Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S8 με οθόνη 5.8 ιντσών Super AMOLED (1440×2960 pixels), οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB. Το νέο S8 έρχεται με κάμερα 12 Megapixel, μπαταρία 3000mAh, αναγνώστη ίριδας και είναι αδιάβροχο. Δείτε το βίντεο.

Ευχαριστούμε τη COSMOTE για την παραχώρηση των Galaxy S8 και Galaxy S8+. Θυμηθείτε εδώ το unboxing των δύο S8. Στην Ελλάδα η τιμή τους είναι 829 ευρώ και 929 ευρώ αντίστοιχα.

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy S8 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peterrider

καλησπερα κωστα,
σε ακουω να λες στο βιντεο συνεχως για το s8 πως θα σε εκανε να σκεφτεις σοβαρα να κατεβεις απο τις ιντσες του 7s plus σε λιγοτερες και δεν πιστευω στα αυτια μου!το s8 ειναι 5.8 και το 7s plus 5.5.να κατεβεις απο το συνολικο μεγεθος να το καταλαβω,αλλα μιλας για ιντσες οθονης και απορω με το τι ακουω!

ΣΟΥΚΟΒΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Κωστή ωραίο το βίντεο…είμαι είδη κάτοχος του s8 θα ήθελα να σε ρωτήσω ή βοηθός της samsung bixby με κάποια ενημέρωση θα μιλάει και θα καταλαβαίνει ελληνικά? Ευχαριστώ πολύ.

Tasos Spanos

Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι Κώστα
Λες στην αρχή συνέχεια ότι συνήθισες με μεγάλες οθόνες και δεν ήξερες πως θα σου φανεί να κατέβεις σε μικρότερη
Αναφέρεις ότι χρησιμοποιείς iPhone 7 plus.
Το s8 έχει οθόνη 5,8” ενώ το 7 plus 5,5″
Η κάποιο λάθος κάνεις η έτσι όπως το λες είναι λίγο μπερδεμένο.

νωντας

Tasos Spanos…το iphone 7 plua ειναι μεγαλυτερο σαν συσκευη παρα το μεγεθος των 5.5 ιντσων,και αυτο συμβαινει γιατι η apple ανεκαθεν προσθετει αχρειαστα και κακακασχημα περιθωρια γυρω απο τις οθονες της ενω το galaxy s8 ειναι ολο οθονη και παροτι 5.8 ειναι πολυ πιο ευκολο να το κρατησεις στο χερι και απολαμβανεις περισσοτερη οθονη κια πιο ωραιο σχεδιασμο..Γενικα η apple δεν το χει με τα μπεζελ οποτε παιρνεις λιγοτερες ιντσες σε μεγαλη παντοφλα κινητου,οτι χειροτερο δηλαδη για την πρακτικοτητα αλλα και για το ματι(εκτος αν σου αρεσουν οι παντοφλες)

The Phantom of the Opera

https://s3.amazonaws.com/digitaltrends-uploads-prod/2017/03/S8_Comparisons.138.jpg
https://i.ytimg.com/vi/b-vpv_qoi_w/maxresdefault.jpg

Άσε μας ρε @νωντάκι που έμαθες και τα bezels…η οθόνη και το ύψος πρόσβασης που αυξήθηκε δραστικά και πρέπει τα δάχτυλά σου να ψηλώσουν το έμαθες; Ότι παραμύθι σας πουλάνε το παπαγαλίζετε…μπορεί να έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος αλλά η εσωτερικές διαστάσεις πρόσβασης στην οθόνη αυξηθήκανε στο S8 και S8 Plus.
Σε πληροφορώ οτι η παντόφλα Iphone 7 Plus δουλεύετε με μεγαλύτερη άνεση απο την Παντόφλα της Samsung.

Γιάννος

Είναι πολύ εντυπωσιακό, να λέμε την αλήθεια. Απλώς είναι λογικός ο προβληματισμός για το αν αυτή η στενόμακρη οθόνη είναι πρακτική στην καθημερινότητα, όπως και η πολύ μικρή μπαταρία του κινητού είναι θέμα.

Ιωάννης jb

Μια άχρωμη συσκευή το s8!! τίποτα!!

Tasos Spanos.. Το iPhone 7 plus έχει μεγαλύτερη οθόνη απο αυτήν του s8…
Μη κοιτάς μόνο νούμερα οι ίντσες δε λένε πάντα την αλήθεια..
Είναι γνωστό οτι το πλάτος της οθόνης του s8 είναι ανύπαρκτο λόγο της αναλογίας που έχει η οθόνη στο 2 προς 1.. ενώ το 7plus έχει την κλασική αναλογία 16 προς 9
Αρα μεγαλύτερη είναι η οθόνη του 7plus!

