Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S20 στην Ελλάδα

, Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S20 στην Ελλάδα

Τα νέα Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα την Παρασκευή 13 Μαρτίου και σήμερα το Techblog έχει αποκλειστικά τις επίσημες τιμές λιανικής για την χώρα μας.

Τα πρώτα μοντέλα που θα έρθουν Ελλάδα είναι αυτά με ενσωματωμένη μνήμη 128GB, και οι τιμές τους διαμορφώνονται από τα 939 ευρώ για το S20, 1.039 ευρώ για το S20+ και αγγίζουν τα 1.399 ευρώ για το S20 Ultra.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, η νέα σειρά Galaxy S20 που θα παρουσιαστεί επίσημα απόψε το βράδυ θα περιλαμβάνει τους εξής συνδιασμούς:

Galaxy S20 Ultra, RAM: 12GB, 16GB. Ενσωματωμένη μνήμη: 128GB, 256GB, 512GB.
Galaxy S20+, RAM: 8GB, 12GB. Ενσωματωμένη μνήμη: 128GB, 256GB, 512GB.
Galaxy S20, RAM: 8GB, 12GB. Ενσωματωμένη μνήμη: 128GB, 256GB.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες από τις παραπάνω εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα και πότε. Αυτό που γνωρίζουμε σήμερα είναι ότι 13 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν τα τρια μοντέλα με 128GB ενσωματωμένη μνήμη στις τιμές που ακολουθούν και με δώρο τα Galaxy Buds+ για όσους τα προπαραγγείλουν (S20 Ultra, S20+) από σήμερα το βράδυ και έως τις 8 Μαρτίου.

Samsung Galaxy S20 4G

8GB RAM, 128GB ενσωματωμένη μνήμη, τιμή 939 ευρώ
Χρώματα: COSMIC GRAY, CLOUD BLUE, CLOUD PINK

Samsung Galaxy S20+ 4G

8GB RAM, 128GB ενσωματωμένη μνήμη, τιμή 1.039 ευρώ
Χρώματα: COSMIC BLACK, COSMIC GRAY, CLOUD BLUE

Samsung Galaxy S20 Ultra 4G

12GB RAM, 128GB ενσωματωμένη μνήμη, τιμή 1.399 ευρώ
Χρώματα: COSMIC BLACK, COSMIC GRAY

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠαΝοΣ

Μονο που αυτες οι τιμες σε ενα 6μηνο θα εχουν πεσει 400-500αρακι ευρω πιο κατω μαν.

Nickolas

Σκεφτόμουν να δώσω το Note 10 plus και να πάω σε κάποιο από τα νέα S20 γιατί δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από τις κάμερες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ειδικά με τη μπροστινή. Τελικά όμως από τα χαρακτηριστικά που είδα το μόνο που θα αξίζει είναι το ultra που έχει καινούριες κάμερες μπροστά και πίσω.
Αν υποθέσουμε ότι το ultra αντικαθιστά το S10+ αύξησαν την τιμή του κατά 300 ευρώ, καταλαβαίνω ότι θα είναι μια καλή αναβάθμιση στις κάμερες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά οι άνθρωποι το ξεφτίλισαν.
Αλλά βέβαια τώρα πια με τη Huawei εκτός, δεν έχουν σοβαρό ανταγωνισμό, η Xiaomi θα βάλει και αυτή τα δικά της καμία διακοσαριά ευρώ πάνω, οπότε όλα καλά.

Vladimiros

Εγω παντα αγοραζω περσινη Ναυαρχιδα…ετσι οπως πανε σε τιμες θα αγοραζω προπερσινη ναυαρχιδα στα ιδια χρηματα..1300 ευρω λεει το S20 Ultra οτι ναναι…αντε και να κατεβει ποσο να παει? 700 η 800 παλι πολλα ειναι..

Vladimiros

Ακομα χειροτερα Κωστα χαχχαχ….να φανταστω η ομαδα δεν θα παει MWC 2020?

G.J.

Οκ.. άρα πάω για Oneplus 8 μάλλον.

Φωτης

Το εχουν καψει πραγματικά.. Οσο περνάνε τα χρονια ολο κ πιο πανω οι τιμές.. Σε λιγα χρονια θα ξεκινάει το μικρο στα 1400.. Αν πριν 4 , 5 χρονια ελεγες σε καποιον οτι θα κανει κινητο 1400 € οσο μια πολυ καλη 4Κ τηλεόραση 55αρα θα σε πέρναγαν για Τρελο!!!

NTINOSGR

Καλα ενταξει θελουμε ολοι μας ενα κινητο με καλη καμερα να την χρησιμοποιησουμε οταν πρεπει αρρωστακι δεν ειμαι να τραβω ολη μερα φωτο εχω και αλλα πιο σημαντικα πραγματα να κανω στην καθημερινοτητα μου οποτε με το Αριστο S9 που εχω ειμαι Καλα ! :))

Ghad21

Samsung fan αλλα οχι fanboy!Τιμωρια στην αλαζονεια και p40 pro κι ας μην εχει google servises!To εχουν παρακανει apple και samsung!

JR

Επειδή υπάρχουν θύματα που δίνουν χίλια ευρώ για iphone η Samsung νομίζει ότι μπορεί να χρεώνει και αυτή τόσο.

John

Μια διόρθωση, τα buds δεν τα δίνουν με το απλό S20… σύμφωνα με τα πρώτα mails που ήρθαν δηλαδή.

Vendetta

Ε ρε κλάψα που έχει πέσει. Σαν την κλάψα που ρίχνουν μερικοί με τη Mielle στις οικιακές συσκευές, τη Ferrari και Porche στα αυτοκίνητα κ.α.. Δεν απευθύνονται στο μέσο Έλληνα οι τιμές των Ultra. Αλλά πόσο κυνικός μπορεί να είσαι που πιστεύεις ότι μπορεί να απευθύνονται και σε σένα? Και θα αρχίσει η γνωστή καραμέλα ότι παλιά ήταν πιο φθηνά. Ναι ήταν και αποφάσισαν να αλλάξουν την πολιτική τους λαμβάνοντας υπόψη τα αυξημένα κόστη σε R&D και κάνοντάς το πιο premium. Τότε μπορούσες να το αγοράσεις (το καπάκι ήταν ακόμα πλαστικό). Τώρα δεν μπορείς και αρχίζεις την κλάψα νεοΈλληνα του καναπέ. Σήκω, κάνε μία δεύτερη δουλειά με τον άπλετο χρόνο που έχεις και γράφεις στο techblog και σταμάτα την κλάψα. Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Να προσγειωθείς απότομα στην πραγματικότητα και να δεις σαν εισοδηματικό στοιχείο σε ποια κλίμακα εντοπίζεσαι. Μόλις το συνειδητοποιήσεις να αρχίσεις να κάνεις οικονομίες σκεπτόμενος ότι οι ναυαρχίδες δεν προορίζονται για σένα όπως και η Ferrari που δεν έχεις. Και μετά από κάποια χρόνια να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να αγοράσεις τη ναυαρχίδα σου. Έγκλημα δεν είναι η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας αλλά η ιδεολογία σου. ΥΓ: Μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι σε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.