντέλα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις 13 Μαρτίου.

Το Galaxy S20 Ultra έρχεται με οθόη 6.9 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με ανάλυσης έως WQHD+ με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz και Gorilla Glass 6. Ενσωματώνει τον επεξεργαστή Exynos 990, μνήμη RAM 12GB, μνήμη 128GB (δέχεται micro SD) και τετραπλή κάμερα 12MP + 108MP + 48+ ToF 3D με Dual Pixel AF, Dual OIS, Super Steady, Live Focus Video, βίντεο 8K και space zoom έως και 100x. Η selfie camera είναι 40 Megapixel με Dual Pixel AF.

, Samsung Galaxy S20 Ultra ελληνικό unboxing video

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε πιστοποίηση IP68, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, NFC, στερεοφωνικά ηχεία AKG και ήχο Dolby Atmos και μπαταρία με χωρητικότητα 5000 mAh με super fast charge με ασύρματη φόρτιση και wireless powershare.

Το Samsung Galaxy S20 Ultra που έχουμε στα χέρια μας και κάνουμε unboxing με το Μαγικό Κοπίδι έχει 12GB μνήμη RAM και 128GB ενσωματωμένη μνήμη και τιμή 1399 ευρώ. Δείτο το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Άκρως εντυπωσιακό. Το έχω ήδη προπαραγγείλει σε μαύρο, αντικαθιστώντας το S7 edge. Μία ερώτηση μόνο…η έκδοση με τα 16gb ram & 512gb αποθηκευτικό χώρο θα έρθει & στη χώρα μας?

Γιώργος

Κώστα καλησπέρα. Βλέποντας από κοντά την συσκευή με τις δύο κάρτες σιμ και την esim καταλήγω στο συμπεράσματα ότι είναι τρικαρτο. Λογικά θα δουλεύουν ταυτόχρονα οι 2 απο τις 3. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Κώστα καλησπέρα,
Οι πρώτες αναφορές για την κάμερα του s20 ultra είναι αρνητικές και αναφέρουν ότι αλλοιώνει τα προσωπα μεταξύ άλλων . Το ανακοίνωσε και η samsung που λέει ότι θα φέρει update για αυτό το λόγο. Πιστεύεις ότι θα φτιαχτεί το θεμα αυτό? Και αν αξίζει τόσα χρήματα μια συσκευή που πριν την κυκλοφορία της έχει εμφάνισει προβλήματα .

Fotis

Καλο μηνα καλη σαρακοστη!εχω το galaxy s10+ ,θεωρεις οτι αξιζει να παρω το s20ultra,εχει τοσο καλυτερη καμερα κ ηχειο που αξιζει ν δωσω τοσα χρηματα?η να μεινω στo s10+

Kostas

Κωστα καλησπερα,λες να μεινω στο op 7t pro η να παω σε galaxy s20 plus?δινει πλεον γρηγορες αναβαθμισεις η samsung?η για να πάρεις μια καινούργια εκδοση θα πρεπει να περιμενεις ενα χρονο?

Vendetta

Kosta η Sammy θα σου δωσει σίγουρα ένα major official update δηλαδή θα πας σε android 11 και μετά τέλος. Ίσως (δίνω μικρές πιθανότητες) να σου δώσει και ακόμα ένα αλλά θα αυτό προυποθέτει η google να βγάλει πιο γρήγορα το android 12.
Από την άλλη, εταιρίες οπως oneplus, huawei και xiaomi σου προσφέρουν πιο πολλά major updates. Με άλλα λόγια για να πας σε Samsung θα πρέπει να έχεις άλλα κριτήρια (όπως τεχνικά χαρακτηριστικά). Δυστυχώς φέτος είχα περισσότερες προσδοκίες απο την κάμερα του S20 και οι φήμες με απογοητεύουν.
Βέβαια, στο xda θα βρεις πολλές unofficial custom roms που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου στο μέλλον!!!
ΥΓ: θα σου πρότεινα να περιμένεις το ΟP 8…

Kostas

Θα πηγαινα καθαρα για το θέμα αυτονομιας,σαν εταιρια δεν με τρελαινει ειναι η αληθεια,αν και γλυκοκοιταζω πολυ και το mate 30 pro.σε ολα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος με την op πραγματικα ειναι οτι καλυτερο επιασα στα χερια μου αλλα στην αυτονομια δεν τα παει καλα

Vendetta

Ο αδερφός μου μου λέει οτι είναι πολυ ευχαριστημενος με το κινητό που έχεις. Συγκεκριμένα, 2 μέρες με νορμαλ χρήση και φόρτιση σε 25 ή 35 λεπτά περίπου (δεν θυμάμαι καλά). Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή που τραβάει πολύ (π.χ. στα παλιά μου κινητά (Sammy) είχα third part app ηχογράφησης κλήσεων που τραβούσε πάρα πολύ).

Kostas

Οχι τιποτα,με wifi ανοιχτα messenger και browsing μου βγαλει 5-5:30 ωρες on screen.θα δω ισως το στειλω πισω για έλεγχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.