Ιωάννης jb

The Phantom of the Opera…. Χαχαχα!!!
Πεστα χρυσοστομε αν τα έλεγα εγώ θα έπεφτε λογοκρισία!!
Με το κάθε άσχετο απο τεχνολογία!!
Περιθώριο κ περιθώρια κ πάλι περιθώρια! Δε ξέρουν κ τίποτα άλλο

Giannisanag

Καποτε οχι πολύ παλιά η apple μας πιπολαγε οτι το κινητό δεν πρεπει να ξεπερνα τις 4 ιντσες για να ειναι ευκολοχρηστο με το ενα χερι. Το χαψανε πολλοι και βλεπανε τις 5 ιντσες των S3, S4 δυσχρηστες και μεγαλες. Τo Note δε, το έβλεπαν σαν κατι απο το υπερπεραν. Τα χρονια περασαν κι ακομα και οι μηλοφαγοι ζηλεψαν και λαχταρησαν μια μεγαλη οθονη. Η καλη μαγισσα τους λυπήθηκε και τους εδωσε κατι ΤΕΡΑΣΤΙΟ 5.5 ιντσες σε ενα σασι που οι αλλοι βολευαν 5.7. Βέβαια το παραμυθι ίδιο.. Οι 5.5 είναι εύκολες στο χειρισμο κι ας χαραμιζεται ωφελιμη αποσταση χειρισμου απο το τεράστιο κατω bezel. Οι 5.7 δεν είναι. Τώρα εμφανιστηκε καποιος που εβαλε 5.8 ιντσες σε σασι απο 5.2. Το παραμυθι παραμενει το ιδιο. Ειναι δύσχρηστο. Φυσικα οταν θα το κανει η μαγισσα και σας ταισει το φαρμακωμενο μηλαρακι τότε δεν θα ναι δυσχρηστο. Και για να ξέρουμε γιατι μιλαμε. Στην οικογενεια μου εχω εκ φυσεως δεξιοχειρο ΑΜΕΑ που δυστυχως απωλεσε εντελως την ικανότητα χρησης του δεξιου της χεριου. Χειρίζεται με αρκετη ανεση τις 5.7 ιντσες του note μου για τα βασικα με το αριστερό . Υποψιν οτι εμαθε να χειρίζεται smartphone κατευθειαν και μονο με το αριστερο μετα… Συνέχεια »

Giannisanag

Στο μεταξυ μας ειχανε πρηξει το συκωτι ολοι οι άσχετοι με τον κίνδυνο κατα λαθος πατηματων στο πλαι. Τωρα τους πετάει καταμουτρα ο Κωστας οτι δεν υπάρχει τετοια περιπτωση και κανουν μοκο. Εχθροι της τεχνολογιας ειστε ρε. Οπαδοι τυφλοι. Μια τετοια συσκευη θα κανει την apple, (ελπιζω) να βγαλει ενα αντιστοιχο τουμπανο, οπως τα s7 και iPhone 7 αναγκασαν την sony να βγαλει και αυτή κορυφαια ναυαρχιδα φετος. Χαρειτε ρε την τεχνολογία. Ειναι ωραιο χόμπι. Μην την κανετε γηπεδο

Steff

Κύριε βλαχακη για το I phone 7 γιατι δεν κάνετε hands on μια που το εχετε κιολας

Giannisanag

Ιωαννης Jb

Μεχρι τωρα πίστευα οτι ησουν κανα 17χρονο. Κανω λαθος. Αν ησουν θα χες πρόσφατα τα θεωρήματα της γεωμετριας που με τα δεδομενα που εχεις (υποτεινουσες και λόγους πλευρων) θα σε βοηθούσαν να δεις οτι το συνολικο εμβαδο ειναι το ιδιο.
Δεν πειραζει οταν πας λύκειο θα τα μαθεις

Παπαροκας tiamat

Giannisanag = θεουλις!!!!!!!

Ferbynio

@ Ιωάννης_jb ,

Το ότι χρησιμοποιείς και καλά “επιστήμη” για να υποστηρίξεις για ακόμα μια φορά τη “θεά” Apple σου είναι για γέλια. Ρε μπαγλαμά, όπως είπε και το παιδί από πάνω ο Giannisanag, πως στον κόρακα το S8 έχει μικρότερη οθόνη ενώ είναι μεγαλύτερη η διαγώνιος???????? Δεν γίνετε να πετύχεις 2 διαφορετικά “ιντσάζ” με άλλες διαστάσεις ! Φτιάξε μου ένα παραληλόγραμο που θα έχει μεγάλη διαγώνιο και θα ξεπαιρνά σε εμβαδόν άλλο με μικρότερη, χαχαχα. Βασική γεωμετρία ξέρεις ? Προφανώς όχι, μόνο για κράξιμο Samsung και θεοποίηση Apple είσαι. Επίσης, ναι τώρα δεν σου αρέσουνε που δεν έχει μπέζελς και σου αρέσει η παντόφλα το 7 Plus που βγάζει 5,5 ίντζες και το S8 Plus με ίδιες (και λίγο μικρότερες διαστάσεις) βγάζει 6,2 και το κατα ΠΟΛΥ μικρότερο S8 , 5,8. Εσύ κάτσε να χαίρεσε χρώμα στα γιγάντια μπέζελ σου. Και όταν και η Apple ακολουθήσει και το κάνει σύντομα, ΜΗ ΠΟΡΟΘΕΙΣ ξαφνικά με τα μπέζελς ! Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι με το που βγήκε το S8 ακόμα και πιστοί apple fans το παραδέχτηκανε, εσύ καμία ελπίδα, όλο και κάτι θα βρεις!

JohnWave

Συμφωνώ με ότι είπε ο Βλαχάκης στο hands on.

+Eξαιρετικά bezels ( τέλος και στην κλαψούρα μερικών περί κατά λάθος πατημάτων )
+Εξαιρετική ποιότητα οθόνης
+Εξαιρετική κάμερα.

– Κακή θέση αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (πάλι καλά δεν τον χρησιμοποιώ).
– Λίγο ξενερωτική προς το παρόν αναλογία οθόνης για videos και φωτό με αναλογία 16:9
– Αδιάφορο το Bixby.

Προσωπικά στα αρνητικά θα έβαζα και το γεγονός ότι το notification panel βρίσκεται πλέον σε ψηλότερο σημείο σε σχέση με πριν οπότε ο αντίχειρας θα τραβά ακόμα μεγαλύτερο ζόρι να το φτάσει. Στο S8+ ακόμα χειρότερα.

Γενικά το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα S8 στις 5.2 ίντσες με αναλογία οθόνης και κάμερας 16:9 και χωρίς bixby κουμπί. Αισθητήρα δαχτυλικών δεν χρησιμοποιώ όπως είπα. Πιθανόν όταν του χρόνου όταν πέσει στα 400€ να το τσιμπήσω.

Ferbynio

Edit, πριν εννοούσα για οφέλιμη οθόνη πάντα.

The Phantom Of The Opera

Ιωάννης jb
Μην ξυπνάς τα παιδιά…άφησε τα στο 5.8ίντσο σασί τους…
Για να καταλάβεις τι σου λέει ο άλλος θέλει μυαλό.
Ποιός το έχασε για να το βρούνε άλλοι;
Η μόδα επιτάσει διπλούς σε μέγεθους αντίχειρες…και παράλληλα εύκαμπτους.
Πετάει ο γάιδαρος;
Πετάει…
Αλλά όταν κάποιος μιλάει για φανατισμό, ξεπερνάει την έννοια αυτής της λέξεως, τότε η λογική περισσεύει. Του χρόνου η τεχνολογία θα σου ζητάει τέστ ούρων και αίματος για να κάνεις Power On το κινητό σου. Μην τολμήσεις να γίνεις εμπόδιο αυτής…κάηκες.
Θα είσαι οπαδός τυφλός διαφορετικά, και δεν θα χαίρεσαι την τεχνολογία.
Ήξερα οτι η τεχνολογία θέλει φανατικά πρόβατα, αλλά όχι και τόσο…

Giannisanag

Τελικα οταν η συζητηση γινεται με επιχειρήματα εχει ενδιαφέρον. Το ακριβως αντίθετο απο οτι εδω.
Μετα μας φταιει ο Καπιταλισμος, η ΝΤΠ, όλοι εκτός απο το ξέρο μας το κεφαλι που βαριέται να στηριξει την απόφαση του να συμμετάσχει σε μια κουβεντα παραθετωντας στηριγμενα επιχειρηματα. Κριμα.

deanvoul

Κύριε Βλαχάκη πότε θα κάνετε review για το Huawei P10? Θα ήθελα να περάσετε και λίγο χρόνο με την διπλή κάμερα του. Ευχαριστώ.

ironmanmark 42

Για 819 € έπρεπε να κανει όχι παπάδες αλλα πατριάρχες και πάπες….. τίποτα, ενα μεγάλο x για εμένα….

Ιωάννης jb

Giannisanag.. Πρέπει να καταλάβεις ότι στη τεχνολογία τα πράγματα προχωράνε αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει την ταχύτητα!!
Η apple αλλά κ πολλές εταιρίες παλιότερα δεν είχαν φανταστεί ότι θα πάει έτσι το πράγμα με τα μεγέθη τών οθονών!!
Είναι λογικό να τους φαινόταν τεράστια μία οθόνη κινητού τηλ στις 6 ίντσες!! Κ σίγουρα κάτι τέτοιο κάποιες εταιρίες θα το συμπεριλάμβαναν στην διαφήμισή τους! Με το μυαλό σου ελπίζω να καταλαβαίνεις αν κ πολύ αμφιβάλλω..

Αν καθίσεις κ κάνεις υπολογισμούς θα δεις ότι η οθόνη του 7plus έχει μεγαλύτερο εμβαδόν από αυτήν του s8!
Πολύ απλά σκεψου πόσο εμβαδόν έχει μία σημερινή 32αρα τηλ σε σχεση με μία παλιά!
Πολύ απλά Υπολόγισε το εμβαδόν του bb passport (4,5 ιντσες) κ μετά βάλε απέναντι του ένα παραλληλόγραμμο 12 επί 1 που έχει χονδρικά περίπου 5 ίντσες!
Το εμβαδόν του passport θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το παραλληλόγραμμο που σου είπα σαν παράδειγμα!
Παρόλο που το ένα έχει 4,5 ίντσες ενώ το άλλο 5!
Αν κ έχω περισσότερα από 10 που τελείωσα το σχολείο μάλλον θυμάμαι καλά κάποια βασικά εν αντιθέσει με εσένα που μιλάς όπως να ναι, λες κ δεν έχεις βγάλει ούτε το δημοτικό..

νωντας

phantomaki of the opera μαλλον γεωμετρια εμενες μετεξεταστεος ετσι???6.2 ιντσες διαγωνιος ειναι με μπεζελς ιδια και μικροτερα το μηλου που εχει 5.5 οθονη της πλακας,δηλαδη lcd,συντομα θα το αντιγραψουνε και αυτο οπως ολα και θα βαλουν ολεντ,ειναι πολυ μεγαλυτερη σε μεγεθος..τι κοτσανες λες οτι οι 5.5 ιντσες ειναι πιο μεγαλες απο τις 6.2 επειδη ειναι λιγο πιο πλατυ,την παλευεις ρε μαστορα?

Giannisanag

Ιωαννης JB

α²+β²=γ² Αυτο ειναι το πυθαγορειο θεωρημα.
α, β οι πλευρες και γ η διαγωνιος

Το εμβαδο του παραλληλογραμμου που ορίζεται απο τις πλευρές α, β ειναι α*β

Γνωρίζεις επισης οτι α/β =2 στο S8
Και α/β=16/9 στο 7 plus

Με αυτα τα δεδομένα ειναι ευκολο για καθε ενα κινητο να υπολογισεις τα α, β να κανεις τον πολλαπλασιασμο και να υπολογισεις το εμβαδο της οθονης.
Προσοχη την διαγωνιο την εχεις σε ιντσες. Αν δεν κανεις μετατροπή σε χιλιοστα ολα σου τα νουμερα θα ειναι σε ιντσες και το εμβαδι σε τετραγωνικες ιντσες.

Have fun

Giannisanag

Επισης JB οταν το λυσεις να θυμασαι οτι ελεγες οτι η οθόνη του iphone ειναι μεγαλύτερη. Εγω το εκανα και βγαινουν πρακτικά ιδιες

νωντας

παιδια τα εχω δει απο κοντα και τα 2..Λοιπον το galaxy s8 plus ειναι μεγαλυτερο σε οθονη..Διαβαζεις ιντερνετ με ελαχιστο σκρολιν προς τα κατω ενω στο iphone plus κανεις πιο πολυ,δηλαδη στα απλα καθημερινα πραγματα σαν το ιντερνετ δεν υπαρχει συγκριση ,τι να λεμε τωρα,πηγαινετε σε ενα πλαισιο να συγκρινετε και μονοι σας,διπλα διπλα τα εχουν..6.2>5.5 και αφηστε τα πυθαγορεια θεωρηματα και τους τυπους καταντατε γελοιοι,την εμπειρια χρησης να κοιτατε,την πρακτικοτητα..οι περισοτεροι δεν τα εχετε δει απο κοντα ταυτοχρονα οποτε τι μιλατε???????

Giannisanag

Τι να κάνω ρε Νωντα δεν καταλαβαίνει αλλιως και πεταει και επιστημονικοφανεις κοτσανες

νωντας

Για facebook ουτε λογος,πολυ περισσοτερα νεα με την καλημερα στην οθονη..Λιγοτερα σκρολλινς για πιο γρηγορα λαικς κ.λπ. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.